Cinselliğe ne kadar önem veriyorsunuz?

Ben cinselliğin abartıldığını ve birkaç yılda bir yapılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. İnsanlar arasında cinsel bir salgın var sanki ve dünyadaki bütün sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanların devamlı birbirini pikmesi gerektiği yanılgısına ne zaman düşüldü gerçekten merak ediyorum. Ya siz insansınız abi ya, bir kendinize gelin. İnsanlar arasındaki bu muhabbet biricik, çok nadir ve çok özel olmalı. Sizce de öyle mi olmalı yoksa ben rahatsız mıyım? Çocukluğumdan beri bu konudaki genel düşüncem budur.

Güncellemeler
+1 yıl
Benim özel hayatımı çok merak ettiniz madem söyleyeyim. Ben aseksüelim. Eşim de sizin tabirinizle normal bir birey. Bunlar benim düşüncelerim, eşimin değil. Ben burada düşüncelerimi paylaşıyorum. Ne sıklıkta seks yaptığımı paylaşmıyorum ve yine acı bir şekilde okuma bilmeden yazan vatandaşlarla karşılaştık. Adabı-ı muaşeret yoksunluğu da cabası. Bir şeyi medeniyet çerçevesinde paylaşmayı, tartışmayı ne zaman öğreneceğiz acaba? En ufak bir fırsatta insanların özel hayatına saldırmayı bırakın.
Güncellemeler
+1 yıl
Özetle hiç cinsellik arayan biri değilim, bir kaç yılda bir dediğim de o da çok gerekirse hani, kaçınılmaz olursa. Ama ben öyle biriyim diye de devamlı cinsellin arayan insanları da dışlamıyorum onların dünyalarını da merak ediyorum. Sürekli hormonların etkisinde olmak nasıl bir duygudur, hep merak etmişimdir. Bekarken de çok kez, çok farklı kişilerle denemeye çalıştığım bu deneyimden tatlı bir muhabbetten aldığım zevki almadım ve denedim çünkü değişmek istedim. Olmadı.
Cinselliğe ne kadar önem veriyorsunuz?