1 yılBurada başka bir soruya da benzer cevap vermiştim. Kadın erkeğinin karşısında dans eder kendine dokunursa ona sürtünüp pis şeyler derse erkek çok azar ve erkeğin de kadın gibi erojen noktaları var kulak memesi boyun hatta erkeğin kendi göğüs uçları ısırabilirsin. Testisleri de uzun uzun yalayabilirsin tek sorun eğer erkek sert seviyorsa bu zevkten kendini tutamaz ve çok sert olur.
06 Yorumla
Soran1 yılPis şeyler sddjdjdj
- 1 yıl
He bunu de sonra arzulamasını bekle djdjjd
Soran1 yıldenicem mutlaka dırty talking sdkdjdj
- 1 yıl
Bir de eğer vajinanda kararma falan varsa onu da geçirmeye çalış bunun bir yolu pamuk ürünler giymek ama bir şey daha kullanıyorlar ne asitti bilmiyorum. Birlikte olduğum biri kullanmıştı hem çok yumuşak yapıyor orayı hem de karartıyı alıyordu ismini hatırlamıyorum araştırırsan bulursun ama
Soran1 yılBullll lütfen benimki kara değil ancak kızarmış gibi
- 1 yıl
Sen bulursun vardır illa burada da yazmışlardır ama ben kendim için diyeyim kremle mastürbasyon yaptığımdan bu yana aşırı yumuşak ve pembe oldu. Bu da illa dikkat çekiyor kadında da öyle ama sizde daha farklı araştırmadan bir şey yapma.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar bu konuda daha kurnaz davranmalı. Çünkü kolay görünmek istemezler. Mesela öpüşürken memelerini değdir. Bilerek karşısında eğilip çaktırmadan kıvrımlarını göster. Benim eski sevgilim de kapalıydı bu yöntemlerle ileri gitmiştik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılarzulamıyorsa ayrılın direk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO senin davranışınla alâkalı bişey değil kadınsal olarak çekici olman gerek yani bunu bilerek yapman ona cilveli olduğunu göstermez içten içe istiyorum bu kızı demeli
63 Yorumla- 1 yıl
Bu kızı fena halde... Demeli yani
Soran1 yılBana karşı zaten isteği var bakımlıyım falan begenıyor beni ama ben gözü benden başkasını görmesin iyice onu istiyorum
Cevap sahibi1 yılGözüne perdede bağlasan mıhlasanda göreceği varsa önüne geçemezsin bu kadar takıntı hâline getirme korktuğun başına gelir
Merhaba, 6 yıldır aranız ve iletişiminiz gayet güzelse, seni emin ol senin düşündüğün lden çok daha fazla arzuluyordur
02 Yorumla
Soran1 yılArzuluyor ama ben istiyorum adam benden başka bir şey düşünmesin 😂🥲🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılyani bu biraz douştan ama ona azcık sürtün yakın ol değsin teni tenine sonra canım yap erkekelr böyle kaıdnları seviyor
04 Yorumla
Soran1 yılHepsini yapıyorum hoşuna gidiyor ama yedi yirmi dört ben aklında olayım ve beni düşünsün istiyorum 🥲
- 1 yıl
o zaman uzakta iken ilginç fotolar az çok açık değil ama kapalı da değil :D
Soran1 yılAtacağım artık kudursun
- 1 yıl
ama çok açık olmasın meraklansın yani ne kadar merak o kadar iyi
Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Ben olsam başkasıyla yaparken gördüğümde kudururdum
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanş
Soran1 yılAçık ilişki mi?
Soran1 yılAaas hayatta olmaz 🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbence seksi çamaşırları giy kapalı olduğundan eminim seksi iç çamaşırların vardır
02 Yorumla
Soran1 yılEvet var hepsi ancak dediğim gibi hepsini bir tık ilerisine saklıyorum ki sürprizi kalsın aldığımda falan ona uzerimdeyken atıyorum çok begenıyor ama yanında giymedim
- 1 yıl
seni işveli bulması için oralda boşalırken vakumlayıp yutman harika olur onun için
Gizli Üye(30-35)1 yılHicbirsey yapmana gerek yok , 6 yildir bir birliktelik. Bunu takacagina bir soz nisanmi yapsaniz..
23 Yorumla
Soran1 yılSöz nişanı biz düşünmüyor muyuz sanıyorsun önce okul bitsin de
Cevap sahibi1 yılSoz ve Nisan buna engel degilki guzelim. Siz bilirsiniz. Ama onun seni arzulamasi icin ozel birsey yapmama gerek yok. O zaten sen birsey yapmadanda seni arzular. Sen oyle bir cabanin icine girersen daha cok onu zorlamis gibi olursun. Burdaki erkeklerin yorumunuda cok ciddiye alma yarisi bos konusuyo.
Soran1 yılOnun işlerini oturtması lazım ondan dolayı da bekliyoruz biraz şu an bi nişan bile pahalıya patlıyor.. İşte ben bunu daha çok ona yansıtmadan yapmak istiyorum yanı belli olmasın amacım ama bakalım dediğin gibi yarısı boş yapmış zaten hepsini ciddiye almam
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yalnız kaldığınızda kucağına oturup öpüş oral yapıp rahatlat
00 YorumlaSeni bence zaten beğeniyor adam 6 yıldır seninle. birlikte bence sen olduğun gibi devam et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOral Seksi iyi yap vücudunu iyi kullan yüzeysel seks
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılUygun bir ev otel ortamı olması gerekiyor daha sonrasında o ortamda açık seçik giyineceksin frikik vereceksin bak neler oluyor 😁😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende kapalıyim. İlk sevişmeniz nasıl oldu ona o araligi nasil biraktın? Ben baslarda katıydım fakat zaman gectikce bende arzulamaya başladim ancak nasil adim atacagimi bilmiyorum.
212 Yorumla- 1 yıl
Hiç mi olmadı
Cevap sahibi1 yılHayır ben müsade etmemiştim başlarda
- 1 yıl
Sonradan oldu mu?
Cevap sahibi1 yılHayır hiç olmadı işte. Normalde baskici da bir ailede buyudugum icin bu tarz seyler aslaa. Ama kendimi kontrol edemiyorum fakat utaniyorumda ona nasil belli edeceğim diye
- 1 yıl
Bizim gibi aynen :) sonradan büyük patlama olur ama :)
Cevap sahibi1 yılEvet öyle olacak gibi
- 1 yıl
İlk yakınlaşmalar önemli sınırlı bir şekil de dikkat et
Cevap sahibi1 yılSence nasıl yapmaliyim ilk yakinlasmayi
Cevap sahibi1 yılNeler hoşunuza gider azdırır sizi
- 1 yıl
Bizim gibi olursa sorun olmaz konuşmak ister misin bilmiyorum ama
- 1 yıl
Anlatırım istersen tabi
Cevap sahibi1 yılSevinirim
1 yılDokun, yakın dur, işve cilve yap, sevişirken rahat ol
06 Yorumla
Soran1 yılRahatım ama çok dokunmuyorum beni istekli sanmasın diye hep o adım atsın dıyorum
- 1 yıl
Oral yapmıyor musun?
Soran1 yılYapıyorum
Soran1 yılGözlerinin içine baka baka
Soran1 yılYapmamı istiyor
Soran1 yılAma ben yaparken gözlerine uzun süre bakmaya utanıyorum niyeyse🥲🥲🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSana oral yapıldı mı?
00 Yorumla
1 yılboş ver olurına bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılO sana oral yapmıyor ama sen yapıyorsun değil mi
04 Yorumla
Soran1 yılO da yapıyor
- 1 yıl
Ve seninle birlikte olmadı içine hiç girmedi
Soran1 yılHayır girmedi
- 1 yıl
Tebrik ederim defalarca birbirimize oral yapmanıza rağmen ilişkiye girmemeniz iradeniz sağlammış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılJartiyer giy
010 Yorumla
Soran1 yılŞu an evlenmediğimiz için bunlar bir tık ilerisi diye düşünüyorum
- 1 yıl
Oral yapılıyor dedin ama
Soran1 yılOral yaptım evet 😂🤦🏼
Soran1 yılŞimdi dıyorsun ki bir ilerisi artık seks haklısın da işte biraz sürprizi kalsın istiyorum
- 1 yıl
Ya zaten kapalıyım diyorsun zaten insanı en çok tahrik eden sizlersiniz
Soran1 yılKapalıyım ama dar giyinmiyorum hep salaş falan
Soran1 yılAma yazın ince elbiseler alıp giyicem onları üzerimde çok beğendiğini söyledi
- 1 yıl
Mmm bence uzun bele oturan elbiseler varya onlar çok etkileyici
Soran1 yılNeden çoğu erkek kapalıyı seksi buluyor kapalı yani görünmüyor ki
- 1 yıl
Yok öyle değil işte
Artık vermek mi istion
00 YorumlaTaktik istersen gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar sıklıkla sevişiyorsunuz
00 YorumlaFazla oral yaptir
00 Yorumla
Detaylı bilgi