Aşırı bakımsız temiz kıyafetler vermeme rağmen yine de 3-4 günde bir üstünü değiştiriyor İşten geldiği ustle yatıyor ter kokuyor öyle ağır işte de çalışmıyor bebeğim olduğu için zaten 2 yıldır ayrı yatıyoruz 2 yıldır ilişki sayımız 5 parmağımı geçmemiştir. Bu ara bana sardı benden kaçıyorsun diyor çocuğu bahane ediyorum falan ama ondan adeta iğreniyorum kırmadan nasıl söyleyebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBunu açık açık söyleyebilirsin direk şunu söyle seks istedigi zaman duşa gir çık yatağa geç ben de duşa girip geliyorum de bunu her sekste söyleyebilirsin hic bunun icin cekinme bu temizlik titizlik konusunda manyaklar var biliyor musun sen sende manyak olabilirsin sert tavrini koyup her gun banyoya sokabilirsin üzerini degistirbilirsin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılYüzüne karşı söylemek zorunda deyilsin, ufak bı mesaj atarak da yapabilirsin ama sana tavsiyem bunu yapayım derken kendinden nefret ettirme. Ayrıca buradakilerin gazına gelme. Eşini tanıyan sensin en uygun dille haledebilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılİşte o noktadan tıkanıyorum ben de kalbini kırmadan nasıl söylerim bunu bir iki kere ter kokuyosun dedim duşa girdi ama ben söylemeden kendisi farketsin istiyorum yani her seferinde bunu ben hatırlatmak zorunda kalmayayım birtakım isteklerini geri cevirirken hep farklı bahaneler sunuyorum uyuyan bebeğimi bile uyandiriyorum o derece uzağım insan içinde de utanıyorum artık
Cevap sahibi1 yılUtanacak bi durum yok. Eyer bu konuda samimiysen konuş eşinle. Bende evliyim bu tür olmasa da farklı konularda konuşuruz hep.
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bunu kırmadan söyleme şansın yok.. Zaten haraketlerinle onu kırıyorsun iş söylemeye gelince mi korkuyorsun.. Bitmiş ilişkin senin açıkça söyle ne kendini ne onu kandırma.. 2 yıldır ayrı yatıyorsunuz daha ne olsun..
00 Yorumla
Kendisine daha özen göstermesini istemen yanlış olmaz o senden beklentileri varsa seninde ondan var o yüzden ter koktugunu hijyen olarak biraz daha dikkat etmesini dile getirmende hiç bir sakınca yok
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
84Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsiniz.
00 Yorumla Burada bir şeyler yapması gereken sen değilsin aslında, o.
Burada hep bahsettiğim ten uyumu ve cinsel çekimin canlı örneği gibi olmuşsun. Nasıl olmaz denilirse, işte böyle olmaz. Hatta tam tersi değil uyum, uyumsuzluk var. Çekim değil, itme var.
Yapabileceğin tek şey eşine bunlardan bahsetmek ve değiştirmesini istemek. Onjn kişilik ve karakterine göre de süreç ona göre ilerler.
12 Yorumla
Soran1 yılAslında benim ne eşimle ne de başkasıyla öyle isteğim yok esiminde olmasa sorun kalmayacak sadece son zamanlarda bunu dillendirdigi için üzerimde baskı hissediyorum biraz bakımlı olsa en azından evliliğin farzini yerine getirmek icin geri cevirmem
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDurumunuza gerçekten çok üzüldüm , ve eşinizin durumuna gerçekten şaşırdım , lakin hep mi böyleydi , iki yıldır neredeyse hiç ilişki yaşamamışsınız. Eşinizin farkındalığa ihtiyacı var bunu keşfetmesi gerekiyor. Sanırım biraz üşengeç olmalı. Düşündüm düşündüm, eğer gerçekten çözüme gitmek istiyorsan , ona birlikte banyo yapmayı teklif etmen olacaktır. ya da banyoya sürüklemek , işveli bir şekilde davet edersen ardından sürüklenir.
115 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle öyle üşengeç bir yapısı var her işinde ağır hareket eder ilk evlendiğimiz seneler böyle değildi 6 yıllık evliyiz son 2 senedir falan böyle başım ağrıyor çocuk uyanır şöyle böyle diye hep erteledim ama artık onunda gözüne batmaya başladı bu durum açık açık söyleyemiyorum da bende çıktım ailemin evine geldim bir süredir burada kalıyorum
- 1 yıl
Onun oluşturduğu bu durum senin ondan uzaklaşmana sebep olmuş , ama bunu ona söyleyebilirsin ve söylemen gerekiyor, tembel ya da yavaş insanların hareketleri genelde planlı olur , her şey elinin altında olsun ister. Mesela akşam geldiğinde , ilk iş banyo yaparsa iyi olur, ilerleyen saatlere kalınca banyo yapmak istemez , kısaca eve geldiğinde onu oyalayacak hiç bir şey olmamalı ve onun banyoya gitmesi veya gitmiyorsa buna teşvik edilmesi çok güzel olur. Ondan uzaklaşmanın sebebi sadece temizlik ise emin ol bu durumu çözebilirsin. Aranızdaki bu mesafe normal iletişiminize oldukça olumsuz tesir etmiş ve iletişiminizde azalmış olmalı diye düşünüyorum, bu durumu yaşadınız mı?
Soran1 yılEvi geliş saatinde temiz pijama koyuyorum ama işten geldiğinde sadece pantolonu çıkarır içindeki iclikle ve isten geldigi ustle yemek yer sonra da koltuğa uzanır saatlerce elinde telefon maç izler ve çoğu zaman o vaziyette uyuyakalır. Birkac gun boyle olduktan sonea makineyi acicam ustundekileri çıkar dediğim zaman oflayarak çıkarır. Ben zaten genelde çocukla ev işiyle ilgilenirim ve evet haklısınız pek muhabbetimiz yoktur. Yemekten yemeğe bir araya geliriz hatta çoğu zaman yemeğide tek yer. Ayda yılda bir işte sirnasiyor abartmıyorum onda da böyle olduğu için ben istemiyorum son iki haftadır söylenmeye başladı sen benden kaçıyorsun diye yorgun oluyorum çocukla uğraşıyorum diyorum bu ara sık sık olunca bu muhabbet bende degisiklik olsun cocukla evde sikiliyoruz diye annemlerin yanına geldim ama hiç gidesim gelmiyor ya
Soran1 yıl@myphonex son 2 yıldır böyle
Soran1 yıl@myphonex bilemiyorum ama bence evlenmeden önce de böyleydi sonra ben hayatına girince dikkat etmeye başladı. Şimdi bana olan saygısı da bitti o yüzden dikkat etmiyor diye düşünüyorum
Soran1 yıl@myphonex nasıl yani anlamadım
Soran1 yıl@myphonex benim öyle arzularım yok eşimin de olmasa sorun kalmayacak. Kendi pisligiyle mutlu mutlu yaşasın bana sicratmasin modundayim. İlişki istediği zamanlar geri çeviriyorum zorla sahip olacak hali yok İlişki de olmuyor o yüzden. Önceleri lafını yapmazdı bu aralar lafını yapıyor ben bundan rahatsızım pissin kokuyosun diyemiyorum
Soran1 yıl@myphonex empati yapıyorum o bana dese çok bozulurdum unutmazdim
1 yılKızım sana söylüyorum gelinim sen işit atasözünü uygula bir arkadaşım eşinin paspal hallerini sorun ediyor ilişkiye girmemeye çalışıyormuş bana dert yanıyor gibi hikayeler uydur eşine anlat arkadaşının eşinin hergun yikansa temiz bakımlı olsa eşi neden onunla olmasın ki gibi şeyler anlat senin eşin uyanık biriyse olayı anlar 😊👍
19 Yorumla
Soran1 yılAslında evet bu şekilde belki teşvik edebilirim fikir icin teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim hatta bazı ilişkiler bencillik ve anlayışsızliktan yıkılıyor diye ekleyebilirsin tehditi algılar😂👍
Soran1 yılBen o mesajı genelde çocuk bakımında veriyorum ☺️☺️
- 1 yıl
Erkekler cinsellik isteği geri cevrildigjndr bu tehditleri daha fazla özümserler😂😂
Soran1 yılAklımda bulunsun teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim bu arada seni birkac soruma davet etmek istiyorum 😊
Annesine ev işlerinde yardım eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
Annesine ev işlerinde yardım eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
Kadınların erkekler de bulduğu itici davranışlar nelerdir? ↗
Soran1 yılGüzel sorular memnuniyetle 😊
- 1 yıl
Teşekkür ederim. 😊
Soran1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamın seni boşaması lazım. Kocasından iğrenen kadın boşanıp, çocuk dışında nafaka ödenmemesini hak eder. Bir insan ne kadar i*ğrenç olabilir ki. Şu kış gününde 2 - 3 günde bir banyo yapması i*ğrenmemen için yeterli olmalıydı. Canın kocanı istemiyorsa ya sen erkek olmuşsun ya da Canın başkasını istiyor. İkisi de erkek haklı boşanma gerekçesi olur. Kimse kimseyi 2 yıl seksten mahrum edemez. İnsan kaç yıl yaşıyor ki? İnsan kaç yıl seks yapıyor? İnsanın 20 yıl sağlıklı, düzenli, şiddetli seks hayatının olduğunu düşünürsek sen 2 yılını çalmış oluyorsun. Bu bir sorun.
05 Yorumla
Soran1 yılNe alaka yazdigimin nesini anlamadınız mesele sadece duş almaması mi bir hafta aynı kıyafetle gezdiği oluyor diyorum işe gittiği kıyafetle yattığı kıyafet aynı çok pardon da poposunu kasirken üstüne... bulaşmış o halde yanımda geziyor ben bu adamla mi birlikte olayım. Sizin gibi dusunse zaten onu beklemez ben kendim bosanirdim
Cevap sahibi1 yılBenim düşüncem de hiçbir sorun yok hanımefendi. Sağlık üzerine net bilgiler mevcut. İnsanın doğal ihtiyacı yeme-içme, barınma, sekstir. Bazı uzmanlara göre insanlar 3 dakikada bir seks veya seksle ilintili cinsel, erkek - kadın cinsiyetiyle alakalı şeyler düşünür. Bu bir temel ihtiyaçtır. Temizlik 2 - 3'üncü basamakta gelen bir ihtiyaçtır. Sosyal ihtiyaclar, iletişim de yukarı basamaklarda gelir. En üst basamakta, herkes gelemediği bir ihtiyaç kendini gerçekleştirme, başarı duygusudur. Şimdi siz daha birinci basamakta Sağlık sorunları yaşarken yaşadıklarınız ve yaşattıklarınız sorun olmuyor da 2'inci, 3'üncü basamakta yaşanması gerekenler yaşanmayınca mı abest kaçıyor? Siz kendine baktınız mı önce başkasını eleştiriyorsunuz? İnsan iğneyi kendisine batıracak önce. Sonra çuvaldızı başkasına batırırsınız. İlk evlendiğimde de cinsel hislerim yoktu, eskiden de yoktu, boşansam başkasına karşı da olmaz düşünce yapısındasınız zaten. Sorunlu olduğunuzu itiraf etmişsiniz.
Cevap sahibi1 yılŞimdi soru sormuşsunuz ama cevap verip sizi yönlendiren ben gibi birine karşı atak yapıyorsunuz. Birçok insan benim gibi düşünüyordur. Mesela eşinizin annesine sorun. O kime hak verecek bakalım. Burada erkek cinsiyetinden size hak verenleri de hiç kaale almayın çünkü amaçları evli kadınları kocalarıyla uzaklaştırıp yalnızlık hisse yaratarak seksting veya yüzyüze seks imkanı kovalamak. Burada milletin gazına gelip eşinden boşananlar ya ortalığa düşüp geçinebilmek için kendini satıyor ya da randevu evine düşünüp onu kendini bir *p*ezevenke sattırıyor. En şanslısı aile evinde kalıp anasının- babasının eline bakıyor, onlardan laf yiyor. Kendini çok geliştirmiş, 2 - 3 asgari ücret kadar maaş alan kadınlar boşanıp ayakta duyabiliyor. Gerisi buradaki yorumcuları sözüne bakıp perişan oluyorlar. Kocan çalışıp evine ekmek getiriyor. Temizlik sorunu umarım çözülür. Ama sen de %100 sağlıklı düşündüğünü ve sağlıklı bir fiziksel özellikte olduğunu söyleme sakın. Senin de düzeltmen belki tedavi görmen gereken konular var. Kocan için üzüldüm. Böyle düşünmen onu yaralardı. Bu arada onun üstünde büyük küçük abdest lekesi kaldı ise kadınların elbiselerinde de adet lekesi, kan lekesi kalabiliyor. Bazen taşıyor veya adetin 4 gününde tuvalette tampon, ped değişimi yaparken atletine, kiloduna bulaştırabiliyorlar. Kocan sana üstünde iğrenç bir kan var dese ve ömür boyu bunu hatırlasa - sana hatırlasa üzülürdün herhalde. Kimse mükemmel değildir.
Soran1 yılBoşanmayi düşünmüyorum zaten soru başlığı ve içeriği belli iki tarafi da memnun edecek çözüm arıyorum sadece eşimi kırmadan içimdekileri rahatça paylasabilemenin yollarını ariyorum artık taş devrinde yaşamıyoruz ilkel olmayı zorunlu kılacak kadar olağanüstü bir durumda yaşamıyoruz her şey elinin altında iken ekstra bende kolaylastiriyorum daha napabilirim 2 senelik evli değiliz biz son 2 senedir böyle diyorum
Cevap sahibi1 yılKocana durumu direkt iletişim veya dolaylı iletişim yoluyla söyle, peki sen onu nasıl mutlu edeceksin, o konuya odaklan. Sendeki durum doğuştan gibi. Dünyada sağlıklı insanlar birlikte oldukları kişi ile yaşa göre hergün, gün alırı veya 3 günde 1 ilişkiye giriyor. Hadi kişiler orta yaşta veya engellilik gibi sağlık sorunları var onlar da haftada 1 ilişkiye giriyor. Ayda 1 ilişki filan kesinlikle bir sağlık sorunudur. Sağlıklı bir insan için karşısındaki kişinin böyle olması ise uzun süreli bir ilişkide (evlilik vb.) eziyet gibidir.
1 yılBöyle evlilik yürümez kendini düzeltmesi lazım. Akisi halde ileri de daha sorunlu günler yaşayabilirsiniz.
Bence otur uygun bir zamanda konuş. Yok konuşsam da bir şey değişmez diyorsan? O zaman da şikayet ettiğin de?
nedenin kişisel bakımına önem vermediği için olduğunu söyle
Y10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bir gün giydiğimi akşam çıkarıp kirliliğe atmazsam evde çıngar çıkar. Az bir ter kokusu gelsin, hayatta yatağa giremem. Sen sabrediyorsun. Bizde asla öyle bir şey olamaz. Hele seks yapacaksak, kesinlikle öncesinde duş almam gerekir. Sen kırılır diye çekiniyorsun. Peki bu kadar eziyeti Sen çekerken senin kırıkların ne olacak. Eşin de bunu düşünüyor mu? Bırak kırılacaksa kırılsın. Kendisine biraz dikkat etsin.
16 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız ama bunu ona ben söylemeden kendisi farketsin istiyorum herseyden önce kendisi için yapsın istiyorum benim açımdan ilişki olmuş ya da olmamış sorun değil bu konuda üzerimde baskı oluşturuyor bu aralar sebep olarak bunu söyleyemiyorum
- 1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Sen söylemeden aklına gelmez. Buna alışmış. İnsan kendi kokusunun farkına varır. Ama o önemsemiyor. Etrafındakiler rahatsız olsa da bunu ona söylemezler. Sen bunu yapacaksın. Zamanla yerleşir. İlişki olmaması neden önemli olmasın. İnsanlar bu yüzden boşanıyor. Sadece Sen pes ediyorsun. Yapma. Kendine saygın olsun. Bazı taleplerinin olması senin en doğal hakkın
Eşinin temiz olması, güzel kokması ve sekste seni tatmin etmesi. Bunları yapmayacaksın evli olmanın ne anlamı kalır.
Soran1 yılEşim olarak değil bir ünlüyle bile öyle fantezilerim olmadı hiç inanın aramıyorum yakışıklı görürsem ayırt ederim ama Allah sahibine bağışlasın derim eşimin de istememesini tercih ederdim ama böyle birsey mümkün olmuyorsa en azından kendi öz bakımına dikkat etsin bunu bu şekilde söylersem kırılır
- 1 yıl
Senin söylemen başkasının söylemesine daha az kırıcı olur. Bak şöyle yapabilirsin. Beraber dışarı çıktığınız bir gün eve döndüğünüzde yanından geçen iki kişiden birinin seni kastederek, adama bak tezek gibi kokuyor. İnşallah evlindeğildir. Yazık kadına dediğini duyduğunu söyle. Gerçekten ter koktuğunu, buna eşi olarak ses çıkamadığınız, ama insanların dikkatini çektiğini söyle.
Soran1 yılEvet bu şekilde yapabilirim fikir için çok teşekkür ederim umarım işe yarar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onu açık açık uyar
temiz giyinme konusunda fikirler veren film ve diziler izlet
temiz erkekleri kadınların arzuladığını gösteren hikayeler at
hadi duşunu al yatağa gel de onu teşvik et
12 Yorumla
Soran1 yılBir kere dedim duş al diye girmesiyle çıkması bir oldu ne ara sabun sürdü bilmiyorum onun dus almaktan anladığı sadece suya girmek olduğu için çokta işe yaramadı
1 yılBence direkt söylemelisin düşünceni. Gerçekten bakımsız bir insan ile birlikte olmak çok zor. Kolaylıklar diliyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılBazen ter kokuyorsun diyorum ama hala ayni teşekkür ederim
1 yılBunun tek çaresi hiç evirip çevirmeden direkt yüzüne söylemek ya düzelir ya komple biter her akşam eve girdiğinde direkt banyo yapmalı ve üstünü komple değiştirmelisin Bunun dışında bana yaklaşma kokuyorsun de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence bu işe beraber duş alarak başlayın birbirinizi sabunlayip yıkayın havlular sarılıp ise tertemiz başlayın zevkiniz ve arzulu ilişkinize ayrı bir zevk katar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakmada kırılsın biraz. Direk söyle. " Doğum yapan benim. Kendini salan sensin. Kendine biraz çeki düzen ver. " Diyeceksin.
18 Yorumla
Soran1 yılAra sıra ter kokuyorsun falan diyorum aslında ama bu şekilde açık açık konuşmadım kırmadan nasıl konuşmaliyim bilemiyorum yani eşim bana böyle söylese ben çok kırılırdım ve unutmazdim sonrasında aklının bir köşesinde tutar üzülür diye çekiniyorum
Cevap sahibi1 yılYanlis anlama ama bazen anlatmanın başka yolu yok. Erkekler kadınlar kadar duyarlı değildir. Korkma iki gun sonra unutur. Ayrıca her gün sen onu çekene kadar bırak da biraz da o kendini sorgulasın...
Soran1 yılArtık öyle yapicam galiba çünkü hiçbir mesajımı almıyor artık geri cevrilmenin kuyruk acısı da yok adamda dönüpte nerede yanlış yaptım demiyor
Cevap sahibi1 yılSen acik acik söyle. Demekki kendine saygısı yok. İnsan önce kendi için temiz. olur. birde esin var çocuğun var. Biraz utanır insan.
Soran1 yılKesinlikle öyle elbet bu çocuk büyüyecek böyle mi örnek olacak
Cevap sahibi1 yılAynen. Konuştun mu peki?
Soran1 yılYok şu an ailemin evinde kalıyorum birkaç gün sonra dönücem o zaman konusurum
Cevap sahibi1 yılAnladim. Bence lafını esirgeme.
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Direk yüzüne söylemezsen devam eder kırılır ama düzeltir kendimi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOf offfff güzel çiçekler hep böyle kör bahçıvanlara emanet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGüzelce konuş biraz değişiklik yapalım de kendimize bakım yapalım sen de yap ben de yapayım evde şık giyinelim de birbirimiz için suslenelim de bakalım ne diyecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinizi çok iyi tanirsam yardımcı olabilirim. Bakımsız gezmesinin, size karşı cezio gelmek istememesinin bilinç altındaki sebeplerine inmek gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tartışarak güzellikle olmuyorsa temizlik vs sana olan saygısındandır biraz tartışma ve özsaygı yerine geldiği takdirde halledilir diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılBence evlenmeden önce de böyleydi hayatına ben girince dikkat etmeye başladı çocuktan sonra bana olan saygısı bitti diye düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşin zor bence kendisini bazı şeyleri elde etmek için temiz olmaya mecbur bırakarwk çözebilirsiniz 👍
02 Yorumla
Soran1 yılBir keresinde duş al dedim girmesiyle çıkması bir oldu ben dedim diye yalap şalap yapıyor değişen birsey olmadı
1 yılÇok kötü bir durum kişisel hijyenik özen göstermeyen birine dokunmak berbat ama o senin kocan kırmadan bence konuşmalıyız ve anlamalı
02 Yorumla
Soran1 yılDokunmuyorum zaten hep geri çeviriyorum yine de anlamıyor
- 1 yıl
Açık açık şöyle sonuçta esin
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla gerçekleri söyle bence, al banyoya sok, çamaşır suyuyla yıka (şaka) sonra temizlenince bi hediyesini ver, sorarsa da temiz dur dersin. ne bilim.
02 Yorumla
Soran1 yılBir iki kere yaptım aslında bebeğimle ikisini bir banyoya soktum ama ben soylemeden de o sorumlulugu alması gerekmiyor mu 35 yaşında insandan bahsediyoruz
Pat diyede söylenmez tabi tutun elinden duşa götürün, üstünde ki kıyafetleri değiştirmesine yardım edin bi nebze öncülük edin
03 Yorumla
Soran1 yılTer kokuyosun diyorum duşa giriyor saniyesinde çıkıyor gittim en pahalı rolonu aldım onu bile kullanmıyor. Özellikle kıyafetlerin üstüne koyuyordum kullanması için ilkinde jelatini bile acmamisti kokusundan kullanmadigi da anlaşılıyor çok güzel kokuyor neden kullanmıyorsun ben çok seviyorum falan da dedim yok bakmıyor kendine
Soran1 yılUmarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim önerileriniz için
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
1 yılAyrı yattığın için soğumuşsun başka açıklaması yok kokuyor bahane kocana diyebilirsin bunu yıkan da öyle yapalım diye ama sen kaçmayı tercih etmişsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuşa beraber gir yani kaçamazsın eğer boşanmak gibi bir fikir yoksa aklında cinsellik evliliğinin gerekliliklerinden bunun için de yola getirmeyi çalış kadın isterse her şeyi başarır sen de biliyorsun bunu.
10 YorumlaBence oturup bu konuyu konusmalisin o böyle olmaktan utanmiyorsa sen neden söylemekten utanacaksin ki daha önce böyle bir çifte denk geldim bildiğin işkence gibi bir şey
02 Yorumla
Soran1 yılSadece bu konuda da değil mesela takım elbise giyiyor eğilip kalkınca gömleği dışarı çıkıyor hiç düzeltme gereği duymuyor sağa sola giderken çıplak ayakla kundura giyip tabanına basarak yürüyor falan bu konularda çok uyardım hatta kavga ettik insan içine böyle çıkma diye ama ev içinde olan durumu için birsey diyemiyorum özel alanına girmiş gibi hissediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİşin inanılmaz zor bu saatten sonra değişmeside zaman alacaktır.. Karşına alıp konuşmaktan başka öaren yok gibi..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılOfff. zor bir durum
Ama bnce acik acik konusmayi dene, buraya anlattigin gibi onun da yzuune karsi. soyle sikayetci oldguun konulari00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
1 yılBence dürüst olmanız hem sizin hemde ilişkiniz için çok sağlıklı olur
06 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
En başından beri böyle miydi yoksa daha sonra mı saldı
Soran1 yılDaha sonra böyle oldu 6 yıllık evliyiz 2 senedir falan böyle
- 1 yıl
Bence karşınıza alıp konuşun ama ses totununuza ve seçtiğiniz kelimelere dikkat edin ona kötü hissettirmek yerine sizin böyle durumlardan duyduğunuz rahatsızlığa odaklanmasını sağlayın size sevgisi ve saygısı varsa birşeyler değişecektir
Soran1 yılKırmamak için bunca zamandir içimde tutuyorum dediğiniz gibi özen gösteririm onunda kişisel alanlarına saygi duyduğumu bilmesini isterim
- 1 yıl
Aynen öyle ayrıca siz onu tanıyorsunuz neyi nasıl söylemeniz gerektiğini bildiğinizi düşünüyorum. Konuşma sırasında ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın ama
Gizli Üye(25-29)1 yılOype kadin olsa bende isteksiz olurum ben hep pargum sıkarım hergun duşumu alırım misler gibi kokarim kitafetlerimde hergun degisirim kac senedir evlisin
03 Yorumla
Soran1 yıl6 senelik evliyiz çocuktan önce böyle değildi sanırım bana olan saygısı bitti o yüzden böyle
Cevap sahibi1 yılBen bekarim normalde boyle deilimki temizim hep onun icinde var bu wey ve bence sana gercek yuzunu gistermemis pismis ama sana temiz gozukmus ben kimse icin değil kendim icin temizim cocuk kac yasinda
Cevap sahibi1 yılPekii isanmayimi duusnuyorsun bende ciddi evlilik düşünüyorum ve esim koksa bende ayrılmak isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılBende evliyim ama oylede olmazki temizlik imandan gelir duşta sevişme teklif et hem yika hem işini gör acıdim. şimdi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşin bu kadar az ilişkiye nasıl duruyor acaba, onu da merak ettin mi. Durabiliyorsa mutlaka başkası vardır.
Herkesin kendi istediği mutlaka bulunur.
Sizde öyle yapacaksınız.05 Yorumla
Soran1 yılKimse böyle bir adamla birlikte olmak istemez ki kendi kendini tatmin ediyordur
Cevap sahibi1 yılAma evli olduğun için seninle birlikte oluyor.
Ne kadar uzun zaman geçirdiğini ve en kısa zamanda boşalmasını beklediğini tahmin edebiliyorum.
Soran1 yıl@Alins82 nasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılKırmadan söylemene gerek yok.
Git duş al de.01 Yorumla
Soran1 yılDiyorum girmesiyle çıkması bir oluyor
Banyoda deneyin bakalım. Hem tebdil i mekan da ferahlık vardır
04 Yorumla
Soran1 yılHer teklifinde banyoya mi sokucam
Soran1 yıl😅😅 duş aldığı zamanlar hep dile getiriyorum aslinda ne güzel kokuyosun zamanlamayı tutturamiyorsun ama düzenli yapsan keşke diye de alttan mesaj veriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılİtici ya bakimsiz insan kadinida erkegide bi an empati yaptim usin zor valla
02 Yorumla
Soran1 yılAynen iki taraf için de zor benim için çok daha zor ben bakıma çok önem veririm
- 1 yıl
Evliyim o yuzden inan Şu an ben kotunoldum seni dusunemedim :)
Gizli Üye(36-45)1 yılBirlikte duş almayı teklif et oradan başla temizliğe.
40 YorumlaKırmadan söyleme zamanı çoktan geçmiş aslında, ona yaşadığın durumu net şekilde açıklamalisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılPis pasaklı imiş her gün duş alıp değişim şart bence boşan
00 Yorumla Mesela oyun oynayıp , kaybeden kazananın dediğini yapar diyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbu konu onemli. sevisirken herkes temiz olacak ki anlami olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Offff... Üzüldüm senin için... Çok kötü bir durum...
00 YorumlaHmm. Zor bir durum ama ne bilim. Direk söyle bence yaa. Belki evet biraz alınır ama düzelirse mutlu bir birlikteliginiz olur. 2 yıl diyosun. 1 yıl önce söyleseydin belki Şu an 1 yıl kadar mutlu bir birlikteliginiz olacaktı.
02 Yorumla
Soran1 yılBir keresinde duş al dedim girmesiyle çıkması bir oldu havluyla bile kurulanmadan ıslak ıslak kıyafetleri giydi leş gibi kokuyordu yine ben daha napim bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYa bosanirsin ya da sevgili bulup onla seks yaparsin
01 Yorumla- 1 yıl
Ama bosanman daha iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBöyle adama istekli olan kadın yoktur zaten
12 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle
- 1 yıl
İnsanın önce kendine saygısı olması lazım bi empati yapılmalı yani
1 yılmewlam aranızı tatpandırsın
13 Yorumla
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
- 1 yıl
uzaklaşması neden
- 1 yıl
yaşlar bsll
Gizli Üye(36-45)1 yılBuyur ya oyle istegi yokmuş farzi yerine getircekmis niye evlendin ozaman. Sacma sapan isler
02 Yorumla
Soran1 yılCok normal geldigine gore sizde eşim gibi özensiz takılıyorsunuz galiba.. kendisine saygısı olmayanın başkasına da olmazmış hakikaten öyle.. evlendik diye kendisini salmasi mi lazım pahalı parfumler kıyafetler beklemiyorum zaten sadece öz bakımını yapsın istiyorum
Cevap sahibi1 yılSoyle ozaman kendine buraya yazana kadar
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine çeki düzen versin gerekirse kırılsın doğruyu söyle
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOna inat başkasını hayal edip mastürbasyon yapıyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsöyleyemezsin. nefesini tutup dişini sıkıcan. ya da harici destek alıcan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuşta sevişme teklif et
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖnce beraber duş alalım de
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşka birini bul
72 Yorumla
1 yılBirkaç öneri verebilirim istersen ilişkiyle alakalı
00 Yorumlaşu an için çekeceksin ama yaşım 40 geldiğinde acimayacaksin
00 YorumlaBence kırmalısın. Bazen kırmak lazım
11 Yorumla
Soran1 yılIsrar etmeye devam ederse birtakım mesajlar vermeye caliscam anlamazsa direk soylicem artık
Fena dolmuşsun her an patlayabilirsin
04 Yorumla
Soran1 yılYa istemese sorun yok ta ısrarcı olunca rahatsız oluyorum
Soran1 yılBilmiyorum
1 yılbaşkasına istegin var mı
02 Yorumla
Soran1 yılHayır yok
- 1 yıl
cinsel isteğin yok sanırım
Bu eşine açık açık söyle kokuyorsun de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir dille açıkca söyleyin hanımefendi
00 Yorumla
1 yılEvlilik bu değil yalniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğiniz çok vasat
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Bence erkek de temiz olmali
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler