Oluyor. Ancak bundan dolayı kendini sorumlu hissetme çünkü yaptıktan sonra da genelde ağrı oluyor. Sevgilim üstünden yola çıkıyom bende pek bilmiyorum ama muhtemelen hepsi öyledir.
02 Yorumla
Soran1 yılSürekli dile getirmesi yine de artniyet bence
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet uzun süre ereksiyon olur indiğinde zevk suyu gelir tekrar ereksiyon olursa testislerde ağrı olur tabii ısrarcı olması yanlış tuvalete gidip boşalabilirdi sen yanında olduğun mastürbasyon yapmak istememiş ilişki düzeyinize göre elinle boşaltabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok istediyse onu ağzınla veya elinle boşaltabilirdin.
08 Yorumla- 1 yıl
Ağrı sızı hikaye... Kalkmış penis boşalamazsa bir süre sonra iner, normale döner.
Soran1 yılBen öyle bir yakınlaşmayı sevgiliyken yaşamam beni sütyenle dahi görmedi sen neyden bahsediyorsun
- 1 yıl
Bu yakınlaşmayı istemiyorsan sevgililik ilişkisi yaşamayacaksın, arkadaşlıktan ötesine geçmeyeceksin... Sevgilim diyorsan bunlar olur, olmalı... Haa, istemiyorsan ayrılırsın.
Soran1 yılKafana yazık. Sevgili olmak demek birbirini seven iki insanın evlenmeden önceki sürecidir cinsellik yaşamak zorunda diye bir şart mı var o insan benim evlenmek istediğim kişiyse en yakınımsa sevgilimdir. Allah sizin gibi zihniyeti bozuklarla karşılaştırmasın
- 1 yıl
Asıl zihniyeti bozuk olanlar, cinselliğin sadece evli çiftlerin hakkı olduğunu zannedenler.
Soran1 yılBelli bir yaştan sonra kişinin tercihine kalmış ama ben şu an 24 yaşındayım ve rastgele insanlarla bunu yaşamak istemiyorum bu da benim tercihim
- 1 yıl
Evlenmeden cinsellik yaşamak demek, önüne gelenle veya rastgele biriyle yaşamak demek değil.
Soran1 yılTamam bende diyorum ki isteyen yaşasın sizin gibi yargılayıcı değilim ve sevgili oldum diye yaşamak zorunda da değilim ayrıca birlikte olduğum kişi beni 2 senedir tanıyor ve bu tercihimi biliyordu. Lütfen soruya fayda sağlamak yerine boş yapmayın işinize gidin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılEve nasıl aliyonuz yahu. Hiç mi korkmuyorsunuz. Şimdi bu zorlasa yapsa tecavüz mu olcak
08 Yorumla- 1 yıl
Zorla yaparsa tecavüzdür... Eve aldı diye s.. kişmeye razı olmuş anlamına gelmez.
Soran1 yılYa sevgilim diyorum yeni tanışmadım kaç senedir tanıyorum niye güvenmeyim ama bu yaklaşımından sonra ayrıldım zaten
- 1 yıl
@Banker_Bilo konuyu oraya bağlama onu demiyorum. Niyeti cinsellik olan herkes potansiyel bı tecavuzcudur zaten
- 1 yıl
Yok birader ya... Sevişmek isteyen her erkeğin içinde bir tecavüzcü yatmıyor... Hayır istemiyorum dendiğinde durmayı biliriz yani...
- 1 yıl
@Banker_Bilo durmayan için dedim zaten. Duran insandır
- 1 yıl
Aynı yatakta çırılçıplak yatarken bile kadının cinsel ilişkiyi istememe hakkı var... İstemiyorum dedikten sonrası tecavüze giriyor, zorla oluyorsa...
- 1 yıl
@Banker_Bilo demek istediğim o zaten
- 1 yıl
👍
1 yılNasıl bir ereksiyon yaşadığına göre değişir ağrının dozu
04 Yorumla
Soran1 yılAğrısa bile bu dayanılmayacak bir Ağrı mı 6 kere dile getirecek kadar
- 1 yıl
Dile getirmesi affedersin ama hayvanlık 😂
Soran1 yılDile getirilmez dimi bu
- 1 yıl
Yani muhtemelen baya abaza biri onun için bence kaçarak uzaklaşmalısın..
1 yılAğrı olma ihtimali var. Ama kesinlikle olmuştur demek doğru olmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılAğrı olsa bile sürekli söyleyeceği kadar mı olur
- 1 yıl
Sanmıyorum.
1 yılAğrı olur boşalmasını şart. Artık hangi yolla boşalırsa size kalmış
02 Yorumla
Soran1 yılSende o yalanı uyduranlardansın heralde
- 1 yıl
Bu kesinlikle yalan değil.
Gizli Üye(36-45)1 yılBirisi bana bunu yapsa benimle bir daha sevişemez
214 Yorumla- 1 yıl
Ahahah :) bencede :)
Soran1 yılAyrıldım zaten o günden sonra
- 1 yıl
Hımmm çok mu zorladı seni
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi baskı yaptı ama kabul etmedim
- 1 yıl
En güzeli korktun mu peki öküz kişisini nasıl buluyorsun ama :)
Cevap sahibi1 yılSen değil şapşal ben ayrılırdım ben yükseleceğim ve öyle bırakacak sktrsn
- 1 yıl
Bu seni suçluyor :)
Soran1 yılBunu yapan bir erkek ve ilk kez böyle yakınlaştık bakire olduğumu ve evlenmeden yaşamak istemediğimi biliyordu eve çağırırken yakınlaşmak istemediğimi de söyledim evde yemek yapmak güzel zaman geçirmek için buluştuk cinsellik için değil ona rağmen bana bu baskıyı yaptığı için de ayrıldım. Bir kadın olarak kendine yazık ediyorsun senin gibilere üzülüyorum
- 1 yıl
Bence en güzel karatı vermişsin bizde hep sınırlarımızı bildik seneler sonra yakınlaştık evlenmeden o iş olmadı hatta :(
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi doğrusu bu
- 1 yıl
En doğrusu hatta bak ilk olmasına rağmen izinde vermişsin
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi 2 senelik ilişkide ilk kez bana dokundu kıyafet üstünden de olsa kolum bacağım hariç izin vermiyordum ama bunu bile fırsat gördü baskı yaptı ağrıyor ağrıyor diyerek erkeklere güvenmiyorum o yüzden
- 1 yıl
Kimseye güvenme bencede doğru olan bu senin gibi kız kalmadı zaten
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi burdan konuşalım
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Niyeti cinsellik boşalt demek istemiş. Sen müsaade etmemissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılManipüle etmeye çalışmış. Yok öyle bir şey. İstiyorsa mastürbasyon yapsın boşalsın rahatlar. Seni kullanmak istemiş resmen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılYalan ya ne ağrıması
14 Yorumla
Soran1 yılyok mu öyle bişey
- 1 yıl
Ya sabahtan akşama kadar durduk yere bir sürü kalkıp iniyor zaten ağrısa her gün ağrır
Soran1 yılBana da yalan gibi geldi o yüzden ayrıldım
- 1 yıl
Detayları anlatırım aslında
Ereksiyon olupta bosalmazsa ağrı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Okşasan ağrısı geçerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullanmak için bahane
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlabilir ama yalan olmasıda olası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılkoskoca yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyapayım da nasıl olursa olsun düşünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsaks çektin mi?
08 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılO zaman çocuk haklı yani
Soran1 yılNe haklısı ya baya yalan attı beni ikna etmek için bende niyetini anladım ayrıldım sende yapıyosun demekki aynı şerefsizliği
Cevap sahibi1 yılİnsan sevdiğine sevgilisine senin dediğin şeyi yapmaz
Soran1 yılSevmiyormuş demek ki zaten o yüzden ayrıldım
Cevap sahibi1 yılne kadar zamanda bir ilişkiydi bu
Soran1 yıl2 yıl
Soran1 yılCinsel ilişki evlenmeden istemediğimi biliyordu
Gizli Üye(30-35)1 yılBakiremisin
06 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNasıl buluyor erkekler senin gibi enayileri bana gelen öptürmuyor bile
Soran1 yılNe enayisi? Bu davranışından sonra ayrıldım zaten ve demek ki sende iş yok
Cevap sahibi1 yılNe alaka bana gelen kızlar senin gibi değil vermiyor evlenmeden
Cevap sahibi1 yılSenin gibi biri vardı hergun yapıyorduk Almanya'ya taşındı
Soran1 yılBen veriyorum mu dedim bakireyim zaten okumuyor musun
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Manipüle etmek için
01 Yorumla
Soran1 yılBence de
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler