Cinsel Yaşam Oral seks sonrası iğrenme oluyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İgrenme oluyor mu Güncellemeler1 yıl Kenan_kenan89 Oral seks sonrası iğrenme oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olmuyor, olması içinde hiç sebeb yok...Vitamin aldığıma eminim..Çpk tatlı ve lezzetli. Mutluyuz. 1 41 Yorumla Soran 1 yıl Yürüyorsun galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herzaman Yorumla Soran 1 yıl Günaydın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Erkencisin hep erken mi kalkarsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman gerekiyorsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genellikle geceleri ve sabahları buralarda olabiliyorum Yorumla Soran 1 yıl Dm gelir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim. Gerek yok. Yorumla Soran 1 yıl Evli misin sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evliydim Yorumla Soran 1 yıl Çok oldumu ayrılalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok önemi yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonuçta bitti Yorumla Soran 1 yıl Sende haklısın Yorumla Soran 1 yıl Sevgilin var mı acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen olabiliyor ve bazen olmayabiliyor... Yorumla Soran 1 yıl Anladım keyfine göre takılıyorsun galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gereği neyse onu yapıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herhangi bir keyf sözkonusu değil Yorumla Soran 1 yıl En son ne zaman seks yaptın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayatın ve yaşamın gerektirdikleri ve mecburiyetleri var Yorumla Soran 1 yıl Evet haklısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl seks yapmama sorunum yok. Canım istediğinde yaparım Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yanı Yorumla Soran 1 yıl Kadın isterse erkek bulma sıkıntısı yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herhangi bir erkek arama gibi bir ihtiyacım yok Yorumla Soran 1 yıl Güzelim Dm gel istersen daha net konuşalım Yorumla Soran 1 yıl Susutun Yorumla Soran 1 yıl Korkma bişey yapmam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nickin nedir Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çık takip atayım hemen kapatirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nickini sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da sen gizliden çık Yorumla Soran 1 yıl Ben gizliden çıkamam soru soran olduğum icin Yorumla Soran 1 yıl Kenan_kenan89 Yorumla Soran 1 yıl Yazdım nick i Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakmayı denerim Yorumla Soran 1 yıl bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl Yaban sensin değil mi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kimi zaman 🫤 1 20 Yorumla Soran 1 yıl Sana yapılırsa peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben niye igreneyim 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorsun desene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sewilmez mi Yorumla Soran 1 yıl Sevmeyen var ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni ilgilendirmez 🤣😝 Yorumla Soran 1 yıl Sana yapayım demedim zaten Yorumla Soran 1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevmeyenler beni ilgilendirmez dedimEvliyim Yorumla Soran 1 yıl Seks hayatın nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyi guzel Yorumla Soran 1 yıl Seks de kuralin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl YokAma herseye de evet demem Yorumla Soran 1 yıl Neye hayır dersin mesela Yorumla Soran 1 yıl Burada misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu tarz sohbetlere cok girmiom Yorumla Soran 1 yıl Bu sefer biraz gir ne olacak ki Yorumla Soran 1 yıl Hem geceye hazırlığın olur Yorumla Soran 1 yıl Sustun neden utandın mi Yorumla Soran 1 yıl Nereye gittin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Olmuyor, olması içinde hiç sebeb yok...
Vitamin aldığıma eminim..
Çpk tatlı ve lezzetli. Mutluyuz.
Yürüyorsun galiba
Herzaman
Günaydın
Teşekkür ederim
Erkencisin hep erken mi kalkarsın
Ne zaman gerekiyorsa
Genellikle geceleri ve sabahları buralarda olabiliyorum
Dm gelir misin
Teşekkür ederim. Gerek yok.
Evli misin sen
Evliydim
Çok oldumu ayrılalı
Çok önemi yok
Sonuçta bitti
Sende haklısın
Sevgilin var mı acaba
Bazen olabiliyor ve bazen olmayabiliyor...
Anladım keyfine göre takılıyorsun galiba
Gereği neyse onu yapıyorum
Herhangi bir keyf sözkonusu değil
En son ne zaman seks yaptın
Hayatın ve yaşamın gerektirdikleri ve mecburiyetleri var
Evet haklısın
seks yapmama sorunum yok. Canım istediğinde yaparım
Nasıl yanı
Kadın isterse erkek bulma sıkıntısı yok
Herhangi bir erkek arama gibi bir ihtiyacım yok
Güzelim Dm gel istersen daha net konuşalım
Susutun