Cinsel Yaşam Seks dışında zevk veren bir şey söyleyin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Ben bulamadım asdfsgs Güncellemeler+1 yıl Seksin verdiği zevki hiçbir şey vermiyo Seks dışında zevk veren bir şey söyleyin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tadını alan vazgeçemez zaten. Ama tabi birçok şey var zevk verici. Seks olayı ayrı değerlendirilmesi gerekir. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seks yapması en zevkli şeydirbide bana en çok zevk veren şey denizde yüzmek şinorkel ile denizin dibini seyretmek aşırı zevk veriyo heyecan veriyo 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Film izlemek bence keyifli. Ama hem film hem seks daha da zevkli. 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Çok sıkışınca tuvalet bulmak. Böyle tam ucundayken 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Oral eger iyi yapabilirse karşındaki bazen seksten de zevkli olur 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. sekste aldığın zevki ve hazzı hiç birşeyden alamazsın maalesef 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Aslında orgazm ve boşalma sırasında verdiği zevk dışında bir ekstrası yok. 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Icmek eglenmek öğrenmek hatta bazen korkmak. Var yabi baska seyler de baby 0 0 Yorumla
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İşemek böyle sıkışınca birden patlama oluyor ya tüm tanziğiyle çıkıyor işte o an 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl YemekArabayla hız yapmak Yüksek bir yerden kendini bi yere atmak 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl seks seks diye diye nicesine sarıldım benim sadık yarim sol elimdir 0 0 Yorumla
loxeys Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl 1 saattir düşünüyorum cevap bulamadım dmdmdks 1 5 Yorumla bursa_zafer +1 yıl Oral Yorumla loxeys +1 yıl O da seks değil mi Yorumla loxeys +1 yıl Yani zaten onun için de olmuyor mu Yorumla bursa_zafer +1 yıl Evet icinde insan orala ac kaldigi icin dogru dusunemiyor kusura bakmayin Yorumla loxeys +1 yıl Kdlkf peki Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tuvalate cıkmak 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. birlikte dus alıp bırıbırklerını yıkaması 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var. Rakı içip seks yapmak 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. lezzetli bir yemek yemek. 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Partnerle tavla oynamak der susarım 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Eşini seks yaparken izlemek 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gezmek, yüzmek , uçmak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok sıkıştık tan sonra işemek 😜😜😜 4 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Kısmen Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Öpüşmek 0 0 Yorumla
Sirac147 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Döner yemek biraz pis boöazım seksden sonra yemek 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. insan olmak? 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tatlı yemek 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Spor yapmak net yani 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. kumar 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çünkü yok 0 0 Yorumla
blmyrmm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yemek 0 1 Yorumla Haddibakalım +1 yıl Yemis kadar oluo zaten😁 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl işemek sıçmak 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanki çok seks yaptın da Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yemek yemek sdfsdf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Tadını alan vazgeçemez zaten. Ama tabi birçok şey var zevk verici. Seks olayı ayrı değerlendirilmesi gerekir.
seks yapması en zevkli şeydir
bide bana en çok zevk veren şey denizde yüzmek şinorkel ile denizin dibini seyretmek aşırı zevk veriyo heyecan veriyo
Film izlemek bence keyifli. Ama hem film hem seks daha da zevkli.
Çok sıkışınca tuvalet bulmak. Böyle tam ucundayken
Oral eger iyi yapabilirse karşındaki bazen seksten de zevkli olur
sekste aldığın zevki ve hazzı hiç birşeyden alamazsın maalesef
Aslında orgazm ve boşalma sırasında verdiği zevk dışında bir ekstrası yok.
Icmek eglenmek öğrenmek hatta bazen korkmak. Var yabi baska seyler de baby
İşemek böyle sıkışınca birden patlama oluyor ya tüm tanziğiyle çıkıyor işte o an 😂
Yemek
Arabayla hız yapmak
Yüksek bir yerden kendini bi yere atmak
seks seks diye diye nicesine sarıldım benim sadık yarim sol elimdir
Cevapsız sorularr
1 saattir düşünüyorum cevap bulamadım dmdmdks
Oral
O da seks değil mi
Yani zaten onun için de olmuyor mu
Evet icinde insan orala ac kaldigi icin dogru dusunemiyor kusura bakmayin
Kdlkf peki
Merhaba.