Bugün yine barda tanıştığım birisiyle buluştum ağaçlık biyere park edip bana sakso çektirdi sadece 3 4 dakika içinde boşaldı ve ne öpüştük ne elleştik. Bunu marifetten saymalı mıyım yani iyi miyim bu konuda demek oluyo bu? :> yoksa yine erken boşalma sorunu gibi bir şey mi
Cevabın nedir?
Herşeyi bu şekilde yorumlamaman iyi olur. İyi miyim, kötü müyüm gibisinden. Erkekler kadınlar gibi değil. Kendini mastürbasyon yolu ile 30 saniye içerisinde boşaltabilen erkekler var. Kadınlar gibi uzun ve çok zor süren bir iş değil erkeklerin boşalması.
Oral seks yapıyorsun, 3-4 dakika içerisinde boşaltıyorsun. Bu normal. Daha fazla dayanan yok mudur? Vardır.
Kimi daha dayanıklıdır, kimide boşalmamak için oral sekse birkaç saniye ara veriyordur. Bu senin iyi veya kötü olduğundan çok erkeğin ne derece şehvetli ve dayanıklı olduğuyla alakalı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
marifet olmamı daha ağzına alamayanlar varken
30 Yorumla
marifet sayılır
ama adam agır abazan ya da fantezık bırı de olabılr
yıne de marıfettır bacım23 Yorumla
Soran+1 yılAbazandir belki de dedigin gibi:)
Soran+1 yılThank you :p
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
94Cevap
Her ikiside olabilir. Söylediğin durum içerisinde dışarıda bunun yapılması erkekte Heyecan uyandırmış ve bu nedenle erken boşalmış olabilir. Yani aslında iyi olan sen olduğundan değil işin içinde Adrenalin fazla olduğundan. Yatak odası gibi heyecan seviyesi daha düşük seviyede olan bir birleşme hazırlığında sürekli bu oluyorsa ya hep erken boşalanları çekiyorsun ya da gerçekten iyisin denilebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman erken bosaliyorlar ne kadar partnerim varsa oyle oldu
- +1 yıl
Yaş grubu seninle aynı ise Ergen halide olabilir. Cinsellikle ile yeni tanışan ve kendi cinsel zevklerini keşfedenler olabilir. Diğer taraftan sende gerçekten iyi olabilirsin tabi. Diğer arkadaşın dediği gibi lafta En ala Matahari yanında Mantar iken iş icraata geldi mi Mantar olanlarda var bu hayatta.
iğrençsin... ve...
https://i.hizliresim.com/OJYB7Q.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılSana ne?
+1 yılcocuk erken bosalmis bence ama soyle biseyde varki dislerini surekli surttugu icin yapma birak dedigim oldu. Yani marifet sayilabilir. Gormek lazim tabi :-)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Ben oralde boşalmadım şu ana kadar belkide marifetli biri denk gelmedi ama saatlerce yapılmasına rağmen boşalamıyorum gerçi vajina da bile bir saati buluyor
00 Yorumla
+1 yılerken boşalma problemi varmış.
zaten erken boşalacağı ön sevişme yapmadan erekte olmasından belliymiş, sende bilinen sonlu filmi izlemişsin maalesef arkadaşım..02 Yorumla
Soran+1 yılSilip engelledim onu daha gorusmicem zaten
- +1 yıl
gercekten hakedecek birisiyle olmanı dilerim..
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 5 dakkada oralla bosaltman deyil olay karsindakinin abazan veya erken bosalan birinin olmasi, kendi adima diyorum 5 dakkada oralla bosaltabilecek kadin tanimiyorum olacaginida sanmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılE yapiyorum hepsi ahhh ohhh harikaydin diyerek bosaliyor. Erken bosalma degil herhalde hepsi genc genc adamlar sonucta
+1 yılÇok saçma bir dünyada yaşıyorum ben bara gittimmi kızla tanışsam bile neden benle eve gelmiyor. bu eve gelen kızlar hangi barda takılıyor. arkadaş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvine gitmedim numarami vermisim sohbet ettik konu buralara kadar geldi iste ben barda bisey attigimda libidom tavan yapiyo ondan :(
- +1 yıl
:D oral seks daha hiç denemedim bir tek gecelik manita bulursam denicem mutlaka bana saten hep 40 yaşını geçgin karılar kalıyor arkadaş yaşıma denk bir çıtır kız bulamadım bulsam bile bakire oluyor.
+1 yılYa fake ya travesti bu :) böle kız mı olur * yok artık o kadar da değil. amazinggasshole die nick tam bir travestiye yakısıyor bnce ;)
00 YorumlaBu sadece iğrenç bişe. Yani sevgisiz seks nedir abi ya?
110 Yorumla
Soran+1 yılSanane yahu alan razi evren razi
Soran+1 yılAma hep onlar bu muhabbetleregiriyo :(
Soran+1 yılHayir mesela barda numarami almis ayni gunhn sabahi seksten frlan konu aciyo
Soran+1 yılZaten evegelince sildim engelledim oh olsun aricak ama biliyorum ahkjk
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yıl4 dakika sakso iyi bence erkekelr kızlar gibi değil zevk noktası penisin şapkası tatlım amailişkide ise daha uzun olur erkek kontrolluolursa en az ıcınde 30 dakıka bosalmadan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHoşgeldin abi
https://i.hizliresim.com/LdkygZ.jpg10 YorumlaBeyler size kötü bir haberim var: sanırım bu kız fake değil :(
12 Yorumla
Soran+1 yılYa degglim kim fake oldgmu soyluyo ki ne sebeple yani :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMarifet degil
Asıl marifet
2 kişinin tatmin edici seks yapip aynı zamanda 2sinin de bosalmasini saglamak
Biri bosalirken digeri istiyor sonucta yani kötü oluyor o zaman04 Yorumla
Soran+1 yılBen orgazm olmuyorumki zaten sevisirken
Cevap sahibi+1 yılBazilari olmuyor evet demekki orgazm yapamiyor da olabilir seni
Hemen seks olmaz ya
On sevisme cok onemli zaten
Ama erkek icin zor cunku cadir kuruldu mu aklı baska yerlere gidiyor
Soran+1 yılAynen bu yuzden yapcak bisey yok hem ben sadece titresimli aletlerle orgazm oluyorum :(
Cevap sahibi+1 yılErkegin titreşimlisi yok zaten ;)
Onun için partnerin işi bilicek
Bravo sana cosmosdan tost makinası hediye ediyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılTostu sen ye. Yiyebilecegin tek kasar tostun icinde cunki.
+1 yılOldukça başarılısin bna kalirsa ama baska durumlarda olabilir mesala uzun zmndir ilişki felan yasamamis olbilir bahsettiğin kişi. Ama Türkler genelde erken bosalir.
00 Yorumla
+1 yılErken bosalmis o bnde dün yalattim ve yaladim mükemmel bir 30 dakika gecti.. Sende is vardirda oglanda yokmus
04 Yorumla
Soran+1 yılEve gelince silip engelledim yanindaki arkadasina da sakso cektirtcekti domuz herif
- +1 yıl
Muhaha toptan grup hesabi... Ya beni yalarken zevk almam icin oksamam lazim.. Bacak arasini koklayip yalamam lazim bunlar seksin kurali.. Utangacmis oglan herhalde ya da ilk defa yaptirmis..
Soran+1 yılSoyunmadimki soyunur muyum ben agaclik biyer sonucta bisuru insan yuruyo :s
- +1 yıl
Türkiyede olsaydm seni ip adresinden bulup sucu göze alip saldirmaya yanina glirdm şu an o derece azdim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasinin pipisiyle ovunmemek lazim.
Not:hani güncelleme :))00 Yorumla Marifet değil tabii ki de.
Kendini marifetli biri olarak mı görmek istiyorsun?
Nasıl bir soru bu. Neyin peşindesin sen :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır iyisin ama daha iyi olabilirsin çünkü oralle 1-2 dkda boşalır çoğu erkek. en büyük marifettir bu arada oral ustası olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kesin fakesin inanmayin instagram hesabina falan
29 Yorumla
Soran+1 yılFake degilim. Sadece sizin gibi kendimi gizlemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKonu gizlenip gizlenmemekle alakali degil. Sorsan seks uzmani ama bakireymis bak bak
Soran+1 yılEvet bakireyim :) onun disinda yapilacak 2 alternatif var erkek icin bende inlari yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılBakireyim diye kendini kandir hahaha
- +1 yıl
Sizene giz dürüst oldugu icin acik acik soruyor siz gibi knarda kösede yapipta gizli donu cekipte gtmior
Soran+1 yılAynen oyle millet yapiyo yapiyo namusluyum ben diyo ben oyle degilim
Cevap sahibi+1 yılOyleyse niye digerlerini yapip bakireligini bozdurmuyosun merak ettim:D
Soran+1 yılBakireligim kendimi dizginleme seklim. zevk aldigim hicbiseyin onune gecemiyorum ona bir baslarsam neye donerim :/
Cevap sahibi+1 yılZaten simdi de o. sun farkin mi var :D
+1 yılOnun senle tanıştığı gün bunu yapması marifet mi onu da düşünmek lazım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Yapabilmesi daha doğrusu :D Sennki ise büyük ihtimal marifet değilde onun yakın zamanda çektiği yokluk falan olablir :D
Sanırım erken boşalmış 3-4 dakika cok kısa bir süre
00 Yorumla
+1 yılFake ya bizim akilli erkeklerimizde dolusmus yine konuya
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak fake diyosun?
pek bir marifet olmasa gerek genelde erkeklerin kendini tutmadıkları süredeki boşalmaları o kadar zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç saat içinde tanışıp sadece tatmin olmak için seks yapan insalar ah ah...:S
02 Yorumla
Soran+1 yılBegenemedin mi
- +1 yıl
Aynen beğenemedim
+1 yılya şu kıza fake diyip kendinizi rahatlamaya çalısmayn :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHic onemli degil onlarin bastirdiklarini gizlediklerini ben ballandira ballandira anlatiyorum kiskaniyorlar herhalde
- +1 yıl
adamsın , korkaklar utansın
+1 yılo cocuk sevişmeden direk oral seks e mi girdi seninle ayıp ona
05 Yorumla
Soran+1 yılVaktimiz yoktu :\ ben opusmedimki zaten herkesle opusemem
- +1 yıl
bilmiyorum ama oral seks ile 3 4 dakikada boşaldıysa ya cok azmıstır ya da cok etkilisindir
- +1 yıl
Haha öpüsemiirsun fakat saksoya okey
Soran+1 yılBenle bulusmak icin delirmisti belki azmistir ama penisi de kucuktu ya uf
Soran+1 yılAynen saksoya okey ama opusmem cekici gelmeyen biriyle
belli ki iyisin. ya da sakso cektiğin cocuk uzun zamandır sevişmiyordu dolmuş patlamak üzereydi bilinmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır, sayılmaz.
not: ben de fake olduğunu düşünüyorum.00 Yorumlaallah bilir nasıl aldıysan ağzına taşaklarıda iyi somururmusun peki ;)
00 Yorumla
+1 yılbunu burdn yazınca ne hissettin erkeklerin seni düşünmesini falanmı:))
00 Yorumla. *** ağza girdimi zaten çok fazla beklemez. az biraz da marifetli isen fışkırır zaten çocuck :D
00 Yorumla3-4 dk oral az ex sevgilim ağzının uyuştuğunu soylerdi.
00 Yorumla
+1 yılmarıfet sayılır çünkü herkez agzına almasıyla boşaltamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen:))
- +1 yıl
nasıl yapıyorsun agzına almanla boşaltman bir oluyor
Ben seni sen beni yalamazsan ona marifet demem yavrim:)
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDisini kullanmiyosun demi. Teknigim nedir bir soylede sevgilime anlaticam :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDisimi kullanmiyorum cok cabaliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılCok cabalamak. diye tuyo mu olurmus.
Soran+1 yılUst disler icin dudak alt disler degmesin diye de dili kullanacak. burada soylemisti birisi.
adam erken boşalmış ama seninde payın vardır muhakkak işini biliyorsun sanırım.
00 Yorumlaerken boşalma elbette, ya da sen aşırı seksi sin... veya sen müthiş oral yapıyorsun...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence degil cunku o erkek uzun zamandir iliski yasamamiss dolu olablir zaten bu rumda dokunman yeter
00 Yorumla
+1 yıl:) Buna marifet diyorsan... yaşın ilerlediğindeki halini düşünemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
iyisin yaniii... bir günde beraber takılalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini bu denli aşağılaman hoş olmamış marifetmiş gibi marifetmi diye soruyosun. Hadi bir tamamda diğerini niye?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzını iyi kullanıyorum diye mi düşünüyorsun adam işini görmüş rahatlamış gitmiş basiti bu yani işin...
00 Yorumla
+1 yılbacakların sütun gibi azdırdın resmini kaydettim daha Seksi resimlerin yokmu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral seks baskadır ya of of :D usulca ıslak ıslak daha nedım ya en buyuk marıfet tabıı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yaparak boşaltabilene denk gelmedim vala daha.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz bir zaman da bosalmis benim15 dk suruyor bosalmam
00 Yorumla
+1 yılHelal be kanka yürürsün sen burdan asggagafd :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşaltmak marifetse benim sağ elim cidden çok marifetli o zaman :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunu varmış ama marifet değil zaten. ağzna girdimi boşalır.. sen bir şey yapmamışsın
00 Yorumla
+1 yılBana göre orsbuluk marifet sayilmiyor
20 Yorumla
+1 yılIyi bir o.. oldugun net ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe oldugum anlamadim?
oooo harun abi naber?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılsen İstanbul da olmalıymışın..
00 Yorumla
+1 yılMaşallahın var bebegimm:)
21 Yorumlaaferım sana kucuk orosbu:D
10 YorumlaKişisine göre değişirde marifet sayılmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
şu kızın ateşini söndürün ya :d
04 Yorumla
Soran+1 yılAauuuu :(
Soran+1 yılAhaha salak ahifjdl okeey
+1 yılamazing olduğun anlamına geliyor :))
00 YorumlaSen biraz sıkmaya başladın yalnız, haberin olsun.
10 YorumlaBöylesini google da arasan bulamazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha tesekkur ederim
Soran+1 yılBakmiyorum msjlarima.
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!