Kadının file çorap veya kırmızı bir şey giymesi diyorum ben👀

Sekste "iştah arttıran, tutkuyu nirvanaya çıkaran" bir şey söyler misiniz? Bu bir tavır, giysi de olabilir.
❤️🔥
Kadının file çorap veya kırmızı bir şey giymesi diyorum ben👀

Sekste "iştah arttıran, tutkuyu nirvanaya çıkaran" bir şey söyler misiniz? Bu bir tavır, giysi de olabilir.
❤️🔥
Kadinin sahip oldugu guzeln vucut hatlari zaten yeterince istah artiriyor. Gercekten bazi olaylar cok abartiliyor. Bunlar genelde zaten libidosu düşük erkekler icin icat edilmis seyler. Kadin kendisine ilgisi olmayan erkegi etkilemek icin girdigi yollardir. Kirmizi su yok dantelli yok fileli vs bunlar Gercekten cok bos ve sacma geliyor bana. Kiz Gercekten guzel hatlara sahip oldumu. Dilerse şalvar olsun uzerinde gram makyaj olmasin yuzunde. Sadece tutkulu ve istekli olmasi yetiyor kadina. Tutkulu bir erkek libidosu yuksek bir erkek ufak detaylara pek takilmaz. Genellikle tablonun bütünüyle ilgilidir. Soyle soylim. Insan yemegin sunumuna takilmaz. Lezzetine bakar. Ve temizligine bakar. Benim gozumde ayni ikiside. Kadinlari sunu giy sunu yap diye sartlandirmayida sevmem. Kendisini rahat hissetmeli. Cok kasilmamali. Zaten o beni her halimle arzulayip istiyor rahatligini vermek lazim. Çünkü bu stres bile kadinin odak suresini etkiliyor yatakda. Ay giydiklerimi begenicek mi etkilenecekmi. Yukselecek mi. Bunlari dusunmemeli. Beni zaten cok arzuluyor. Bulustugumuzda ne giyeyim diye degil, neler yapalim nerde yapalim nasil yapalim diye kafa yormasi daha verimli olur. Kiyafet dedigin sey zaten 45 dk on sevisme sonrasi genelde yirtilarak cikiyor geri kalan saatler hep çıplak 😂
Güzel cevap
Söyleyemem özel 😂
Daha genel olarak seks öncedi şöyle şarkı söylenmesi diyerek konuyu bağlayayım 🤣
Xhqkhdslshwphs
En büyük topu ben atıyorum şimdi karşı tarafa duygularının olması o adama duyguların olsun öyle bir sevişiyorsun öyle bir sevişiyorsun ki böyle sevişirken zaman sanki duruyor ama böyle duygu olmasın sadece yapmak için yap bir bakıyorsun ki 10 dakikada bitmiş hani doymuşsun daha sekse geçmeden ön sevişmeyle tamamsın yani djdj
Yani bazı kişilerden tad almamanın sebebi duygu eksikliğiyse neden sevdigimizi sanıyoruz bu soru hep kafamı kurcalamıştı
Aslında ben o kişileri sevdiğimi düşünüyordum ama bu yoruma göre belkide kimse kimseyi sevmedi veya yeterince sevmedi 🤷
Cevap
56Cevap
Benim için cinsellikte en iştahımı arttıran şeyi daha önce cinsellik yaşamadım ama biliyorum boynumdan aşırı huylanırım ve zevke gelirim boynumun emilmesi Bir de partnerim bana sert davransa yani ilk önce romantik olsun sonra seks esnasında sert
Kulağa hoş geliyor
Sen bu işi biliyorsun
Ben hastayken veya zamanım yokken (kilit nokta benim söylememiş olmam) tüm evi temizleyip, yemek yapması 🤩
Yazarken yükseldim sjj
Xgxskgxjsxjsj
Gülme kızım önemli şeyler bunlar😂
Hem kadınların istek, tercih ve beklentilerini ifade etmesini, hem de erkeklerin böyle güzellikler yapmasını normalleştirmemiz lazım sjj
Sen de biliyorsun ki kadının libidosunu erkeğin giydiği çamaşır, sürdüğü krem, sıktığı parfüm tetiklemez🙃
Öncesinde ilgisini, sevgisini, isteğini hissetmesi tetikler öhömm
Parfüme katılmıom parfüm benim zihnimde önemli bi yere sahip🤣😂😂
Parfüm de benimkini düşürüyor maalesef 🤣🤣
Aaa ilginç cidjkd
Beğenilme arzusu güttüğünü düşünüyorum ve beni itiyor 😄
Ayrıca yapay sjj
Saygı duyarım değişik bir bakış açısı 😂
Ben beyimin kokusunu seviyorum ondan sanırım xjsksk
Ahaha
Aniden çekip duvara yapıştırıp öpmeye başlaması. Sonda duvardan duvara sonra yatak. 🤣
🤣🤣🤣
Öncesinde başbaşa bir akşam yemeği
Sonrasında slow müzik eşliğinde hafif tempolu bir dans
Ve fon da Sezen Aksu
Aşk için daha iştah açıcı bir manzara ne olabilir bilmiyorum.
Aşk olsun da iştah artışı her türlü sağlanır kdkdkd
Yatakta sınırsız derecede terbiyesiz olabilmesi...
Enseden kulagina yaklasip hayırli cumalar diyorsunuz ve libido tavan oluyor
Denicem fjfjg
Katılıyorum siyah veya kırmızı dantelli özellikle giymesi işte arttırır bir şeyin belirginliği işte arttırır
kesinlikle ilk önce görünüm kıyafet ve frikikler
sonra kadının cilvesi mimikleri
bakışları
gerisini zaten karşı koyamayacağın şeyler
Siyah ince çorap çizmeden yeni çıkmış. Mini elbise olabilir. Türbanlı için uzun etek yine aynı çorap ımhh
File çorap mantıklı ama küçük küçük olanlar koca delikliler değil , ben kırmızı değilde siyahi daha çekici buluyorum
Göz teması ve cilveli tavırlar üstüne cezbedici bir koku.
arzulu olması ve bunu beden diline yansıtması
Kızın güzelliği bakımlı oluşu Jartiyerli külotlu çorap siyah Uzun çizme acayip Etkileyici
kesinlikle cilve. şöyle biraz cezbe, cilve ve biraz da çekingenlik seksde bi kadını inanılmaz çekici, iştah açıcı kılıyor. e tabi görsellik de önemli 🙈
Tutkulu ve istekli bir kadın tek başına iştah arttırır. Gerisine pek bi gerek yok
Fotodaki gibi bir kadın ama sıcak kanlı samimi ve alımlı ayrıca istekli ;)
İştah artırıcı şeyleri zaten görseler koymuşsun iştahımız arttı benim ve uzaklığın da hemen 🤭
Bir şey söylenmesine gerek yok şu görüntü benim için gayet iştah arttırıcı
Hm olabilir evet ve iştahlı istekli oluşta bir etken olabilir ve
Siyah külotlu çorap ve transparan sutyen süper.
Benim iştahımı kesinlikle farklı şeyler açıyor ve erkeğin tutkulu olması beni çok ateşliyor
@demir89x terazi
@demir89x aşık olursa ve hoşlanırsa evet
@demir89x sevgilim var
Sevmek ve güven gerisi kendiliğinden geliyor.
Göğüs ve vajina güzel olması
Altın şarap.
Bunu deneyin
Arzu etsin yeterli ne giyerse giysin.
Tanga dantelli iç çamasırı
Jartiyer beni çok yükseltir
Vücudunun ıslak olması duş sonrası gibi
Kesinlikle kırmızı tanga
Kesinlikle uzun süren önsevişme
İnce çorap ve topuklu ayakkabı
Parfüm ve dudak ısırığı
görsel yetiyor zatennn
Konforlu yatak.
Şekerlemeli iç çamaşır diyim bende 😄
İstekli ve bunu belli eden partner
Duştan çıkması yani koku
Koku Tabiki Güzel Koku iki tarafı da coşturur 💁🏼
Aklıma kerimcan geldi patladığı dönem 😅😅
Sucuk kokan ağız
Vxkwgwpsvqpsgw
Sucuklu yumurta
Xnslsblwxbsk
Asıl sen bu soruya bu cevabı vererek beni güldürdün ve bu da mizahi zeka sebebi🤣🤣
Siyah jartiyer , Brezilya usülü sütyen
Kuru fasulye yemeği yanında kuru soğan
Kadının ellerini ve gözünü bağlamak
Fantezi kıyafetler
Tabiki jartiyer
BAKIŞ KOKU AŞK
Seksi bir tayt
Kırmızı oje ve ruj
Beni ne kadar istediğini belli etmesi
fanteziler
Mini etek
Kadının dişil enerjisinin yüksek olması.
Beyaz dantelli çoraplar moda bu ara 😂
Erkeğe oral yapması
fantezi kiyafeteri.
Fotodaki kıza bayıldım
Hamburger kola pizza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?