Hayatımda bana hiç bu kadar değer veren bir insan olmamıştı. Eski sevgilim hep ağlatır değersiz hissettirirdi 5 yılda bir kez bile bir hediye almadı gönül almadı..
şimdiki sevgilim de bir kez bile üzmedi.. doguö günümde onun gibi ağlatmadı mutlu etti sevgililer gününde mutlu etti hep kıymetimi bildi. Ama tatmin olamıyorum. Ya yeterince sertleşmiyor ya erken boşalıyor ben daha sulanmadan. İçime almıyorum zaten ama olmuyor oralde hiç yapmadı. Çok romantik ve bazende sert sevişiyor ama bugün mesela yine ben yarım kaldım. Eski sevgilimi enerjisi cinsel gücü bakımından çok özlüyorum. Napcam ben?
Güncellemeler
1 yıl
Gnc
Güncellemeler
1 yıl
Gncsx
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yav derde bak djdjdnd cinsel gücü daha iyi oljp hayatıı sana zindan edecek olanı mı istiyosun yani😂 şuanki sevgilinin durumu tedavi edilebilir abartmana gerek yok
Öylemi dersin
Hadi indi sertlesmedi seni bosaltmasi icin yinede telqfi yaomasi. Lazimbaska sekikde bosaltmasi gerekir seni
Belkide boşaldım sanıyordur bilmiyorum. Evlerinde oldugumda onunda boşalıp boşalmadıgını anlamıyorum aşağı kata ailesine ses gitmesin diye inlemiyor da sanırım🙄
Sanamaz ki anlamasi lazim yani
Sen kendi kendini daha cik tatmin ediyorsundur onuda gectim onun yaptigi etkiyi sana yazarak veririm
Hayatta her şey dört dörtlük olmaz ya sorununu konuş çözüm bulmayı dene ya da buda eski sevgili olucak gibi
Eskiye geri dönemem…
Eskiye geri dönmen zaten aptallık olur kusura bakmaa benim bahsettiğim yeni bir başlangıçtı
Aynen öyle
Konuş sorununu söyle düzelmiyorsa mutlu değilsen kararını ver
bu konu senin için önemliyse ikisi bir arada sevgili bulacaksın ya da tercih yapacaksın
Ben çok tutkulu bir insanım. Ve öyle bir yaşadım ki eski sevgilimde sabaha kadar 10 dan fazla boşalırdı.. sınırları yoktu şimdi her şey çok sınırlı geliyor. İçimee girmeden beni havaya uçururdu yalardı ne bileyim ya. Belkide şimdiki sevgilim ben istemiyorum sanıyordur
senin istemediğini düşünmüyordur elbette ama herk erkeğin cinselliği bir değil maalesef ilişkide tutkuyu önemsiyorsan yanlış kişiylesin orası net
Napcagmı bilmiyorum dıygusal açıdan eskiden hiç doymuyordum ama senede 3-5 kez görüşürdük cinsel açıdan full doyururdu.
Şimdiyse tam tersi..
duygusallık mı cinsellik bir adım önde onu değerlendir eğer cinsellik baskın geliyorsa direk ayrıl ama duyguların ağır basıyorsa şimdiki sevgilinle devam et cinsellik için de farklı şeyler düşünebilirsin
Ne dişüncem asla aldatmam. Duygularım ağır basıyor. Ama aklımdanda çıkmıyor
aldat demiyorum ki farklı şeyler düşün 🤔
Yani
onu da senin bulman lazım neylerden hoşlanabilirsin mesela ne seni tatmin edebilir keşfetmen gerekiyor deneme yanılma diyelim
İkisinden birini seçip yoluna devam edicen ya da bı başkasıyla deniycen sansini
Eskiye geri dönemem yolcu kardeş. Ben eski ben değil, onu seven temiz ben değil ilk ona dokunan ben değil. Ne yüzüm var ne de gücüm
O zaman bı başkasıyla denemelisin
Deveye diken insana s*ken yaranır sözünün vücut bulmuş hali 😂
Bu konuyu komuş onunla kırmadan bel ki düzelir
Geçmiş olsun kolay gelsin
Kanka gerçekten bunun için özlüyor musunuz , bir sonrakinde aradığınızı bulamayınca ,
Elindekinin kıymetini bil.
Nasıl yani
Çocuk belli heyecan yapıyor çekiniyor. Ve anlattığıma göre seni üzmüyor daha ne istiyorsun
Ama bi kaç defadır tarmin olmuyorum hevesim kursagımda kalıyor
Sen yönlendir. Ellesin ısırsın yani aleni bir şekilde burdan yazamam ayıp olur. İpleri sen tut ve istediğin gibi olmasını sağla
Aldat
Asla
Tatmin olmayı dusun 😈
Dön ona
Nesi kotu
Ayrıl yaşa şey yap
Ne yapıcan peki