Çok sık erekte oluyor ön sevişme uzun sürüyor bundan mı acaba? Mutlaka yaşamışsınızdır nasıl çözdünüz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok sık erekte oluyor ön sevişme uzun sürüyor bundan mı acaba? Mutlaka yaşamışsınızdır nasıl çözdünüz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aranızdaki yatak ilişkisini aralığını uzun tutmayın yani haftada en az 2veya3 defa birlikte olun zamanla düzelicektir sorun etme
Hm biz sık görüşemiyoruz bazen ayda bir defa buluşabiliyoruz ikimiz de yoğun çalışıyoruz uzağız falan
Ozaman, şöyle bir metot deneyin erkekler genelde stres altında vücudu çok fazla heycanlanığında erken orgazm yaşar
Onun bu heycanını al ilk seferini ön sevişmeyi uzun tutarak gelmesini sağla bu şekilde fazla olan enerjisini atar 2. Ye daha sakin ve stabil olur buda onu daha uzun götürür
ön sevişmenin sonunda oral ya da mastürbasyon ile onu boşalttıktan yarım saat sonra tam birleşme için harekete geçin, önceden boşaldığı için 2. de geç gelecektir muhtemelen. Bunu denediniz mi?
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. Bu süreç öyle ilaçla vs düzelmez. Bence yol yakınken hayatından çıkar yoksa sekste hep yarım kalirsin
Zamanla çözülür ama problem uzun zamandır devam ediyorsa geciktirici kullanabilir
sevgilin tam boşalacağı sırada teflon tavayı s1kinin kafasında patlat
Sen öyle mi yapıyorsun 😂
evetttttttt
Ben geç boşalıyorum bana ne yaparsın peki 😅
s1kinin ucundan içeri toplu iğneyi sokarım hemencecik b0şalırsın
Ağzına mı boşalırım? Memelerne mi?
bunları aklından geçiren kızdan ne fanteziler çıkar ama neyse :)
On sevişmeden kaynaklanmaz işi yapım bitirim kafasında pozisyon değişikliği yapım sürekli
Bunu senin değil onun sorması daha doğru olmaz mı? Uzman ile görüşebilir tedavisi mümkün ya da geçici çözüm ile macunlar
Yanlış mastürbasyon yapmışsa eğer uzun zaman böyle şeyler olabiliyor, mastürbasyon tekniğini düzeltsin, spora başlasın, alkol sigara içiyorsa kessin geçer
yeni mi başladınız?
Evet
kondisyonu yoktur zamanla forma girecektir
sen daha tecrübelisin galiba
Siz yenisiniz galiba. İlk zamanlar normal sayılır
Anladım teşekkürler
Makarnadan bıkınca, eski iştahı kalmaz😂iyi günler by
Heycani çok fazla çabuk erkekte ve çabuk boşalma
Ne kadar sürüyor toplam penetrasyon süresi
Nasıl dayansın cocuk😅
Sprey alın işinizi görür
Tedavi olsun yöntemleri var