Eşim özledim seni dedi iliskiye girmek istedi, biz de uzun yoldan gelmiştik diye yorgun halsizdim, dedim ki cumartesi günü olsun, o gün geldi işte öptü sarıldı işte sonra dedi ki üstünü çıkar sarilip ısınalım, bende regl günüm yaklaşıyor diye üstümü çıkarmak istemedim , karnım ağrıyor biraz , bugün kalsin istemiyorum dedim , öyle söyleyince madem istemiyorsun en baştan niye söylemedin falan diyip döndü arkasını yattı, iki gündür de bana soğuk davranıyor , sonradan öpüyorum sarılıyorum karşılık vermiyor hiç, ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Derhal gidiyorsun eşinin gönlünü alıyorsun bir kadın Eğer eşini mutlu etmeyi bilmezse o eş başka kadınlara bakmaya başlar bir bakmışsın seni unutur sonra seni aldatır asla ama asla nikah sende diye kendini salma benden sana bir abla tavsiyesi madem eşin doya doya yaşa doya doya neyden korkuyorsun ki neyden çekiniyorsun O senin helalin Eğer helalini doyurmayı bilmezsen kusura bakma ama aldatılmayı hak ediyorsun bak eşinin yataktan boşalmadan çıkmasına izin verme cinselliği bir ödev gibi gör hadi git şimdi yanına ve onun gönlünü almadan yanından ayrılma bırakın şu tabu hareketleri ya sonra eşiniz sizi aldatınca eşim beni aldattı hakim bey ben saçımı süpürge ettim kadınlık yapmayı bildin mi acaba ki bunları söylüyor bazı kadınlar cinselliği bir haz gibi düşün eşinden sana oral yapmasını iste onu duyurmazsan onu kaybedersin benden sana söylemesi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen böyle davrandıkça o bunu alışkanlık haline getirecek ve istediği olmadığı zaman küsecek ve sana soğuk yapacak çevremde böyle bir erkek vardı açıkçası ona tam tersini yaparsan bu durum zamanla düzelir. Sana küstüğü zaman onunla ilgilenme umursama zamanla bu huyundan bu şekilde vazgeçecek
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYarın yemekten sonra meyve çerezi bas güzelce senin yanına barışma seksi yapmak için kendisi gelecektir ama bu sefer de reddetme
20 Yorumla Küsmüş 😂
Çocuk gibi düşün işte, istediği yapılmayınca çocuklar küser ya onlar nasıl sonradan eski durumuna geliyorsa bu da aynı model.
Sevdiği bir şey yap, çok sevdiği bir şey olunca yelkenleri suya indirir. Çocuklar nasıl en sevdiği oyuncak veya yiyecekle kandırılıyorsa bu da tahminen öyle olur 😀
00 YorumlaHaklı bence birazcık kırmışsın onu. O işten geldiğinde onu evde sürprizle karşılayabilirsin. Başlarda duygusal olup istememe nedenini şefkatli bir şekilde anlat sonrasında erotik bir akşam olur eşin anlayacaktır.
95 Yorumla
Soran1 yılAnlattım konuşalım diyorum, yok sen düşününce anlarsın nedenini diyor, karşılıklı iletişime geçmiyor, gündüz öptüm sarıldım, karşılık vermedi, sen öpüyorsun zaten benim öpmeme gerek yok diyor, erotik geceye de böyle tepki verirse ne yaparım diye düşünüyorum
Soran1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten, bunu yapicam, çok sağ ol ❤️❤️
1 yılSen de isteksizlik var bence , naz yapmışsın biraz gibime geldi. sonra da kocalarım beni niye sevmiyor adam özlemis onu geçtim tam tersi olsa seni düşünmek bile istemiyorum. hem evlisin regl bahaleri mi kalmış bence bos işler 😃. hem cincimi kötülemek istemem ama bir gün gelir o günde sen kalırsın.
30 Yorumla
1 yılBazı şeyleri kavramak için illa soğuk mu yapılmalı ki? Cinsellik erkekler için önemli bir olay ve bunu becermelisin. İstemiyorsan bile isteksizliğinin üstüne gidip eşinin isteğini yapmalısın. Bir çok ayrılık ya da anlaşamama durumu bu sebepten ve hala başınıza gelmeden kavrayamıyorsunuz. Üzücü bir durum. Daha özenli olun bu konuda eşinize karşı.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim dikkat edicem, böyle düşünüldüğünü bilmiyordum.
1 yılÇocuk çocuk hareketler. benimki her seferinde böyle alıştım artık 😏
712 Yorumla
Soran1 yılNasıl başa çıkıyorsunuz peki
- 1 yıl
Ahahaha. İcraat yok 😅
- 1 yıl
Bilmem. özlem olmayınca böyle oluyor sanırım. yas 47 mi sizin
- 1 yıl
Doğuştan beri haklıyım.😅bikmissinizdir özlet kendini şöyle Rusya turu falan. ya da eşini al gezdir de belki kafa yerine gelir. 😅
- 1 yıl
Var evet. Allah yardımcın olsun. ileriki yaşlarda daha da zorlaşacak her şey sanki bakalim
- 1 yıl
"bazi" erkekler cinsellik istediği gibi gitmediği de saygisizlasip çizgisini aşıyor. aldatmaya kadar giidiyor bu. eğer birbirinize karşı saygıyı ve seygiyi kaybetmediyseniz ayrılmak mantıklı değil. bu iisn içine cocuklar ayrıldığında eşinin durumu çevresel problemler ve yılların alisilmisligi işin içine giriyor. öyle kolay olmuyor o iş biliyorum.. demek istediğimi anladin bence.
Gizli Üye(25-29)1 yılBizde de gurur var kadının aksine takılırız böyle şeylere beğenmiyor sun gibi olmuş orada ben olsaydım illa yapardım adam dediğin sert olur derdim ki istemiyorsan babanın evine ya da aç bacakları üstünü çıkarmana gerk yok adam birazda pısırık herhalde kalktımı yerleştir yani ne soruyorsun
00 YorumlaYap Kolay karşınıza alacaksınız durumu makul bir dille ifade edeceksiniz o da sizi anlayacak yoksa birbirinize ilkokul çocukları gibi küsmeye devam ederseniz aranızdaki fark süreçle açılacaktır
13 Yorumla
Soran1 yılKonuşmaya çalıştım sen düşun anlarsın nedenini diyor, hiçbir şekilde düşüncelerini dile getirmiyor, bu durumda bende ayni tavrı sergilersem ne olur sizce
- 1 yıl
Bakın cinsellik evlilik için hayati önem talşır ancak bunu iki tarafında isteyerek yapıyor olması gerek bir tarafın modu düşük ken karşı taraf ya eşinin modunu yükseltecek ya da durumu bir süre olduğu gibi kabul edecek öyle ilkokul çocukları gibi küsmek modunuzu daha fazla düşürür
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durumu izah et. Yumusakca söyle. O gün müsait değildim. Ozel durumlarim vardi her an hersey olabilir diye boyle olmak durumunda kaldi. Yoksa ben sana hic yok der muyim gibi cumleler kur. Islem tamamdir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl2 sefer geri çevirmişsin kütür müsün adamı birde daha yeni 6 ay olmuş. Evleneli eğer hala regl olmadı isen hazırlan sen davet etmiş olursun dayanamaz
03 Yorumla- 1 yıl
Düzeldi mi
Soran1 yılEvet, konuştuk hallettik
- 1 yıl
İyi o iş de halloldu ise tamamdır zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılEşin duştayken içeri dal istesede reddedemez
51 Yorumla Sen bu durumda haksızsın isteğin yoksa evlenme. Yorgun diye bisey yok dinç olun biraz yaa sen mi sürdün arabayı 5 dk ver adama sonra birde regl muhabbeti yapıyorsun. Aldatsa aldattı oluyor. Ki gayet haklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlar anlıyorum ilişki için iki tarafın da rızası olmalı ama erkeklerin bu konuda reddedilmesi sizce de can sıkıcı değil mi?
08 Yorumla
Soran1 yılRahatsızlandım bunu ona söyledim ve ona rağmen tavır yapıyor, erkekleri anlayışa davet ediyorum
- 1 yıl
Erkekler sürekli bu muamele ile karşı karşıya kaldığı için anlayışı artık bekler tarafa geçtiler. Örneği şöyle çevirelim. Sen istediğinde kocan kaç kere reddetti bir de bu soruyu soralım?
Soran1 yılyüzeysel evet istediğimde reddedilmedim hiç
- 1 yıl
Zaten problem burada başlıyor. Fizyolojik farklılık. Siz ne zaman derseniz biz hep tamam diyoruz. Biz istersek bir süre reddedilme ile karşı karşıya kalıyoruz. Her seferinde bir engel aşmak gibi düşünebilirsin. Bir süre sonra bu da can sıkıyor cidden
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz, gönlünü almak için ne yapmalıyım sizce
- 1 yıl
Güzel bir yemek ona özel bir gece yaparsanız sevinecektir. Ama bunun asıl çözümü drdiğim şeylere dikkat ile başlar.
Soran1 yılHaklısınız, çok teşekkür ederim gerçekten çok sağ olun 🌷🌷
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılTutku bitmiş, çekim bitmiş olarak algılıyor ki haksız da sayılmaz. Ctesi diye gün vermek ısmarlama şekilde yaşamak çok tat kaçırıcı. Böyle giderse sadece sırt çevirmez başkasının sırtını sıvazlar haberin olsun
04 Yorumla
Soran1 yılKorunduğumuz için takvime göre ilerliyoruz bu yüzden mecburen güne göre gidiyoruz, rahatsızlandığim için istemedim bu gayet normal bir şey değil mi ki
Cevap sahibi1 yılBir yönüyle normal sayılabilir, ama pazarlık yapılmaz ki bu durumda. İçinden geldiği an yaşarsın bunu ve reddedilmek erkeklik egosunu zedelemiş ''o neden benim kadar istemiyor'' sorgulamasına geçmiş. Erkek cinselliği alamadığı anda dengesi şaşar maalesef. Çoğu erkek için bu böyle.
Soran1 yılAnladım, çok teşekkür ederim yorum için, dikkat edicem artık
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Ne yaşarsanız yaşayın açık iletişimi elden bırakmayın. Niyet okumak çok zor ve sakıncalı ikili ilişkilerde.
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. e hak etmişsin adamı 2 kez ertelemişsin sonra regli oldum diye 1 hafta da öyle takarsın
04 Yorumla
Soran1 yılE ya ne yapcam ben , hep böyle devam etmez ki soğukluk girsin istemiyorum, nasıl gönlünü alcam
Soran1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özel durumun olduğunu niye söylemedin? Daha anlayışlı olur böyle kırgınlık olmazdı.
03 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınız ama baştan bodoslama başladığı için bozmak istemedim , sonu böyle olacağını bilsem zaten başlama derdim de işte, şimdi ne yapmam lazım gönlünü almak için
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendi siz de randevu ile mi çalışıyorsunuz yahu
04 Yorumla
Soran1 yılTakvim yöntemiyle korunuyoruz bu yüzden günlere göre hareket ediyoruz
- 1 yıl
Hanım efendi siz yokuş yapıyorsunuz alın bir kutu prezervatif keyfinize bakın
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
14 sene biz bu takip sistemini denedik
1 yılsevişme günü mü verdin adamaaa soğuk yapmakta haklı maleseff
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılguzelce hazirla kendini sen git ustune otur mesela cocuk vs yoksa.. o salonda filim izlerken.. git kucagiina otur ve baslat surt ustunden sonrada elinden tut yataga gotur ve yapinn
00 YorumlaEşini uzaklaştırmışsın sonra da aranı düzeltmeye mi çalışıyorsun? Karaf ver ne istediğine önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılErkegin kusmesi saçma da senin yaptiginda cok yersiz istegine yok dememeliydin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canı çekmiş adam biraz dusini sikaydin arkadasim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışacak eşin yapacak bir şey yok herzaman olmayacak bilsin
00 Yorumla
1 yılöpüş ve sonrasında özür dilerim de sonrasında başla...
00 YorumlaEn giciklayici kitafetini giy ya da hic giyme ciplak cik karsisina dayanamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılEşinin yerinde olsam direkt ananın evine gönderirdim seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılAdet doneminde ne yapiyor bu adam nasil sabrediyor
01 Yorumla- 1 yıl
?
Adam haklı karımla da yapamayacaksam s. karım o işe
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMümkünse sen bişey yapma. Senin gibi uyuz üşengeçler yüzünden erkek soğuyor ondan sonra yok kocam benimle ilgilenmiyor yok beni sevmiyor falan filan. Niye sevsin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılelini boğazından arkasından sar kulaklarına hafif sesle hadi de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle böyle eşlerinizi soğutun. Sonra da adam aldatıyor, başka kadınlara bakıyor diye ağlayıp zırlayın
01 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var, rahatsızlanmak bizim elimizde olan bir şey mi anlık gelişiyor, bu yüzden aldatılmayi hak etmek dogru bir şey mi
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Biraz kırılmış sanırım bi şekilde gönlünü Alman lazım
00 YorumlaNeden hayır dedin istemednmi onu yoksa gerçekten rahatsz olduğun için mi
02 Yorumla
Soran1 yılKarnım ağrıyordu ama devam ediyordum , en son üstünü cikar diyince çıkarmak istemeyip karnım ağrıyor devam etmeyelim dedim
Gizli Üye(18-24)1 yıl2 kez reddetmişsin. Ama o da pişmanlığını görmüş. Zamanla düzelecektir aranız inşALLAH. Daha dikkatli ve anlayışlı olun birdahakine.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir gün onun istemediği kadar seviş ve cinsel ilişkiye gir, onu çok zorla, göreceksin aranız düzelecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyütülecek şey değil bizde aynı oldu iki tarafta gurur yaptı şimdi 2 aydır ikimizde yanaşmıyoruz konuşarak çözün
00 YorumlaAdam haklı. Şimdi bi de regl ol 1 hafta da öyle yoksun. Adam 2 hafta elde mi gezsin? Nasıl evlilik bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlayışsız davranmalarına tahammül edemiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın milleti işte illa kendi keyfi olacak sonra erkek dışarıya gözü kayınca oooooo dersiniz
10 Yorumla
1 yılrahatsızlanma durumunda reddetme normal eşin bunu anlayışla karşılaması gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKS de üyenin biri olsa hemen yüz verirsiniz kocanıza trip atıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden bir konu mankeni bulmuyorsun sen yapmazsan onunla yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOtelemis otelemis bastan savmissin. Istemiyosun anladik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElle sende andreyi kaldır sonra üstüne otur ☺️
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNaptın barıştın mı kocanla
Gizli Üye(25-29)1 yılKötü zamana denk gelmiş ama sende 1 saat vakit ayırabilirdin bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılAdam haklı 2 kere istediğini geri çevirmişsin. Aynısını o sana yapsa aylarca trip atardın. Seni duvardan duvara yaslamak lazım :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Güzel bir romantik yemek ve sonrasında ateşli dakikalar yaşatmalısın ona
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDünya fani ölüm ani verseydin nolurdu yani yazık adama
00 YorumlaPantolonunu indir direk al ağzına sonra köy içine bak sana nasıl sıcak oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yillik evlisin
42 Yorumla
Soran1 yıl6 ay oldu
Cevap sahibi1 yılYenisin kocan ondan naz yapmis
Adam haklı niye adamı kandırıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılKandırmadim rahatsızlandım yani, bunu onunla konuştum en baştan söyleseydin dedi , tavır aldı bana
1 yılSonra aldatılınca ağlama ama😃
10 Yorumla
1 yılsana gurban olsun..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılRegl im var demedin mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılzorla deneyebilirdiiii sütyenini kopartıp
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Rededilmez böyle şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYarıda kalınca zor tabi
00 Yorumla Kadinlar hic sasirtmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Dayanamaz devam ama seni anlaması lazımdı
00 Yorumlaİlişkiye gir düzelir
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim ilişkiye girmek istedi reddedince soğuk yapmaya başladı? Nasıl düzelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler