Cinsel Yaşam Cinsellikte tipe önem veriyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence vermeyen kızlar var. Güncellemeler1 yıl Znznsjshshssh Güncellemeler1 yıl Neden tip Cinsellikte tipe önem veriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Tipten ziyade zekaya önem veriyorum. Hatta karakter de tipten önce gelir benim için. Bakınca bir daha bakasımın gelmesi yeterli. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hmm. Fit uzun ve Tipsiz erkekle cinsellik yaşarsın ozaman Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Sondaki cümlemi nerenizden anladınız Yorumla Soran 1 yıl Pardon. Ozaman sen tipe önem veriyon. Offf benim gibi zayıf tipsizler 31 e talim Yorumla
herseyicinben Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Tipten ziyade tavır tarz yaklaşım daha önemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İlk sırada... Tipsiz bir erkeği: kim skr. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlayanlar sor Yorumla Soran 1 yıl Tipsiz istemiyon yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tipsizi hiç kimse istemez Yorumla Soran 1 yıl Yooo Tipsizle olan var ama. Görmedin mi? Bende tipsizim ayrica Yorumla
Bilinmegen Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tipten ziyade erkek arkadaşım sadece. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fakesin hemen anladım.. ende kız hesabı açmıştım. Ordan biliym Yorumla Bilinmegen 1 yıl Agahahhaha aynen aq Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben veririim önemli bir kriter 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden yaa? Ben tipsiz ve zayıfım Yorumla
Mars94654 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tip önemli la 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Umarım erkek degilsindir. Çünkü gizli hesabtan yazar cnsellik konusuna kızlar genelde Yorumla Mars94654 1 yıl Ne Alaka Yorumla Soran 1 yıl Sitede erkek çok kız hesabı acanda ondan.. Neyse. Neden önemli tip? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Hmm.. neden? Tipsiz zayıf erkekkle olmuyorsun? Benim gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tipsiz diys Yorumla Soran 1 yıl Bana vermezsin yani öyle mi? Ben napicam peki? 31 mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaö Yorumla Soran 1 yıl 27 yasindayim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakşr mşsin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazık Yorumla Soran 1 yıl Offff tip yok napim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun Yorumla Soran 1 yıl Ama kızlar vermiyo bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Veriyim Yorumla Soran 1 yıl Yok verme Harun abiii. Ben kiz seviyom. Bu kadar belli etme erkek oldugunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahaha tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tipten ziyade zekaya önem veriyorum. Hatta karakter de tipten önce gelir benim için. Bakınca bir daha bakasımın gelmesi yeterli.
Hmm. Fit uzun ve Tipsiz erkekle cinsellik yaşarsın ozaman
Sondaki cümlemi nerenizden anladınız
Pardon. Ozaman sen tipe önem veriyon. Offf benim gibi zayıf tipsizler 31 e talim
Tipten ziyade tavır tarz yaklaşım daha önemli
İlk sırada...
Tipsiz bir erkeği: kim skr.
Anlamadım?
Anlayanlar sor
Tipsiz istemiyon yani
Tipsizi hiç kimse istemez
Yooo Tipsizle olan var ama. Görmedin mi? Bende tipsizim ayrica
Tipten ziyade erkek arkadaşım sadece.
Fakesin hemen anladım.. ende kız hesabı açmıştım. Ordan biliym
Agahahhaha aynen aq
Ben veririim önemli bir kriter
Neden yaa? Ben tipsiz ve zayıfım
Parası olsun isterse öz güvensiz olsun
Tip önemli la
Umarım erkek degilsindir. Çünkü gizli hesabtan yazar cnsellik konusuna kızlar genelde
Ne Alaka
Sitede erkek çok kız hesabı acanda ondan.. Neyse. Neden önemli tip?
Evet
Hmm.. neden? Tipsiz zayıf erkekkle olmuyorsun? Benim gibi
Tipsiz diys
Bana vermezsin yani öyle mi? Ben napicam peki? 31 mi
Yaş kaö
27 yasindayim
Bakşr mşsin
Evet
Yazı
Yazık
Offff tip yok napim
Olsun