1 yılSadece hallenmem, ben yatağıma sınır koymsm koyanlada olmam 3 giriş noktası arasında gezmeyi severim ayrıca saçma felanda değil analdan vajinal orgazm yaşatmayı bilen partnerle anal iki taraf içinde zevklidir, iyi bir anal erkeğin becerisi ve tecrübesiyle ilgilidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet asiri sacma. Cinsel birlesme uygun bi yer degil zaten... kadin icin cok zararli erkek icin de zararli. Sacma sapan bi olay ve neden bununla ovunuyolar anlamiyorum.
Bir insanin anal yaptigiyla ovunmesinin kime ne faydasi olabilir bu vatandaslari da anal kafali diye ayiklamak lazim :D26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAnal meraklilari erkek erkege takilsinlar. Kadinlari zorbalayip asagilamak hadleri degil.
Bazi aptal kadinlar da buna izin veriyolar gerci onlara yapcak bisi yok.
Soran1 yılLeylanindunyasi ve handehatunnn nickli pembelerin yazdığına bak
Cevap sahibi1 yılYa erkektirler ya da zekasiz iste. Bi kadin anal yapmaz kendine bunu yaptirmaz.
Cevap sahibi1 yılUlke erkekleri aptal zevk anlayislarini anlattikca midem kalkti yemin ederim. Bi de tecrube falan diyolar. Gidip esek falan yapsinlar bunlarin eli bile tutulmaz ya...
- 1 yıl
Yazdıklarına baştan sona katılıyorum , umarım bu konuda yeterli bilince sahip olmayan , ya da sevgili ya da eşlerinin bu isteği karşısında ya tereddüt ya da ya da kendini kötü hissedenler yazdıklarını okurlar. Kısa kısa değinmek istiyorum yazdıklarına , özellikle kadın için zor ve sıkıntılı evet ama ben bunu kadına şiddet olarak değerlendiriyorum. Bir de övünme konusu var değilmi , cehaletin , vizyon yoksunluğunun en açık göstergelerinden biri , bazıları sırf bu konuda övünebilmek için zorlada olsa kendine bunu yaptırıyor bu şekilde bilgi alışları var. Ben arkadan aldım övünmeleri, her kadın yapamaz, erkeğini mutlu etmeyi başaran kadın, erkeklerin geçirmek isteyeceği kadın kısa ifadeyle kendine bu sebeple üstünlük havası vermeye çalışan kadın olarak hissetme hırsını yaşayanlar var. Ayıklamak lazım 😊👍. Kesinlikle kimsenin haddi değil. Evet onlar ya erkek , ya da burada bilinçli olarak yer alan ve insanları lgbt ye yönlendirmek için algı oluşturmakla görevli kişiler. Tecrübeymiş, buraya görüş bildirirken bile düzenli cümle kuramayanlardan bahsediyoruz. Burada , pembe görünüp anal istiyoruz diyen ama ardında hangi cins olduğunu bilmedikleri kişilerin yazdıklarına bakıp bütün kadınları böyle zannederek , sizinde gördüğünüz gibi en olmayacak hayallerini yazıya döküyorlar.
Cevap sahibi1 yıl@1Dehliz1Zirve
Yazdiklarimin ozeti olmus, kesinlikle katiliyorum, tesekkurler. Umarim insanlar bilinclenir biraz.
Gizli Üye(25-29)1 yılZevk vermiyor ki
82 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde erkekler önden yapınca hamilelik riski nedeniyle oradan ister kızlarda on tarafı bozdurma istemez bari oradan olsun derler öyle alışır sonrasında gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsaçmadır evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAnal seks yaparken yaşadığım hazzı anlatsam sen de seversin. 😄
93 Yorumla
Soran1 yılHarbiden nasıl haz alabiliyorsun
- 1 yıl
İşte işini bilen kadın genelde yapmaya paçası yemeyen kadınlar analı sevmez, çünkü zevk veren olmamıştır, cinselliği özgürce yaşayabilmek her kadına göre değil
- 1 yıl
@handehatunnn anlatta bilelim
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılDirek olarak saçma değil ama tercih edilesi bir durum değil çünkü sonucunda çeşitli komplikasyonlar gelişebilir. Anal fissür, yırtılma gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDar oldugu icin , onu leyen gibi aciksa. Iste vay askim gotun cok guzel dayanamiyorum diyip safozlarda buna kaniyo ve veriyo..
Got bktan olsa bile , bunu diyolar. Cunku delik sıkı ve dar..81 Yorumla
1 yılp*rno özeniyorlar yoksa hic güzel bişey değil
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğişiklik değişik sürtünme ve haz heycan bide partnerinin canının yanmasi erkeğe haz zevk veriyor yeterli ve fazlasiylea yetiginin pskolojisine boguluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYa bu kişiye göre tercih edilen şeydir ama bana göre saçma değil aksine farklı bir keyfi var neden saçma olsun ki
00 Yorumla Bi bu bide ayak sevenleri bir türlü anlayamıyorum, gerçi saysan bir sürü şey varda karşımıza bu ikisi çok çıkıyor.
00 YorumlaNeden saçma ki herkes tatminkar olmak istiyor vajina biraz girip çıktıktsn sonra boş boşluğa giriyor gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı erkekler sever bazı erkekler sevmez. Bazı kadınlar da ister bazı kadınlar istemez
00 Yorumla
1 yılBen yapmadım ama zevk veriyorsa yapılır neden olmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılAk deliqi dururken.. ok deliqine sokmak nedir yaa🥰
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Aşırı zevk alıyorum, geri çekme, hap muhabbeti de yok
00 Yorumla
1 yılMerak, deneyim isteği, sınırları zorlama, daha fazla zevk almak için... Hepsi de olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha dar diye. Ama evet öyle olmazsa olmaz değil yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz zevkten kaynaklı biraz kızların bakireligin gitmemiş olması tercihi o yönde olunca bu zamanda tercih çoğalıyor. İlişkide darlık hissi çok olduğu içinde tercih
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek hallenmesinden ziyade kadının rızası olmadıkça yapılmamalı.
00 Yorumlabu erkekler nereye hallenseks suç oluyor dkfkdk
00 YorumlaErkek için hiç saçma değil işte erkeğin zirvesi orası
01 Yorumla- 1 yıl
O zaman erkek erkege takilcaksiniz
Erkek için nimettir, kalçaya hakimiyet daracık delik boşalma özgürlüğü
00 Yorumla
1 yıldelik dar olunca daha cok zevk veriyor ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbazi analdan veren güzel yüzlu kizlar var onlari izleyen her erkek heveslenir.. bir kadina öyle hükmetmek cok güzel bir duygu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılorası ile altındaki delik aynı azdırıcı güce sahip bence desem ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. rahat rahat içine patlamak için neden olcak 😂😂
04 Yorumla- 1 yıl
Ee bunu erkek erkege de yapabilirler o zaman :D kadinlara neden eziyet ediyolar..
- 1 yıl
Sizin keyfiniz mi onemli kadin mi... asiri iticisiniz ya
1 yılBunun erkekler için psikolojik sebepleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçma değil iğrenç yapılmasının nedeni de belli ama yine de iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEmin ol sadece erkekler değil hallenmek başka bir şey ama
00 Yorumla
1 yılBence saçma değil. Ben analdan vermeyi seviyorum
113 Yorumla
Soran1 yılÇok mu zevk alıyorsun
- 1 yıl
Evet zevkli bence
Gizli Üye(18-24)1 yılHak yolu varken neden bok yolu
81 Yorumla
1 yılÇok saçma evet baya saçma hemde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal seks çok saçma değil mi?
Kadınların neden bir kısmı oraya hallenilmesini kabul eder bir kısmı da bundan zevk alır ve ister?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSevmem pisliğe tahammülüm yok
00 Yorumla
1 yılHer yaptığımızda bir mantık aramak gerekmiyor
00 Yorumla
1 yılDar olduğu için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her deliğe sokmak isteyenler işte😂
00 YorumlaDar oldugu ıcın ve bekaret olmadgı ıcın
00 Yorumla
1 yılTemiz ise parmaklayıp yalaması güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDeğil bilinçli ve hijyenik yapılan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. çok gereksiz aşırı sağlıksız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılYoo güzelce yapabilirsen değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnal nasıl yabıliyor knk ben çokmu cagılimm acaba ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden saçma oldun daracik oluyorsunuz bayılıyorum ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dar ve poonun cazibesi
00 Yorumla
1 yılBence de vajinal daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİ b n e olduğu icin
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGay egilimi olan erkekler yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal seks kadına hakarettir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİğrenç geliyor banada ama gelde anlat midesiz dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNefret ederim oggghh 🤢🥴😚🤮
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçmalık bence de vajinal varken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende hiç anlamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAciyir
22 Yorumla- 1 yıl
Orjinali varken saçma
- 1 yıl
acısa da öldürmez 😅
1 yılSacma
10 Yorumla
1 yılDar sıcak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Ön daha güzel bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılZevk veriyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Saçma ve gereksiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dimi ama
00 Yorumla
1 yılSaçma ve iğrenç.
00 Yorumla
1 yılTabiki sacma
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem