Cinsel Yaşam Evlilikte cinsellik sıklığı ne kadar olmalı? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 417 Evlilikte cinsellik sıklığı ne kadar olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Haftada 3 0 3 Yorumla Soran 1 yıl ophelia kim Yorumla OphelianinAsigi 1 yıl Hamlet okuyunca öğrenirsin Yorumla Soran 1 yıl alip okuyayim madem Yorumla
BigHard22cm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl ıstek arzuya gore degısır bu durum 0 16 Yorumla Soran 1 yıl yani evette her gecesi absurt sanki Yorumla BigHard22cm 1 yıl Bazen atesine gore degisir libidona senin 10 uzeri kac Yorumla BigHard22cm 1 yıl Rutin olmamali Yorumla Soran 1 yıl yani doneme gore degisir Yorumla BigHard22cm 1 yıl Regl oncesi daha mi isteklisin Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla BigHard22cm 1 yıl pekı lıbıdon ortalaman kac Yorumla BigHard22cm 1 yıl 10 uzerınden Yorumla Soran 1 yıl 7 herhalde Yorumla BigHard22cm 1 yıl deneyımın az olmamalı oncesınde en azından Yorumla Soran 1 yıl bence her sey tek bir kisiyle yasaninca anlam kazaniyo en azindan bana göre Yorumla BigHard22cm 1 yıl tabıkı oyle ama en azında kendı ozelınde yasamalısın Yorumla Soran 1 yıl yaani evet orası da öyle Yorumla BigHard22cm 1 yıl taktık verebılırım ıstersen Yorumla Soran 1 yıl ben de bisey sormak istedim sana bilgili gibisin ahahsh Yorumla BigHard22cm 1 yıl beklıyorum senı Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl İsteğe bağlı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl yaani Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Karşımdaki istemese yapmam yani bir sıklık belirtmiyor Yorumla Soran 1 yıl taabii saygı önemli Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Aynen Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl 2 günde bir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl gün aşırı ahshsh Yorumla Kaphiedral 1 yıl Çok mu yani Yorumla Soran 1 yıl daha normal Yorumla Kaphiedral 1 yıl Haftada 4 gün iyi olur Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ynı evlnıldyse hergun gayet dogal 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yılda 5 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bizim 2 günde 1 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 ayda 1 yeter 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hergun 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 2-3 iyidir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Haftada en az 3 kez. 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorum siliniyor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haftada 2-3 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haftada 3 normaldir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Sabah bir posta yeter
Haftada 3
ophelia kim
Hamlet okuyunca öğrenirsin
alip okuyayim madem
ıstek arzuya gore degısır bu durum
yani evette her gecesi absurt sanki
Bazen atesine gore degisir libidona senin 10 uzeri kac
Rutin olmamali