Hiç cinsel ilişki yaşamadım ama vajinamın dudakları biraz uzun ve şekilsiz hiç ilişki yaşamayan doğum yapmayan birinin böyle olması normal mi zamanla olan bir şey de değildi hep böyleydi 29 yaşındayım yani sarkma falan yok kilo alıp da vermedim yıllardır hep aynı kilodayım 53 kg normalde vajinam küçük dudakları görüntüsü hiç güzel değil yani pek hoşuma gitmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılVajina dudakları bakire olan veya olmayan kadın diye ya da cinsellik yaşamış yaşamamış kadın diye farklılık göstermez vajina dudaklarını şekli tamamen senin doğuştan gelen özelliklerinden birisidir. çok minicik olabileceği gibi marul yaprağı gibi kocaman buruşuk ve sarkık da olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Öyle olur zaten çok güzel bir organ olduğu söylenemez bunla kendini zorbalama ayrıca bu çok önemli değil
0119 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç guzel bir organ değil gerçekten
Soran1 yıl168 boy 53 kilo
Soran1 yılBilmem Memelerin 80 belim 65 kalçam 85
Soran1 yılNasıl oluyor
Soran1 yılGerek yok
Soran1 yılYani söyle çok abartı giyinmiyorum çok fazla makyaj yapıyorum dogal sevmiyorum ama bakımıma dikkat ediyorum çok enerjik biriyim çok ta istekliyim cana yakın güler yüzlü biriyim oyle fiziksel olarak iyi oldumu söylüyorlar ama yüzüm daha guzrl
Soran1 yıl😅😅😅
Soran1 yılŞaka yapıyorum öyleyim biraz deliyim kusurlarımı da soyleyim
Soran1 yılYanlızım evet bu saatte kim olacak
Soran1 yılMemnun oldum bay manyak
Soran1 yılNe izleyeceğiz
Soran1 yılBilmiyorum onu
Soran1 yılSana bir şey soracağım ama hemen özele geç falan deme ben kimseye zaten yazmıyorum burada sen gerçeğini yaşadın mı
Soran1 yılYok hiç olmadı ben pek dizi izlemiyorum
Soran1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yılBende
Soran1 yılYaşamadıysan derden biliyorsun kdın organı falan
Soran1 yılGeçmi kaldık bilmiyorum ama ben artık istiyorum Şu ara çok istekliyim evleneceğim ama artık yapacak bir şey yok
Soran1 yılSen hiç sevgilin oldumu
Soran1 yılBenm oda olmadı
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsun kadınlarda fiziksel olarak dikkat çekiliyor yani erkekler dümdüz bir şey😅
- 1 yıl
Bu niyetle evlenmek hata olur bence ya bilmiyorum. Ben şahsen aynı kendim gibi hiç yaşamamış biriyle ilk heyecanı yaşamayı düşünüyorum. Yani bozmak dışında her şeyi yapmak gibi düşün. Karşılıklı düşünürsek bozmak da olabilir tabi. Bence tensel zevkler böyle alınabilir evlilik sorumluluklar şart değil ben bu kafadayım. Benim gibi düşünen biriyle bu tarz düşünürüm gibi ben de yükseğim bu aralar çünkü
Soran1 yılÖyle doğru söylüyosunuz herkes bunu ister ama bu devirde biraz zor yani hiç cinsel ilişki yaşamamış erkek bulmak biraz zor çünkü erkek kadın gibi tek anlayamazsın ki anlaşılıyor senin de yaşamana sevindim bu yaşına kadar ben evlenmeden yapmak istemedim yapacağım iş benim için çok özel olması gerekiyor en özel anı özel Kişiyle yaşamak istedim bakalım ikimiz için de hayırlısı olsun hadi iyi geceler sana ben artık uyuyacağım
Soran1 yıluyumadım bir şey daha soracağım sana peki hiç sevgilin bile olmadı mı benim o da olmadı sap geldi mi sap gideceğim
Soran1 yılNiye ya
Soran1 yılSenin fiziğin nasıl ki
Soran1 yılSen ne yapıyorsun şu an
Soran1 yılSende iyisin ya
Soran1 yılHiç opüşmedinde
Soran1 yılşu an yüksekmisin
Soran1 yılNe yapıyorsun öyle olunca
Soran1 yılİlk nasıl opüşmeyi düşünüyorsun
Soran1 yılBugün yapacak mısın
Soran1 yılBir yerde duymuştum 31 çekiyorsunuz31 kadar sayıyormusunuz
Soran1 yılNeden ki yapmalısın
Soran1 yılSen bir kızı mastürbasyon yaparken merak ediyor musun
Soran1 yılNedenki
Soran1 yılBen erkegi hiç merak etmiyorum
Soran1 yılBen şu an çok şaşırdım biliyor musun uykum da gitti demek ki otuzbir deyince oluyormuş ben de diyordum ki 123 falan böyle sayıyorsunuz sonra boşalıyorsunuz 31 olunca boşalıyorsunuz sandım sal…k kafam
Soran1 yılVallahi çok merak ettimğim var ama
Soran1 yılErkekler genel olarak kızların yani kadınların ilkesine bakıyorlar ya da nerelerine bakınca hoşlarına gidiyor ne bileyim işte öyle bir şey
Soran1 yılBir de bir de meme niye bu kadar önemli Bir de bir de meme niye bu kadar yani o da benim et parçası sonuçta vücudun bir parçası gibi değil oda bir et parçası sonuçta vücudun bir parçası gibi değil mi
Soran1 yılUyku bastı artık yanlş yazmaya başladı hadi görüşürüz
Soran1 yılİyidir senden
Soran1 yılHangi takımsın
Soran1 yılFenerlimisin
Soran1 yılBeşiktaş. kim kazadı dun
Soran1 yılNe yapıyorsun
Soran1 yılNe sorayım ramazan temizliğini yapyor musun
Soran1 yılBoş ver yazacağımız kadr yazarız
Soran1 yılNe bilin böyle bir soru sordumya kimse benm kim oldugumu bilmesin istemiyorum yemesin başka bir soru sorsaydım yazardım
Soran1 yılSorun sorduğum soruda işte
Soran1 yılburun görünen bir şey 😅
Soran1 yılAnlamıyorsun burun dedin ya onu sormak ayıp degil ama ozel bolgen ilgili bir şey sordum ya
Soran1 yılYani sorun degil demiştin burdan yazı biliriz demiştin s
- 1 yıl
Yine ayıp değil aslında. Yani bir insanın cinsel problemleri merakı olabilir rahatsızlığı olabilir. Bunları ayıp diye danışmamak hata zaten. Sen doğrusunu yapmışsın sormuşsun bak yorumlar almışsın yeni şeyler öğrendin belkide. Bence yanlış bişey yok sanki uyuşturucu satarken yakalandınmshfhshdh
Soran1 yılÖyle aslında doğru
Soran1 yılPeki sen neden çok istiyorsun benle yazaşmsk özelden
Soran1 yılNe oldu ya bune
Soran1 yılGünaydın hiç
Soran1 yılOglum sen duruyorsun bir yerden çıkıyorsun 😅
Soran1 yılKüsme ya hemen alıngan kişileri hiç sevmem
Soran1 yılAyy tamam pardon
1 yılistersen düzeltiyoruz, barbie vajina yaparım.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok korkuyorum ya nasıl yapıyorlar
- 1 yıl
çok basit, lokal anestezi ve istediği şekle göre işlem yapıyorum
Soran1 yılNasıl çiş yapacağız
- 1 yıl
işlem yapılmadan ön bilgilendirme yapılıyor
Genetik bir şey bu ilişki yaşayınca vajinanın şekli bozulmaz
06 Yorumla
Soran1 yılOyle diyorlar
Soran1 yılsaglıklıyım hiç bir hastalığım yok her ay duzenli adet görüyorum daha hiç damar yolu bile açmadım o kadar hastalıksızım
Soran1 yılOyle diyorsun
1 yılSenin beğenmedigin şey başkasının hayali olabilir (başkası erkekler) 😂😂😂
08 Yorumla
Soran1 yılOffff
- 1 yıl
Normaldir ama ya takma bu kadar
Soran1 yılBu aralar çok taktım diyom evlensem kocama hiç göstermiyecem
- 1 yıl
Saçmalama belki o şekil dudaklı olması kocanın hoşuna gidecek? Ve aslında bi yandan iyi
Soran1 yılYa hoşuna gitmese
- 1 yıl
Burdan yazamıyorum da o begenmese bile sen bi şeyler yapıp beğendirebilirsin
Soran1 yılNe yapacam
Soran1 yılSihir deynegim yok degiştirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin kafana taktığın kadar takmaz hayatında olan dert etme
011 Yorumla
Soran1 yılBana başkasından ben görüntüyü sevmiyorum
- 1 yıl
Da sevilecek ya da sevilmicek bişey değil doğal yapısı buysa genetikte olan bişey yani çok rahatsızsan estetik konusu var
Soran1 yılValla korkarım yapamam öyle şeyler
- 1 yıl
O zaman olduğu gibi kabul etmek tek çözüm
Soran1 yılOyle yapacak bir şey yok ya aslında ben de olan bir şey zannetmiştim ama çoğunda böyle oluyormuş baksana bu soruyu sordum sormak ama çok çekilmiştim ama ama bunda çok kafama takmıştım
- 1 yıl
Fazla kafaya takıyorsunuz cidden çünkü cidden bu durum fazla öyle p*rno sektöründe olduğu gibi kusursuz değil
Soran1 yılHiç p*rno izlemedim
Soran1 yılNasıl oluyorki onlarn
- 1 yıl
Sen normale göre bayağı masumsun ya o zamam şöyle diyim ciddi derecede kafana takılıcak bişey değil
- 1 yıl
Daha ince dudaklı ya da toplu da bi çoğu estetikle bu işten para kazanıyorlar diye
Soran1 yılYani ne diyim onlara verecek ne paran var ne de cesaretim çok korkarım ben öyle şeylerden ya aslında bu soru sormaktan çok düşündüm internetten araştırdım hepsi işte estetik falan filan demişler benimle böyle bir durumda olan varsa kadın olarak belki cevaplarlar diye sordum ama erkekler daha çok cevap verdi bunu paylaşınca beni yanlış anlayacak düşündüm zaten Ama en azından korktum gibi bir şey olmaz ya aslında şöyle ben hep evlenirsem şeklini böyle görürse kocam neden böyle daha önce cinsel ilişki yaşadığını falan düşünüyor diye çok korkuyorum ne bilim hep doğal sonrası cinsel ilişki sonrası öyle olduğunu söylüyorlardı yani internette böyle yazıyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Benim eşiminde öyle 😊 emin ol çok dehşet çekici. Takmamalısın kafana. Hiç biriyle oldun mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşla kiloyla doğumla ilişkiyle alakasız tamamen genetik bi durum. Dudaklı olması da iyidir
02 Yorumla
Soran1 yılNeden iyidir ki Çokta küçük bir vajinam var ki buna nasıl çocuk çıkacak ama dudaklar sinir oluyor bazen makasla kesmek istiyorum ama hayatta yapamam korkağım çünkü
Cevap sahibi1 yılHayır yapma zaten. İlişkin olunca pozitif yönde etkilerini görürsün emin ol öylesi daha iyi görüntü olarak takılma.
1 yılYa arkadas senin şeyinin şekli erkeklerin umrumda mi sence icine girip genlerimizi birakacagimiz bir yer yani ne kadar sekil sukul takiksiniz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEmerken daha güzel oluyor. Bence partnerin çok şanslı
06 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun sen
Soran1 yılNerden biliyorsun
Soran1 yılİyyyy irenç
Cevap sahibi1 yılKaba paylaşım yapmışım kaldırıldı görüşlerim
Soran1 yılİyi olmuş
Cevap sahibi1 yılÇokta kaba değildi. Sadece özlem içeriyordu. Unutmuşken aklıma sen getirdin
1 yılsen değil biz beğenelim bırak
01 Yorumla
Soran1 yılEvlenince kocamı hiç görmesin daha önce cinsel ilişki falan yaşadığını düşünür böyle görünce niye bu kadar şekilsiz
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılŞekli oyle sarkik mi duruyor
03 Yorumla
Soran1 yılSarkık degil şekilsiz
- 1 yıl
Hmmm araştrdn mi aldirma oluyomu duzelttirmek icin
Soran1 yılBaktım estetik falan ben yamam korkarım
1 yılNe öyle anlatıyorsun aklımız gitti :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl göründüğünü çokta önemsemeyiz
05 Yorumla
Soran1 yılSizin için sormadım
Cevap sahibi1 yıl
Kullanacak biziz ya hani
Soran1 yılHergun bana bakan da benm
Cevap sahibi1 yılOrana her gün bakıyor musun gerçekten
Soran1 yılHer gun degil temizleyince
Gizli Üye(25-29)1 yılYani abarttığın kadar kötü değildir bence
01 Yorumla
Soran1 yılBakire kız vajinası diye internetten bakıyorum çok düzgünler benmki şekilsiz
Gizli Üye(30-35)1 yılSana güzel gelmeyen erkeğe güzel gelir çok takma
013 Yorumla
Soran1 yılBana güzel gelse daha güzel
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum artık
Soran1 yılNe bilim internetten bakıyorum bakire başınası şekli onlarınki çok düzgün benimki niye böyle demeden edemiyorum
Cevap sahibi1 yılGöstersen abarttığın kadar mı
Soran1 yılYuru git kendin bak internetten çok merak ettiysen dudak vajina yaz çıkar
Cevap sahibi1 yılİnternetten bul seninkine benzer
Soran1 yılO zaman olur dur bakayım ama dürüst cevap ver
Cevap sahibi1 yılTamam
Soran1 yılBaktım gerçek gibi atamam
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
Soran1 yılYa dedim kendi kendime bakacağım ona göre tam sana bir şey soyleyecegim ama çok ıslanmış ya onun için bakamadım kendin baksana
Cevap sahibi1 yılÇıkimmi gizliden
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Gizli Üye(25-29)1 yılGenetiktir ablacım olsun detaylara takılma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSana göre çirkin olabilir erkek takılmaz buna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal
21 Yorumla
Soran1 yılGerçekten oylemi
Gizli Üye(36-45)1 yılBüyük ihtimalle ağda
21 Yorumla
Soran1 yılHiç ağda yapmadım
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olabilir fiziksel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçok mastürbasyon yaptın mı
06 Yorumla
Soran1 yılYok çok yapmıyorum ya 23 yaşından sonra yaptım
Cevap sahibi1 yılşekli onemli degil çok delik dar mi
Soran1 yılKüçüçük bir delik var böyle badem küçük bir şekil
Soran1 yılBaşka yuru git
Cevap sahibi1 yılismin defne mi
Soran1 yılYok ne defnesi
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle daha güzel
08 Yorumla
Soran1 yılBence daha guzeli var
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum şimdi görmeden ama bence gayet iyidir sıkma canını
Soran1 yılPeki diyelim ki evlendim de eşim demez mi niye böyle yanlış anlamaz mı benim daha önce güzel ilişki falan yaşadığımı düşünmez mi şekli böyle olduğu için
Cevap sahibi1 yılBakire misin
Soran1 yılÖyleyim yoksa niye takayım
Cevap sahibi1 yılÖyleysen zaten bilir ki bişey yaşamadığını
Soran1 yılVallahamı ama bazılarından kan da gelmiyor Çünkü ben çok şanssız bir insanım kesin beni bulur böyle bir durum
Cevap sahibi1 yılBişey olmaz hem ben anlattığım gibi daha çok seviyorum sen internettekilere bakma
Gizli Üye(25-29)1 yılKestirilmiyor mu
06 Yorumla
Soran1 yılNeeee
Cevap sahibi1 yılNe biliyim yani bi ameliyatı falan vardır heralde
Soran1 yılVar ama ben korkuyorum 😦
Cevap sahibi1 yılO zaman şikayet etme olduğu gibi kabullen eğer aşırı abartılı bir durum yoksa çok da önemli bir şey değil kimse buna takılmaz
Soran1 yılÇokta kötü değil ama
Cevap sahibi1 yıl😂😂kanka sorunun ne senin ya boş ver takma böyle saçma şeyleri kafana benimki de sola doğru yamuk biraz napalım yani 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılİç dudaklarımı uzun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazıları öyle sever
00 YorumlaCok yormussun
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yormusun derken
Soran1 yılGerçekten hiç bir şey yaşamadım
Soran1 yılYuru git
1 yılOnuda seven olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz