Güncellemeler
1 yıl
burada kimle konuşsam erkeklerden beter olmuslar
Gerçekten guvenseniz ve kafa yapısı uysa internetten tanıstığın birisiyle sextingn yaparmiydiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
bunu ücretsiz yapan yok artık konı güven değil eskidendi o güvenip konusmak karşılıklı zevk almak şu an parayı veriyorsun sexting yapıyorsun
Para karşılığı bana göre değil. Konu para harcamak değil duyguların samimi olmamasi
işte şuanda böyle hemen hemen herkeste buna alıştı düzenli olarak para karşılığı belirli günlerde tatmin oluyorlar
Bu ekonomik zorluktan üni okurken harcligim çıksın kafası ama bana hiçbir duygu yokken sahte geliyor. Oysaki sexting yasancaksa bile saygıyı hak ediyor değer görmeyi hakediyor olmali
Sen yapıyor musun peki?
ben yapmıyorum ama yapan kişi bunu yaparken sadece para alsın diye değil tabikide zevk alıyor tatmin oluyor tatmin ediyor duyguda var sahte değil sadece sana o zevki bedava yaşatmıyor okadar zaten çok bir şey istemiyorlar 300-500 bandında bir rakam istiyorlar oda ihtiyaçları olduğu için
Tüm detayları biliyorsun. Sanki bunu yapıyorsun gibi geldi bana
yapmıyorum yapan arkadaşımdan biliyorum oda tam senin dediğin gibi bu işi burada yaklaşık 3-4 yıl önce güvendiği kişilerle tamamen kendi zevki ve karşısındakine zevk vermek için yapıyordu ve hiç bir şey talep etmiyordu taaki anne babası vefat edene kadar yatılı kaldığı yurt ya da üniversitede kimse sahip çıkmayınca bunu ücrretli yapmaya başlamıştı ve onunla bunu bedava ya da parayla yapan kişi veya kişiler onun verdiği zevki hazzı kimseden alamadıklarını ve gerçek olsa bu kadar zevkli olmazdı diyenler vardı yani bu işi hakkıyla yapan hakkını veren tek kişi diyebilirim onunla bir kere sexting yapan erkek ona bildiğin tapıyordu
Üzüldüm arkadainin adına. Farkında olmadan hayatında bir yol çizdi ve başka yere doğru gidiyor. Yargılamak değil kimsenin haddide degil. İnsan kendi yaşadığını bilir. Ama sen kendi görüşlerinden ziyade arkadaşını anlattın bana daha cok
çünkü benim ilgim alakam yok bu gibi şeylerle olmazda zaten arkadaşımdan duyduğumu aktardım sadece
Bunun için zaten güven ve uyum şart
Katılıyorum buna ama bunlar olmadanda yapmaya çalışan var bana uymuyor keyif alamiyorum
Yapma o zaman
İşte sorunda orada canım istiyor fantezi cesidi olarak bakıyorum ama benim gibi olan yok.
Siz erkeklerin fantezisi bitmez, hayal dünyanız çok geniş.
Ne alakası var sizde herşeyi içinizde yaşayın yatakta öylece durun sonrada kocam sevgilim neden aldattı oluyor
Benim keyfim yerimde canım , aynı düşüncelere sahip insanlarla konuşuyorum.
Mesela?
Mesela derken? İsim mi vereyim burdan🤦🏻♀️
Ne alaka adını sormadım. Aynı düşüncede insanlarla konuşuyorum derken? Onu kastetmistim
Ben de kendi ismimden bahsetmedim, konuştuğum şahsın isminimi vereyim dedim.
Benim gibi uçuk kaçık fikirleri olmayan biriyle