sevgilimle oral yaparken çok çabuk boşalıyor sürekli yapmak zorunda kalıyorum geç boşalması için ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tür durumlar ilişki içinde çok doğal ve yaygın olabiliyor. Erken boşalma, birçok farklı faktörden kaynaklanabilir, bazen psikolojik, bazen de fiziksel olabilir. Bu konuda birkaç öneri olabilir:
İletişim Kurun: Sevgilinizle açıkça konuşmak, bu konuda ne hissettiğinizi ve onun da nasıl hissettiğini anlamak çok önemli. Birlikte çözüm aramak, bu süreci daha rahat hale getirebilir.
Farklı Pozisyonlar ve Yavaşlama: Oral seks sırasında yavaşlamak ve farklı pozisyonlar denemek, her ikinizin de daha fazla kontrol sahibi olmasına yardımcı olabilir.
Egzersiz ve Kontrol Teknikleri: Bazı erkekler için, cinsel ilişki sırasında "sıkıştırma" veya "bekleme" teknikleri (örneğin, cinsel ilişkiyi başlatmadan önce kısa aralar vermek) etkili olabilir. Bunlar, boşalma hissi yaklaşıldığında durmayı içerir.
Konsantrasyon ve Duyusal Odaklanma: Farklı duyusal teknikler, zevkinizi ve kontrolünüzü arttırabilir. Aklı başka yere yönlendirmek ve odaklanmayı artırmak da yardımcı olabilir.
Profesyonel Yardım: Eğer bu durum bir süre sonra ilişkiyi zorluyorsa, bir uzmandan yardım almak (örneğin bir terapist veya ürolog) oldukça faydalı olabilir.
Bu durum, her ikinizin de birlikte çözebileceği bir şeydir ve sevgilinizin utanmaması gerektiğini anlaması önemlidir. Birlikte çözüm ararken, birbirinize destek olmak bu süreci daha kolay hale getirebilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer 1 dk'dan az bir süreden bahsediyorsan bu tıbbi olarak tanımlanmış bir durum. Ancak tedavi olarak geçer, değişir.
Fakat süre bu kadar az değilse, daha fazla olması isteniyorsa o başka bir durum. Bunun çok fazla sebebi olabilir hem fiziksel hem psikolijik, hangisi olduğu bulunup değişirilmeli.
10 Yorumla
1 yılBaşlat dur diye bir taktik var konuş boşanmanın yakın söylesin sen de testislerini yala sonra devam et gene söylesin böyle uzat bu durumu böylelikle boşalmak süresini o an uzatırsın geniş vadede de daha geç başalır kendini kontrol etmeyi bilir.
10 Yorumla
1 yılBiraz senin tek başına yapacağın bir şey değil bu senden önce onun istiyor olması gerek kaslarını kontrol edebiliyor olmalı haz duygusunu yönetebilmeli bu konuda nabzını kontrol edebilmeli. Bu onun erkek olarak öğrenmesi gereken bir şey
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktora giderek,.,.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeciktirici prezervatifler var onlar biraz işe yarıyor. Psikolojik olarak erkek artık bunu beynine kazımis kaygı olduğu zaman erken boşalma meydana geliyor. Erkeğin rahatlaması ve sadece odak noktasının sen olması lazim. Bilinç altına erken gelmemeliyim derse geçmiş olsun. burada ters köşe yapabilirsin bende işe yaramıştı. İlişkiye başlamadan önce şunu söyle. Erken gel çok uzun istemiyorum. Erken gelmen daha çok hoşuma gidiyor. Erken gelsen ne olucak ki ben her türlü zevk alıyorum vs gibi konuşmalar onu rahatlatqcaktir. Kendi içinde sorun haline getirmiş olabilir çünkü erkekler bunu gurur meselesi yapıp kendi kendine çözmeye çalışıyorlar. Bu iş sende.
419 Yorumla- 1 yıl
Prof
Cevap sahibi1 yıl@demir89x şu cümlenin iticili illa bir kaç kişiyle beraber olmak mı lâzım beyefendi. Senin gibi erkekler yüzün'den kaç kişinin hayatı mahvoluyor. Erkekleri anlasak yollu. Anlasak kezo oluyoruz bir karar verin artık
Cevap sahibi1 yıl@esmerkek63 ben çok araştırtım bunu ters tepki işe yarıyor
Cevap sahibi1 yıl@demir89x hayır tek yol değil taktik diyorum çünkü erken boşalmak psikolojiktir.
Cevap sahibi1 yıl@demir89x yani karşındaki kadına bağlı
- 1 yıl
yanlış. odak noktasını değiştirmesi gerekiyor. partnerine odaklandığında onu çok istedıgını ve içindeki yanan aşkıyla biranda beyne sinyal gider ve o zirveyi görmek ister ve patlar. ama odak noktası farklı olursa, yani aşkı sevgiyi ve onu çok istedıgnın aksini kafasında tanımlarsa buda sıradanlasır ve çalısmaya devam eder :)
Cevap sahibi1 yıl@istanbluEser tabi öyle de olabilir kadına odaklanmata ki kastım boşalmaya değil de o anı yaşamaya odaklanmak Eğer farklı bişey düşünürse ölmüş babaannesi gibi 😄😄 bu sefer de ereksiyon sıkıntısı yaşar. Doktordan dinledim erkek ya beyni ile düşünür yanda penisi ile ikisini bir arada yapamaz mış kan dolaşımı buna müsait değilmiş.
- 1 yıl
Babannesi bayram harçlığını vermediyse düşünebilir tabii, örneğin bunda çalışabilir 🤣 zaten varılması gereken hedef ereksiyon olmaması değilmi, nekadar uzun vade okadar şahane sahne 🤣
Cevap sahibi1 yıl@istanbluEser ama bu sefer erkek az zevk almaz mı
- 1 yıl
Erkeklerde bir. pik noktası var. O noktaya ulaşıp, partnerine odaklanmadan , sadece süreyi uzatabilir hatta dirayetliyse saatide bulabilir bu durum. Eee buda partnerine fazlasyla yeter. Ki kadında o enerjiui attıgndan sonrası acı zaten. O noktaya kadar erkek getiriyorsa zaten kraldır 😎
Cevap sahibi1 yıl@istanbluEser valla bu konuda kadın olmak daha kolay biz her anında zevk alabiliyoruz ama sizde tam öyle değil galiba, 😁
- 1 yıl
Zevk konusunda hemfikiriz lakin, evin reisi olmak kolaymı, hem gidişhatı yönet, hem asla pes etme, hem partnerine göre şekiller , işimizz zorr ama zeki ve güçlü erkeğizz, her zorluğa göğüs gereriz🤣😝
Cevap sahibi1 yıl@istanbluEser evet evet 😄 bu konuda bile sizde sorumluluk
- 1 yıl
Severiz tabii sorumluluk almayı😎
- 1 yıl
Yaşıyormusunnn😎 görüşmeyeliii naberr
Onun bişeyler yapması gerekiyor bizim değil. Bu erkekler de bi kendine çeki düzen versin erken boşalîyorsa bi doktora gitsin biz niye iyileştirmeye çalışıyoruz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erken boşalma kolay bir şekilde düzelen bir durumdur. 3 ayı geçmeden, doktora da gitmeden duzelebilir. Bunun için erkek arkadaşını tanınam lazım. Yazabilirseniz yardımcı olurum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tut, biraz hazırla yani yarım saat kadar seviş ve sonra yapmaya başla. Geciktirici kullanarak oral yapma, ağzında hissizlik olur ve çok tehlikelidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. süresi önemli 1-2dk ise evet ancak 5dk ve üzerindeyse sorun olmaz ama bu süreyi uzatabilirsiniz
10 YorumlaŞimdi olay yüzde 90 psikolojik.
1) ne kadar süredir berabersiniz ve onu ne kadar iyi tanıyorsun?
2) hep mi böyleydi?11 Yorumla
1 yılTerk et... Böylece partnerin kendini geliştirmeyi öğrenir, evet sana bir faydası olmaz ama zaten şu durumda da pek olduğu söylenemez...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Uzun tutun ufak aralar verin sevgilin kendisini bir toparlasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başı çok duyarlı olur baş kısmına fazla oral yapma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlaç kullansın ya da sprey kullanın tedavi olsun ya da
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişme süresini biraz uzatmanız lazım bir de heyecan yapmaması lazım
10 Yorumla
1 yılTüm Türkiye’nin genel sorunu kaygısı olan bir problem için diyorsun ki ne yapabiliriz :)
10 Yorumla
1 yılSenlik bir durum. Değil. Onun bir şeyler yapması gerekli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKondomla kremle prezervatifle felan olmaz sadece taşını çıkarta çıkarta başlayın yavaş yavaş süre uzayacaktır
10 Yorumla
1 yılİkinizde çok aceleci davranıyorsunuz anlaşılan. Sohbet edin fantezi anlatın. Hiç ara vermeden oral yaparsan normal çok çabuk boşalması.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. daha sık ilişkiye girin alışır bi zaman sonra
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılBunun sebebini bulmak lazım. Tedavi şart.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçine girince kaç dk sürüyor tahminen 1 dk altıdır.
10 Yorumla
1 yılSen değil onun yapması gerek, ilişkiden önce hilti diye bi hap var bufeler de satiliyo, onu içsin yarım saat sonra zımba gibi olur 2 saat gelmez denendi onaylandı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİçine girmeyerek önlersin, dokununca boşalır zaten.
10 YorumlaSabahları ereksiyon olur ise sabahları erken saat te elle yaparken başlat dur başlat dur taktiği ile süre uzatirsin bide doktora gitse iyi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılcok basıt sevgılını degıstır :) soyle saatlere bana mısın demeyen saglam bırını bul
10 Yorumla Bikaç faydalı şey var hepsi alışkanlık bence çok zor değil durumu aşması
20 YorumlaGeciktiricili kondom, geciktirici krem
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılben cok geç boşalıyorum 30 dakika sürüyor bendemi sıkını bilmiyorum
10 Yorumla Sevişmeden önce bosalsin. 2. Kez yaparken daha geç gelir. Bunu da ben mi deyim.
10 YorumlaSabah kendisi masturbasyin yapsin... hassaslik azalir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZor durum kolay gelsin
40 Yorumla
1 yıl1. yi kendisi atsın. 2. de baslayın
11 Yorumla- 1 yıl
Beğenmekle olmazz, yazman lazım😎
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Oralda da bosaliyorsa ne diyim
10 Yorumla
1 yılKaç dakka 5 dakka dayanıyorsa normaldir
10 YorumlaBu işin hakkını veriyorsun o zaman 🫨
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bacaklarını ayır adamın
10 YorumlaNi len bu hayır çeşmesi mi
10 YorumlaNe jadar sürede boşalıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKaç dakikada boşalıyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUzmana görününce halledersiniz.
51 Yorumla- 1 yıl
Geciktirici sprey kondom kullanın basla dur taktiği gir çıkar bekle gibi taktikleri uygulayin
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok oral seks çekiyorsundur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoktora giderse gwcer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTuzlu su ile gargara yapsın cinsellik öncesinde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKeşke banada oral yapan bi sevgilim olsaydı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKendimi fazla kaptırıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMiden bulanmıyor mu ağzına alınca?
11 Yorumla
Soran1 yılhayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılgeciktireceğiz sprey kullansın ve seksi düşünmesin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDemekki çok seksisin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. Az iradali güçlü olsun
10 Yorumla
1 yılOnleyemezsinbsbsjs
10 YorumlaAntidepresan.. sonra nirvana
10 Yorumla3dk mi
10 Yorumla
1 yılidare et
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çaresiz
10 YorumlaHmm genç heyecanlı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılpartner değiştir