Senin vücudunu beğeniyorum bana olan ilgini beğeniyorum diyor ama sevişirken öpmüyor bile aslında. Yani beni arzuladığını pek hissetmiyorum, öpme vs başta da pek yoktu gerçi belki hep bu şekildedir ama ne bileyim. Bu olmasan da olur yoklukta gidersin mantığı mı yoksa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir erkek seviştiği kadını öpmüyorsa - neresi olursa olsun - amacı işi bitirip gitmektir. Kusura bakma ama durum bu.
İşi bitirip gitmelik bir durum yok yanına kendisi çağırdı zaten
İşi bitirip gitmekten kastım sadece kalkıp gitmek değil. Seni sadece sevişebileceği biri olarak görüyor " duygusuz s. x " kavramını biliyorsundur illa ki. Direkt olarak bu. Amaç sevmek vs değil " sevişelim sonrasına bakarız ama benden çok bir şey bekleme " demek oluyor.
Olayı sevgiye nasıl getirdin kardeş biz ne soruyoruz bu ne diyor? Ben adam beni arzulamıyor mu diyorum beğeniyorum vırt zoru diyor ama öyle gibi davranmıyor diyorum sen sevgi bilmem ne diyorsun sorduğum şeyin sevgiyle uzaktan yakından alakası yok sevgiden bahseden kim
Kardeşim senin okuduğunu anlama kapasiten yok sanırım sevgi demiyorum ben zaten. Anladığın dilden söyleyeyim o zaman eleman seni arzulamıyor. Nasılsa istediğim zaman gelir istediğim zaman gider diyor. Öpmeme vs ye gerek yok diyor. Bi erkek cinsel ilişki sırasında 2 kadını öpmez birisi genelev çalışanı diğeri esc çünkü ikiside parayla yapandır işimi bitirip yollayabileceğim ama istediğim zaman istediğimi yapabileceğim kadın gözüyle baktığı için. Anladın mı şimdi.
Benim ilkim oldu o ne escrtu genelevi ya
Senin ilkin olup olmaması önemli mi sence onun için? Onu hiç düşündün mü? Öpmüyor demişsin bende bir erkek kimleri neden öpmez onu söyledim anlamak istemiyorsun.
Yalan bu arada. Beğenirse bulduğu yerde dokunur okşar ve birliktelik sırasında öper
Neden yalan söylüyor peki
Elinde tutmak için olabilir
Arzulamadığı kadını neden elinde tutmak istesin ki? Benim ilkim oldu o ama şimdi diyor ki kimseyle svşmek istemiyorum bu ara, kendim mastürbasyon yaparken bile yarıda kalıyor vs.
Bu tip soruları çok görüyorum artık erkekler işi baya ilerletmiş. S*kmek için atmayacakları yalan yok. Bulmuş bedava a*m*ı. Kocan değil bişeyin değil değer görmüyorsunuz ama altına yatıyorsunuz şunların.
Libidosu düşük olabilir ya da sen yetersiz olabilirsin
Ben yetersiz derken? Evet benim ilkim kendisi ama istekli olduğumu söylüyor benimle konunun ne alakası var aw ben her şeyi yapıyorum ona bahsettiğim şey onun bana karşı istekli görünmemesi
Ya işte bunu sen daha iyi bilirsin özel şeyler çokta burada açıktan yazmak uygun değil özle gelblrsin
görmem lazım seni tam cevap için
Yalanlar
Neden peki?
Herkrs farklı şeylerden hoşlanır
Nasıl yani?
Öpmeyi koklamayı sevmeyebilir o an direkt girmeye odaklıdır
Ağzın kokuyordur.
Iy saçmalamayın tertemiz kızım
Sen öyle zannet.
Nasıl bir leşsin kimlerle sevişiyorsunuz aw herifin aklına gelene bak herkesi kendiniz gibi iğrenç sanmayın 🤮🤮
Ne diye öpmesin seni?
Başka ne olabilir?
Onu soruyoruz biz de aw demek ki arzulamıyor mu diyorum
Arzulamasa siqmez dimi?
Kuyruklusundan
Sebep peki?
Kırmak istemiyordur, ulaşılabilir olman hoşuna gidiyordur bilemem
Benim ilkim oldu o ama şimdi diyor ki kimseyle svşmek istemiyorum bu ara, kendim mastürbasyon yaparken bile yarıda kalıyor vs.
İnsan birini sevdiğini öncelikle davranışları ile belli eder, dil yalan söyler ama tavır ve hareketler söylemez
Olay sevgi değil. Ben adam beni arzulamıyor mu diyorum beğeniyorum vırt zırt diyor ama öyle gibi davranmıyor diyorum siz sevgi bilmem ne diyorsunuz sorduğum şeyin sevgiyle uzaktan yakından alakası yok sevgiden bahseden kim
Sevdiğini kelimesini beğendiğini olarak oku aynı şey
E aw neden yalan söylüyor o zaman
Karakterini bilmiyoruz senin daha iyi çözmen lazım biz tanımıyoruz, yeni bir heyecanın etkisi olabilir, kırmak istemiyor olabilir..