Genelde karşılaştırma yapacak diye tercih etmiyor olabilir ama banane yani daha önceki arkasaşı onu daha iyi hadi ordan düşünüyorsa ve beni bepenmiyoraa gidebilir seks makinası mıyım ben? Genel düşünce bu yönde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Saçma sapan bir kuruntu.
Sen kaşar değilsin ama süt dilimi gibi davranıyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hayır çocuklarıma anne olamaz başkasının altına yatmış çünkü
Olsun aşık olmadığım sürece şeyini ellemek istemem. Onun beni ellemesinden de tiksindim çok kötü hissediyorum aklıma geldikçe Allah affetsin beni inşallah o konu bi daha bana karşı açılmasın o konu yüzünden ceza almayım amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merhaba, kalıntılar va değildir aslında neden, başka erkeklerin ilişkiye girdiği bir kız, sadece zarını kaybetmiş sayılmaz
Ondan değil... "Ya beni daha önce seviştiği erkekle kıyaslarsa" kaygısı.
One öyle zarı yoğk diye bukadar basit erkekler ama diktirsen bozarlat
Kız Kıyaslama yapıyor diye performansı kötüyse küçükse kızı etkileyemezse tatmin edemezse diye çekiniyo bazı erkekler
Genelde karşılaştırma yapacak diye tercih etmiyor olabilir ama banane yani daha önceki arkasaşı onu daha iyi hadi ordan düşünüyorsa ve beni bepenmiyoraa gidebilir seks makinası mıyım ben? Genel düşünce bu yönde
Saçma sapan bir kuruntu.
Sen kaşar değilsin ama süt dilimi gibi davranıyorsun
Hayır çocuklarıma anne olamaz başkasının altına yatmış çünkü
ben hiç takılmam evlenirim kalıntı derken?
Kimse bunun cevabını bilmiyor.
Bunu hiç düşünmedim bakire olmamak suç değil
Bence hayır ya onlar onu bir şey sanıyor
Yoo niye
Yooo ne alakası var
Hayır onunla ilgisi yok
Evet
Demi ya
Aynen hiç sevmem
Bi de biri dedi ki saçmalama ne izi falan ama bence vardı ya içine boşalıyor adamın şeyi giriyor çok zor izinin yıkanmayla geçmesi
Midem kalktı. el değmemiş kız isterim
Ben ellendşm ama sevişme falan yaşamadım hiç göstermedim de
Sende var mı kalıntı
Yok
Hiç yakınlaşma olmadı yani
Ellendim
Baya ileri girmişsiniz
Kıyafet üstümden elledi sadece
Olsun. Meme vajina her yeri elledi yani
Kıyafet üstünden
Sen elledin mi
Ellemedim orasını
Sende elleseydin ya boşaltırdın
Iyy bi git
Niye ıyy dedin. Seni ellerken bişey yok ya
Olsun aşık olmadığım sürece şeyini ellemek istemem. Onun beni ellemesinden de tiksindim çok kötü hissediyorum aklıma geldikçe Allah affetsin beni inşallah o konu bi daha bana karşı açılmasın o konu yüzünden ceza almayım amin
Kimdi seni elleyen. Nası izin verdin
güvenmem