Cinsel Yaşam Ciddi ilişkide erkeğe oral yapılması yanlış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ciddi ilişkide erkeğe oral yapılması yanlış mı? Ciddi ilişkide erkeğe oral yapılması yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kesinlikle çok doğru bir davranış.Sen muhteşem sin yaaa.İlişkinizi oralla sonlandırırsanız; muhteşem ve unutulmaz bir aşık olarak kalabilirsiniz 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal, e seninle yapmayıp kiminle yapacak, bunlar hep ihtiyaç 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Emre_22- 1 yıl Başka neler oluyor Yorumla Soran 1 yıl Öpüşme koklasma sadece Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir kendini rahat bırak olması gerekeni yap 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Ne sıkıntısı olabilir ki gayet de mutlu eder 0 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl bu işlerde doğru yanlış olmaz, herkesin kişisel tercihidir. bir işte de doğru yanlış gözetmeden kendi kafanızı kullanıp, hür iradenizle karar verin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ciddi ilişkide değil de öylesine ilişki çde yapmak ne kadar doğru peki? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O senin tercihin yaparsan yaparsın ama ciddi bir ilişkiye zarar verir mi diye sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim tercihim değil. Zarar vereceğiini sanmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çağimiz degisti. Insanlar sevgililigi evlilik saniyor. Her yol mubah hale gelmiş. Adamda zaten sevgiliyiz evli degiliz deyip istedigi an ayriliyor. 0 0 Yorumla
Mray34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kim çıkarıyor bu hurafeleri 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sence bunu erkeğe yapmak ciddi olan ilişkiye zarar verir mi kendi açından konuş dürüstçe Yorumla Mray34 1 yıl Vermez. Hayatınızda hiç ilişki yaşadığınızı düşünmüyorum bu arada. Yorumla Soran 1 yıl Yani yaşanmalı bu diyosun ciddi bir ilişkide Yorumla Mray34 1 yıl Hala hiç deneyiminizin olduğunu düşünmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla Mray34 1 yıl İnanmıyorum , Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yanlış değil 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Millet çığlık çığlığa kalıyor sen ne diyon 😅😅 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. On gösterim iyi olur sanki 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ikiniz arasında olan bir durum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Tercih senin istiyorsan yapabilirsin 0 0 Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Olması gereken 2 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet ciddi bir ilişki Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yaptın mı yoksa yapacak mısın Yorumla Soran 1 yıl Yaptım ama devam etme konusunu düşünüyorum Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Bana sorarsan yapma derim Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru hareket 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. doğru karar 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. En sevdiğim 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yooo tam tersi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kesinlikle çok doğru bir davranış.
Sen muhteşem sin yaaa.
İlişkinizi oralla sonlandırırsanız; muhteşem ve unutulmaz bir aşık olarak kalabilirsiniz
Normal, e seninle yapmayıp kiminle yapacak, bunlar hep ihtiyaç
Haklısın
Başka neler oluyor
Öpüşme koklasma sadece
Hayir kendini rahat bırak olması gerekeni yap
Ne sıkıntısı olabilir ki gayet de mutlu eder
bu işlerde doğru yanlış olmaz, herkesin kişisel tercihidir. bir işte de doğru yanlış gözetmeden kendi kafanızı kullanıp, hür iradenizle karar verin
Ciddi ilişkide değil de öylesine ilişki çde yapmak ne kadar doğru peki?
O senin tercihin yaparsan yaparsın ama ciddi bir ilişkiye zarar verir mi diye sordum
Benim tercihim değil. Zarar vereceğiini sanmam
Çağimiz degisti. Insanlar sevgililigi evlilik saniyor. Her yol mubah hale gelmiş. Adamda zaten sevgiliyiz evli degiliz deyip istedigi an ayriliyor.
Kim çıkarıyor bu hurafeleri
Sence bunu erkeğe yapmak ciddi olan ilişkiye zarar verir mi kendi açından konuş dürüstçe
Vermez. Hayatınızda hiç ilişki yaşadığınızı düşünmüyorum bu arada.
Yani yaşanmalı bu diyosun ciddi bir ilişkide
Hala hiç deneyiminizin olduğunu düşünmüyorum
Yaptım
İnanmıyorum ,
Hayır yanlış değil
Millet çığlık çığlığa kalıyor sen ne diyon 😅😅
Neden yanlış olsun ki
On gösterim iyi olur sanki
ikiniz arasında olan bir durum
kime neye göre yanlış mı?
İsteğe bakış acısına bağlı
Neden yanlış olsun birbirinizi tanımak da fayda var