Kavga seks birbirine bağlanırsa bir süre sonra çiftler kavgayı ön sevişme haline getiriyo. Sırf seks başlatmak için apır sapır sebeplerle kavga çıkmaya başlıyor. O yüzden sapla samanı birbirine karıştırmayın anacım. Kavganızı edin, efendi gibi sorunu çözün. Sonra sakin zamanda sevişirsiniz.
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır eritmez. genel olarak insanlar cinselliği çok abarttığı için sanki tüm sorunları çözecekmiş gibi düşünür eğer kavgadan sonra cinsellik buzları eritiyorsa bu kişilerde nasıl olsa sevişerek her hatayı yaparım sonra da buzları eritirim mantığını benimsemelerine neden olacaktır bu yüzden de konuşarak çözülmeli her şey bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE iyi o zaman? Malum organı var diye kalbimi falan kırabilsin, bana hakaret edebilsin ve nasıl olsa malum organım hall eder diyip bu kadar basit bir şekilde gönlümü alabilsin? Yok öyle.. Önce bir benim değerimi bilip, güzel davranışlarıyla beni hak etmesi gerekiyor ki onu ödüllendireyim..
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKavgadan sonra ise eritir, neden eritmesin? Kavga ederken enerjimizi konuyu halletmeye çalışarak tüketmek daha mantıklı. Tabii niye kavga ediyoruz sebebi de önemli. Kıskançlık kavgasıysa çiğ çiğ yerim hsjs
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman mümkün olmasa da kavga sonrası seks çok ateşli olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac yaşında adamsınız ya böyle zinayı arttıracak şeyleri insanı neden teşvik ediyorsunuz ki bunun HESABINI Allaha nasil vereceksiniz ölüm herkese var hatirlayin
53 Yorumla- +1 yıl
Kimsin
- +1 yıl
Farkeder mi doğru söylüyor
- +1 yıl
Merak etme nasılsa evliler daha çok kavga ediyor yani sonuçta soru istediğin kitleye hitap ediyor.
Böyle saçma soru görmedim ya sevişmek için illa sebep mi aramak lazım?
11 Yorumla- +1 yıl
Nalaka naaalaka
+1 yıleritmez çünkü sevişmek için zaten buzların erimesi gerekir. kavgalı oldum biriyle niye sevişeyim a... Q
41 Yorumla- +1 yıl
Mla yız biz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılEh kavga edip sevişme aşamasına geçildiyse zaten buzlar erimiştir. Ben sinirliyken sesini bile duymak istemem mesela 😁
40 Yorumla
+1 yılKavgaya sebep olan şeyler çözülmedikçe ne yaparsan yap işe yaramaz. Anlık nefsi tatmin eder o kadar.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılher iki taraf ateşler içerisinde ve olay yeri değil yangın yeri resmen, durum bu haldeyken kesinlikle ne buz kalır ne su heryeri yakar yıkarız be
20 Yorumla Ufak tartışmalarda evet tadından yenmez lakin önemli konularda sorunları halı altına süpürmek ilişkiyi sadece yıpratır.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kavgadan sonra alamadigim hincimi orada cikartinca oda beni parcalarsa butu. Hirsimizi atmis oluyoruz. Şu an kimse yok ama varken böyleydi 😂 ben seviyodum o kavgali sevismeleri
10 Yorumla
+1 yılEritir ama sadece o an eritir. Sorun yine ortadadır kaybolmaz.
40 Yorumla
+1 yılDaha ateşli daha tutkulu seks için bile kavga edilir
30 YorumlaKavgayı söndürmek için girilen cinsel ilişki çifletin psikolojisi için iyi değil. Durum garip bir hal alabilir
10 YorumlaBir süreliğine duraklatmaya ve durdurmaya yarar. Sonra kaldığı yerden devam. Buzları eritecek olsaydı tartışılacağına sevişilirdi:)
10 Yorumla
+1 yılHayır bende erittmez. Sevişir sonra yine kaldığım yerden devam ederim..
Zevkimizi yaşadık diye sorunu çözmüş sayılmıyoruz..
10 YorumlaKavgadan sonra yapamam ki öyle bir şey o ne öyle kavga ettik şimdi zevk alalım dhdhhdhd ani duygu değişimi benlik değil
10 YorumlaKavga ederken sevişmeye dalicaksin işte o zaman kavga biter sjjsj
20 Yorumla
+1 yılSevişmeye gerek yok bazen sana sarılıp yanaktan bır buse kondurması yeterlı olabılıyor..
10 YorumlaEritir. Ten tene değmesi buzları eriterek buhar olmasını sağlar. 😉
10 Yorumla
+1 yılçok tadım kaçtıysa ve hala sinirliysem dokunmak bile istemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuzdan ziyade beni eritir gibi. Sevgilim altında 50 parçaya ayırır o sinirle beni😄
10 Yorumla
+1 yılEritir ama sonrasında beynimi de eritmesini bilir kadın 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bütüm hincimi alirim ondan daha da süper oluyoo🤣👹👹
10 Yorumla
+1 yılanlık çözüm, oturup insan gibi konuşulmadığı sürece problem çözülmez rafa kaldırılır
10 Yorumla
+1 yılCinsellik bağlayıcı ve ilişkinin temel direği kolonu gbidr yapıcı olucagini temin ederim.
10 Yorumla
+1 yılEgoya bağlı bunlar, iki taraftan biri adım atmazsa özür konusunda olmaz bence :D
10 Yorumla
+1 yılSeks iyi bir iletişim aracıdır. Kesinlikle kavga üstüne seks yapılmalı.😈
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEritmiyor sadece kavgayı erteler ve kafam doluyken konsantre olamıyorum zevk alamıyorum zevk kederimi küslüğümü götürmüyor maalesef
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu erkeklerin kusurlarını örtmeleri için başvurduğu bir yöntem. eritmez, sadece sorunu erteler.
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum kavga ettiğim birine karşı hemen tekrar ısınma olmuyor bende
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ya çok büyük bişey işin kavga ediliyosa o bile eritmez
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim ve en tutkulusu bence birde sabah sevismesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar yüzsüs olmam kavgadan spnra bide onu mu eğlendiricem
Çok istiyorsa kafasına vazo kırarım en azından ben eğlenmiş olurum 👍20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seksin en zirve hali 👍
20 YorumlaEvet büyük oranda insanı yumuşatır
20 YorumlaHatta suyu kaynatırrrr
20 Yorumla
+1 yılO an için eritir ama sonrasında tekrarlar kavga
20 Yorumla
+1 yılBir kere oldu çok zevkli oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBu her zaman geçerli olmaz
10 YorumlaCok ciddi bir konu değilse evet benceee
10 YorumlaKavga harbiyle daha sert olur zevkli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Evet eritiyor bizzat yaşadım çünkü 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Değil buzları demiri bile eritir 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbence duygusal sevişme kessinlikle eritir.
10 Yorumla
+1 yılDenemek istediğim birsey.
10 Yorumla
+1 yılEritir çok daha zevkli olur
10 Yorumla
+1 yılEritmez seksten sonra yine devam eder sorun
10 Yorumla
+1 yıleritmez tabikide ne saçma
10 Yorumla
+1 yılBence de eritir. Hem kavga da unutulmuş olur
10 YorumlaErime noktasına gelinir.
10 YorumlaKonuşulması da lazım
#Mirliva10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılçok sarıyor deneyin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılOldukça tutkulu olabilir.
10 Yorumla
+1 yılEritir hatta alev aldırırım🤣
10 YorumlaBüyük ihtimal evet ama sinirliyken nasıl olcak
10 Yorumla
+1 yılEritmez soğutur bazılarını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılE tabi ki ama sevişmek için buna gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmam sadece geçici bir süreliğe olabilir
10 YorumlaAma kavga dan sonra vermez onu da bil yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. O seks bir başka seks olur
10 YorumlaGeçici bir süre
30 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar