Cinsel Yaşam Seks iğrenç bir şey değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapinca mutluluk, bitince iğrenme geliyor. Vücuttan çıkan sivilari yemek falan iğrenç. Ama o an tatli geliyor niye? Güncellemeler+1 yıl Yorumlarda kadinlara asilmayin sapiklar Seks iğrenç bir şey değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır güzel bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bire bir ayni dusunuyorum ama ne oluyorsa o an yeniyor yutuluyor, bitince mide bulandirici geliyor bana o an zevkle yaptiklarim 3 1 Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Partner sabit mi Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsan gibi seviş seks yap sende vucuttan çıkan sıvıları yemek nedir sonra igrenç demi diyosun sen eskortları bile geçmişsin eskortlar bile böyle yapmıyo ne bekliyodun igrenitsin tabi 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vücuttan çıkan sıvılar, kokular bence inanılmaz çekici şeyler niye iğrenç olsun bak sana da o anda tatlı geliyormuş 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O an tatlı gelmesini sağlayan içindeki hayvani hislerdir sonuçta sonra akıllıca düşününce iğrenç gelmesi normal.. 1 0 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sadece aşık olduğun kişiyle yaparsan iğrenme duygusu olmayacaktır 2 2 Yorumla ampaçiii +1 yıl ne alaka Yorumla PeachLicker +1 yıl @ampaçiii Doğru söylüyor Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Partnerini değiştir.Ya duygu ya ten kısmında sıkıntı var. 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sonrasında İrem'e geliyorsa Demek ki doğru kişiyle doğru şekilde seks yapmıyorsun demektir 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. nereden baktığına bağlı senin bakış açına göre iyiden sorna kötü oluyo:) 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin durum bu 😂😂 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sonrasında hiç iğrenme olmuyor. Sen de bir gariplik var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle bir iç güdümüz var çünkü canımız çekiyor ama mantıksal açıdan yaklaşırsan evet haklısın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl nesi iğrenç gayet zevkli 7 2 Yorumla ampaçiii +1 yıl aynen Yorumla Emre3558123 +1 yıl Yutuyor musun erkeğin sıvılarını peki? Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bana göre değil bu senin fikrin 1 1 Yorumla Emre3558123 +1 yıl Sperm yutmak iğrenç değil mi? Yorumla
aşkımıözledimm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Iğrenç mide bulandrirci 1 1 Yorumla doludengi +1 yıl Way awk bütun namuslu orsplar buraya toplanmış Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yooo çok güzel oluyor önceside sonrasıda 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Bence de iğrenç 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Umarım bir gün denerim bilmiyorum nasıl 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O yüzden sadece sexting yapıyorum. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kim yiyyor. yeniyormuymuş her çıkan 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. İğrenç değil 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. He yaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks bitince erkeğe öyle gelir aslında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi erkekler 24 saat seks istemiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşalana kadar öyle 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hayır güzel bir şey
Bire bir ayni dusunuyorum ama ne oluyorsa o an yeniyor yutuluyor, bitince mide bulandirici geliyor bana o an zevkle yaptiklarim
Partner sabit mi
İnsan gibi seviş seks yap sende vucuttan çıkan sıvıları yemek nedir sonra igrenç demi diyosun sen eskortları bile geçmişsin eskortlar bile böyle yapmıyo ne bekliyodun igrenitsin tabi
Vücuttan çıkan sıvılar, kokular bence inanılmaz çekici şeyler niye iğrenç olsun bak sana da o anda tatlı geliyormuş
O an tatlı gelmesini sağlayan içindeki hayvani hislerdir sonuçta sonra akıllıca düşününce iğrenç gelmesi normal..
Sadece aşık olduğun kişiyle yaparsan iğrenme duygusu olmayacaktır
ne alaka
@ampaçiii Doğru söylüyor
Partnerini değiştir.
Ya duygu ya ten kısmında sıkıntı var.
Sonrasında İrem'e geliyorsa Demek ki doğru kişiyle doğru şekilde seks yapmıyorsun demektir
nereden baktığına bağlı senin bakış açına göre iyiden sorna kötü oluyo:)
senin durum bu 😂😂
Sonrasında hiç iğrenme olmuyor. Sen de bir gariplik var.
Böyle bir iç güdümüz var çünkü canımız çekiyor ama mantıksal açıdan yaklaşırsan evet haklısın
nesi iğrenç gayet zevkli
aynen
Yutuyor musun erkeğin sıvılarını peki?
Bana göre değil bu senin fikrin
Sperm yutmak iğrenç değil mi?
Iğrenç mide bulandrirci
Way awk bütun namuslu orsplar buraya toplanmış
Yooo çok güzel oluyor önceside sonrasıda
Bence de iğrenç
Bana o anda da iğrenç geliyor.
Umarım bir gün denerim bilmiyorum nasıl
O yüzden sadece sexting yapıyorum.