kavgadan sonra sert bir sevişme mi yoksa daha romantik bir sevişme mi tutkuyu nirvanaya çıkartır?

kavgadan sonra sert bir sevişme mi yoksa daha romantik bir sevişme mi tutkuyu nirvanaya çıkartır?
Bazen tüm gerginliğin sebebi sevişememektir ama başka şeyleri bahane edip saçma sapan nedenlerle kavgaya tutuşuruz ve böyle bir durumda öfke yerini tutkuya bırakabilir. Bazen de hayatın üzerimizde biriktirdiği yük ve stresi birbirimize sataşıp kavga ederek azaltmaya çalışırız istemsizce o zamanlarda da mükemmel bir kurtarıcı ve sorun sıfırlayıcı gibi düşünebiliriz. Savaşırken bi anda sevişme isteği hep tutkuludur zaten.
Harlayacağını düşünüyorum. Sert olması daha iyi tartışma sonrası sinir, arzu, haklı olma ve alt etme duygusu karışır böylelikle tutku harlaması ortaya çıkar.
Kavgaya göre şimdi hakket ağır bir kavga sonrası seks bide artı ağır bir seks biraz isteksiz olabilir ayrıca erkek servete bağlanıp kıza zarar verebilir
Yanlış bilinen bir doğrudur bu aslında.
Kavgadan sonra hala aynı rekabet duygularıyla sertçe yaşanan bir sevişme... Kadını aşağılamak intikam almaktır bence.
Cevap
13Cevap
Yol o olay öyle değilmiş tam tersi çıkıp gidesim gelmişti benim ve bu yanımdaki kişiyele alakalıydı başkası olsa öyle olmazdı belki
Bence önemli olan birbirini kırmadan mutlu edebilmek.
B*kunu çıkarmamak lazım özellikle kadın zarar görebilir erkekler cinsel istek ve öfke ile kendini kaybedebilir
Sert sevişme daha iyi bence o hırsla daha tutkulu olabilir.
Daha normali yok bende. Bir de kavgadan sonra öyle mi 😂. Hiçbir fikrim yok.//
Harlar tabi :D
Kavgadan sonra sakin kalabilen olucağını düşünmüyorum
İçlerindeki sert sevişme isteğine kavga etmeyi bahane sayılıyor gibi bir durum var sanki
Kavgadan sonra sevişilebiliyorsa şayet harlar tabi dkdksdkdkx
Ama böyle sorular cok ayip oluyor jdkdkd
Neden ayıp olsun 😂
Saka yapiyorum ya kfkf
Biliyorum ama soruya cevap alamadım :D
Coook beklersin jfkfk
Soruyu kimsenin özelinde sormadım o yüzden beklentim yok :D
Karşıma çok çıktın hadi cevaplim seni.
Anlamadım?
Sorun günün sorusu olmuş. Sürekli karşıma çıkıyo. 🤣
Verdiğin cevap sayılmaz ama 😀
Bilmiyom demeye geldim zaten 🤣🤣
3 hayır ile uğurluyoruz 🤣🤣
Uğurlanmadan önce hediye edim. 🤣
https://x.com/t24comtr/status/1878734921096995314
Ahahah bunun ters örneği de var. Bulursam atarım. Bu sert seks değil, vahşet 🤣 kötü konuşana dilinin ayarı yok derler, bunun dişinin yok 🤣
Kavgadan sonra gönlümu almadan (oturur dusunurum ben haksizsam ben gonul alirim) sevismem elimi bile surmem ve ona da surdurtmem hassas ruhlu biriyim ben
Fikrim yok, özlemi giderir bence
Duman attırırrrr💫💫💫
Evet harlar sertt tutkulu
Kavgadan sonra kavga etmek daha iyidir
Sert
Filmlerde olur bu dediğin
Harlar
Süper olur
Sert olmalı 💅🏻
aşıksam yanardağ patlaması olur
Sert sevişme
Kolunu bacağını çatlatırım benlik değil