Alışkanlık. Ben ABD de yaşıyorum burada bir tane prno yıldızı ile muhabbet etme fırsatı da yakalamıştım. Onlar bana izlediğimiz görüntülerle, kamera arkasında yaşanan olayların çok farklı olduğunu söyledi.
Zaman zaman kendileri de bu şekilde kusma ya da anal ilişkide dışkı gelme vakalarını yaşadıklarını anlatmıştı.
@Curiosus Neler anlatacak bu sektörün öyle göründüğü gibi olmadığını ve bu batağa düşenlerin kolay kolay kurtulamadığını anlattı. Sayısız kürtajlar ve sayısız hamile yıldızların çocukları doğurup terkettikleri vs.
Bu işi yaptıklarına göre çok iyi korunma yöntemi seçmeleri gerekmez mi? Prezervatif takmıyorlar diye biliyorum çekimde. Kadın iğne ya da hap kullanabilir. Neden buna dikkat etmiyorlar ki? İşi bu neticede.
@Curiosus Hiç bir korunma yöntemi %100 etkili sonuç vermez. Birde Prno filmlerinde erkek ve kadınların dakikalarca ilişkilerinde neden kadının boşalamadığını sordum ve erkek partnerin ise 30 dakika boyunca boşalmadan ilişkiyi gerçekten sürdürebiliyorlarmı diye sordum.
O da bana erkek partnerin defalarca boşaldığını ama montajda bunun kesildiğini söyledi. Aynı şekilde kadınlarında boşalma anlarını filme dahil etmiyorlarmış. Bu anları ücretli olarak ayrıca satıldığını söyledi bana.
Hiçbir korunma yöntemi %100 sonuç vermez tabi ama bunun oranı çok çok düşük olmasa eğer gerçekten korunmaya dikkat ediyorsan etkili olmalı yani yoksa dünya nüfusu iki katı falan daha fazla olurdu. Hem spiral taktırır hem iğne olur falan mesela. Aynı anda iki yöntemi kullanır. O konuda da şaşırdım ben erkeklerin ilaç kullandığını ve o yüzden hep erekte kaldığını biliyordum. Dediğin gibi olsa aynı adam tekrar tekrar yapmada performansı hiçbir zaman birinci ikinci gibi olmaz ki. İlaçsız dördüncü de öyle dimdik olamaz.
Bu por*no filmleri daha çok erkek izleyiciler barındırdığı için başı sonu büyük kısmı hep erkeğe yapılan oral oluyor. Sevmiyorum açıkçası por*noların bu özelliğini. Ben adama sak*so çekildiğini izlerken bir şey hissetmiyorum yani normal olarak. Neyse o por*nocuların bile bu kadar neredeyse ağzında pe*nisle gezip yine de kusma yaşandığını duymak iyi. Çünkü onlar için çok kolay gibi duruyor ama demek ki ne kadar çok tecrübe edilse de çok da kolay bir şey değil deep throat yapmak.
Valla çok deep throat yaptım sevgilime, bu konuda da baya geliştirdiğimi düşünüyorum kendimi ama hiç kusmadım. Kusar gibi oluyorsun ama daha yaşanmadı öyle bir şey. :D Hatta istedi kusturmak, hani pe*nisimle kusturuyorum gibi erkeksi bir egodan kaynaklı sanırım, kafamı da hiç çekmeme izin vermedi nefessiz kalıyordum yine kusmadım. :D
@Curiosus takmiyorum ya zaten. Hatta cok güldüm tipindeki. ifadeye bakinca shshhs zorlama degil de gaza geldi bi kafami bastirdi. Yalniz bu sefer yediklerimden mi oldu acaba diye dusundum
@Curiosus onceden de kusma hissi oluyordu refleks yani, aninda geri cekerdim. Bugün nasil oldu hala anlamış degilim. Ne kusma hissi ne öğürme. Ben o bosaldi sandim agzima biliyo musun shshhs bi baktim kusmuşum 😂😂😂
@Curiosus yani senin osurugundan asla ses cikmaz oyle mi ahhaha ya insanlik hali cok nazik. biri sevgilim ama uyurken 1 kere olmuştu napsın tıpa mi taksin
Bunu kontrol edebilirsin. Senin dediğin gibi kontrol edilemeyecek bir şey olsaydı herkes toplu taşımada da yapsın o zaman. Uyurken kontrol edemeyebilir bilinci kapalıysa ama diyorum ya uyurken sesli olmasına çok şaşırdım.
Heh o zaman neden korkuyorsun ki? Bizde sevgilimle birbirimizin ilkiyiz bence korkmayı gerektirecek bir şey yok. Sürekli onunla bununla düşüp kalkmış biri olsaydı değişirdi iş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Normal bence ben daha dilimi fırçalarken kusasım geldi kaçkere :)
Gırtlağa kadar sokmak yerine dudaklarınla sıkmaya çalış
Aynısı bende de oldu. Sevgilimin şeyinin üstüne kusmuştum şarıl şarıl
ee devam etmedinizmi
Ettik
Peki sonradan oldu mu bidaha
oralemi sexemi?
Evet oldu
Yani seks oldu tekrar kusma değil
isteğin gitmedimi
Alışa alışa o videolarda izledikleriniz kamera onundekiler sadece isleri o yani
Eee tabi herkesle bişey yaşanmaz hele ki bu devirde
Alışırsın zamanla başlarda olur öyle gırtlak yapmak kolay değil
Bana bir sen lazım yaa
Neden
Neden olacak Saxo hayranıyım bayılıyorum sen gibilere
Kussa bile mi
Evet tatlım
Ne oldu olmadımı
Şaldir şuldur adamin uzerine mi
Evet ay
Basima geldi benimde ama arabanin torpidosuna kusmuştu
Ben kustugumu anlamadim ki birden baktim agzimdan biseyler geldi kusmusum meger
Tukurseydin hemen olmaz bisey
Ya bu cok degisik oldu. Ilk defa gırtlağa kadar soktum bir şey hissetmedim midem falan bulanmadi bi baktim kusuyorum
Hissizken gelmis galiba öğürme hissi kaynolmus icerde olunca
Hastalik konusunda ayrıca yazarim sorabilirsin
Küçük diline değdiyse kusman normal.
O zaman cok mu ilerletmisim
Evet
Bisey dicem o zaman bu p*rno yildizlari nasil kusmuyo
Alışkanlık. Ben ABD de yaşıyorum burada bir tane prno yıldızı ile muhabbet etme fırsatı da yakalamıştım. Onlar bana izlediğimiz görüntülerle, kamera arkasında yaşanan olayların çok farklı olduğunu söyledi.
Zaman zaman kendileri de bu şekilde kusma ya da anal ilişkide dışkı gelme vakalarını yaşadıklarını anlatmıştı.
Yani ben kustugumu bile anlamadim garip
@Gizemli-biri00 senin teknedeki sahnrnde iyiydi sevgili Abbyciğim 😊😁
Kız başka neler anlattı merak ettim. :D
@Curiosus Neler anlatacak bu sektörün öyle göründüğü gibi olmadığını ve bu batağa düşenlerin kolay kolay kurtulamadığını anlattı. Sayısız kürtajlar ve sayısız hamile yıldızların çocukları doğurup terkettikleri vs.
Bu işi yaptıklarına göre çok iyi korunma yöntemi seçmeleri gerekmez mi? Prezervatif takmıyorlar diye biliyorum çekimde. Kadın iğne ya da hap kullanabilir. Neden buna dikkat etmiyorlar ki? İşi bu neticede.
@Curiosus Hiç bir korunma yöntemi %100 etkili sonuç vermez. Birde Prno filmlerinde erkek ve kadınların dakikalarca ilişkilerinde neden kadının boşalamadığını sordum ve erkek partnerin ise 30 dakika boyunca boşalmadan ilişkiyi gerçekten sürdürebiliyorlarmı diye sordum.
O da bana erkek partnerin defalarca boşaldığını ama montajda bunun kesildiğini söyledi. Aynı şekilde kadınlarında boşalma anlarını filme dahil etmiyorlarmış. Bu anları ücretli olarak ayrıca satıldığını söyledi bana.
Hiçbir korunma yöntemi %100 sonuç vermez tabi ama bunun oranı çok çok düşük olmasa eğer gerçekten korunmaya dikkat ediyorsan etkili olmalı yani yoksa dünya nüfusu iki katı falan daha fazla olurdu. Hem spiral taktırır hem iğne olur falan mesela. Aynı anda iki yöntemi kullanır. O konuda da şaşırdım ben erkeklerin ilaç kullandığını ve o yüzden hep erekte kaldığını biliyordum. Dediğin gibi olsa aynı adam tekrar tekrar yapmada performansı hiçbir zaman birinci ikinci gibi olmaz ki. İlaçsız dördüncü de öyle dimdik olamaz.
@Curiosus Bak o aklıma gelmedi. Bir daha iletişim kurabilirsem onu da sorarım kendisine.
İlaç vardır kesin ya.
Bu por*no filmleri daha çok erkek izleyiciler barındırdığı için başı sonu büyük kısmı hep erkeğe yapılan oral oluyor. Sevmiyorum açıkçası por*noların bu özelliğini. Ben adama sak*so çekildiğini izlerken bir şey hissetmiyorum yani normal olarak. Neyse o por*nocuların bile bu kadar neredeyse ağzında pe*nisle gezip yine de kusma yaşandığını duymak iyi. Çünkü onlar için çok kolay gibi duruyor ama demek ki ne kadar çok tecrübe edilse de çok da kolay bir şey değil deep throat yapmak.
@Curiosus zor ya bi baktim kusuyom hshahah
Valla çok deep throat yaptım sevgilime, bu konuda da baya geliştirdiğimi düşünüyorum kendimi ama hiç kusmadım. Kusar gibi oluyorsun ama daha yaşanmadı öyle bir şey. :D Hatta istedi kusturmak, hani pe*nisimle kusturuyorum gibi erkeksi bir egodan kaynaklı sanırım, kafamı da hiç çekmeme izin vermedi nefessiz kalıyordum yine kusmadım. :D
@Curiosus bence ben yanlis yaptım 😄
Yani yeni yeni alışıyorsan hiç takma zamanla olur. Zaten daha sen öğrenirken seni zorladıysa kusman onun hatası olmuş.
@Curiosus takmiyorum ya zaten. Hatta cok güldüm tipindeki. ifadeye bakinca shshhs zorlama degil de gaza geldi bi kafami bastirdi. Yalniz bu sefer yediklerimden mi oldu acaba diye dusundum
Pe*nisinin üzerine kusmadın inşallah. :D
@Curiosus bildigin penisine kustum😄😂😂😂
@Curiosus onceden de kusma hissi oluyordu refleks yani, aninda geri cekerdim. Bugün nasil oldu hala anlamış degilim. Ne kusma hissi ne öğürme. Ben o bosaldi sandim agzima biliyo musun shshhs bi baktim kusmuşum 😂😂😂
İnşallah başıma gelmez. :D
@Curiosus ya gelse de insanlik hali nolcak ki. O da uyurken osuruyo djdhhdhdhshdh
Normal bir insan uyurken ortalama 14 kere gaz çıkarır diye okumuştum ama bunun sesli olduğunu hiç duymadım ohaaaa. İğrenç...
@Curiosus niye sen osururken ses cikmiyor mu bu kadar igrendin shshdh
Hayır? İğrenç bulmuşumdur.
@Curiosus yani senin osurugundan asla ses cikmaz oyle mi ahhaha ya insanlik hali cok nazik. biri sevgilim ama uyurken 1 kere olmuştu napsın tıpa mi taksin
Bunu kontrol edebilirsin. Senin dediğin gibi kontrol edilemeyecek bir şey olsaydı herkes toplu taşımada da yapsın o zaman. Uyurken kontrol edemeyebilir bilinci kapalıysa ama diyorum ya uyurken sesli olmasına çok şaşırdım.
@Curiosus tabi oyle
Cigerinemi girecek bu ne ya
Boğaz’ına kadar alma bari
Boğazda dürtü, herkes kusar bebeğem 😏
E normal, alışkın değilsin demek ki
demek ki fazla sokmuşsun
Onun için çok zorlamamak gerek
Alışırsın zamanla, ilk kez mi yaptın
Libido killer
Girtlagima kadar sokuyorum sevgilimi mutlu etmek icin. Libidosu dusuyorsa dussun
Soru ne bunda?
Normal mi
Normal
Parmağını soksan da kusabilirsin
Nasil yaa hastalik kapiliyor mu?
HIV bile ya. Cok korktum
Ya bende korktm simdi
Ben dee
Ee öyle her gördüğünüz ya*rr*ağı ağzınıza alırsanız her türlü hastalığı kaparsınız yani. :D -soran için- Tek eşli olursanız sıkıntı yaşamazsınız. :)
Esim var
Sen soran mısın? Soran için yazıyor orada.
@Curiosus soran benimmm. Sevgilimle yapıyoruz. Ikimizin de ilk oluyor.
Heh o zaman neden korkuyorsun ki? Bizde sevgilimle birbirimizin ilkiyiz bence korkmayı gerektirecek bir şey yok. Sürekli onunla bununla düşüp kalkmış biri olsaydı değişirdi iş.
@Curiosus yok ikimizin de ilk. Yine de bir kan testi vermek istiyorum bakalim
Olur oyle
Midene mi alacaktın
Grup ta partnerimi bizde kusturduk zevkli oluyo
Normal
İlk kez mj yaptın
İğrençsin
Neden agzimiza sokmasak olmuyoruz soksak igrenciz. Insaniz herhalde her sey olabilir. Gel sana sokalim. kusacak misin kusmayacak misin
Ben aaamm yalarken kusmuyorum.
* yalarken bogazina kadar almiyorsun. Gel girtlagina patlican sokalim kusacak misin kusmayacak misin
Yiyemeyeceğin kardeşim altına yatmican o zaman
Deneyecek cesaretim var canim
Sırf inatlaşmak için ağzıma yaarrrraaak sokmam sorry. Not gay
Sevgilimi mutlu etmek icin yaptım
Gerçekten çok iyi yapmışsın. Kinayesiz iğlemesiz, yaptığın şey özel ve güzel. Bence ilerde denedikçe alışacaksın.
Sagol
İğnelemesiz olacaktı o.
Ama ozur diledim ondan hemen temizledik yani yıkandık falan. Kotu hissettim ya
Olur öyle şeyler takma kafana. Seni seviyorsa zaten umursamaz. Yıkanırken yine sevişilir hem daha iyi
Cok rahatsiz oldu ama hicbir sey demedi
Delikanlı adammış. Bari normal birleşmeyi güzel yapsaydınız
Normal birlesme henus yapmadik
Almancı mısın?
O da olur kısmet bu işler
Almanci ne alaka
Almancılarda genelde İngilizce klavye oluyor. Bir de Z yerine S yazıyorlar. Henus yazmışsın ya
Anladim
çok mu kuştun yaşın kac
İlk kez mi yaptın