Cinsel Yaşam Olmayacak biri i̇le birlikte oldunuz mu? mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yanlış bir ilişkiniz oldu mu Olmayacak biri i̇le birlikte oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
21yaşındabirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Yanlış derken ne demek istediğine bağlı. 5 6 kişiyle yattım ama yanlış bir ilişki sayılmazlar 6 1 Yorumla kalbimhaylaz 1 yıl Neee ben 1 tane bile yapmadım benim hakkımı çalmayın lann Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oldu.Şehrin valisiyle oluyor.Bazen ekonomi bakanıylada birşeyler olur 2 0 Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. neye ve kime göre herkesin yanlışı benim doğrumsa önemli değil kendi düşüncelerimin önemi yeterlidir 0 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Yalnis mi değil mi bu tartışılırAma yıllar önce annemin çok yakın bir arkadaşının ablası ile beraber olmuştumUzun süre 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bile isteye değil ama bilmesen yanlış bilgiler doğrultusunda oldu 3 5 defa 0 0 Yorumla
kalbimhaylaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% 1 yıl Cinsel olarak hayır cinselliğim de olmadı ama sürekli yanlış insanlarla karşılaştım 0 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Hiç biri doğru değil ki, en dogrusu bakir kalmakmış. 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. oldum 2 defa dıceksn madem olmucaktı 2. nıe oldu dıye oluyomus 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. maalesef bir kere yanlışlıkla oldu 0 2 Yorumla mad_girl34 1 yıl Kimdi Yorumla Kupid 1 yıl Önemli değil orası da bizde kalsın Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir çingene ile oldu 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Evet oldum olmaz olaydı 0 0 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Bu tecrübeler kolay elde edilmedi 😂😂 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İsteyen oldu ama olmadım. 0 0 Yorumla
icecell123 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Çoooookkkkkk 3 5 Yorumla SertKaan 1 yıl @icecell123 şaşırdım şimdi Yorumla icecell123 1 yıl @SertKaan miye Yorumla SertKaan 1 yıl beklemedğim bir yorum oldu Yorumla icecell123 1 yıl @SertKaan ayol yatmadım ben sadece ilişkilerim oldu cinsellik olmadı Yorumla SertKaan 1 yıl hımmmm o zamam başka tabi :) Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu be 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. oldu tek gecelik 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 3 kere oldu 1 1 Yorumla mad_girl34 1 yıl 3 yanlış kişi mi 1 yanlış kişi ile 3 defa mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yanlış derken ne demek istediğine bağlı. 5 6 kişiyle yattım ama yanlış bir ilişki sayılmazlar
Neee ben 1 tane bile yapmadım benim hakkımı çalmayın lann
Oldu.
Şehrin valisiyle oluyor.
Bazen ekonomi bakanıylada birşeyler olur
neye ve kime göre herkesin yanlışı benim doğrumsa önemli değil kendi düşüncelerimin önemi yeterlidir
Yalnis mi değil mi bu tartışılır
Ama yıllar önce annemin çok yakın bir arkadaşının ablası ile beraber olmuştum
Uzun süre
Bile isteye değil ama bilmesen yanlış bilgiler doğrultusunda oldu 3 5 defa
Cinsel olarak hayır cinselliğim de olmadı ama sürekli yanlış insanlarla karşılaştım
Hiç biri doğru değil ki, en dogrusu bakir kalmakmış.
oldum 2 defa dıceksn madem olmucaktı 2. nıe oldu dıye oluyomus
Olduk kardeşim onu da olduk
maalesef bir kere yanlışlıkla oldu
Kimdi
Önemli değil orası da bizde kalsın
Yok öyle bir şey olmadı sen
Bir çingene ile oldu
Keyfini çıkarırım gittiği yere kadar
Olmayacak biri esimdi oldum
Evet oldum olmaz olaydı
Bu tecrübeler kolay elde edilmedi 😂😂
İsteyen oldu ama olmadım.