Valla öyle sanıyorum ben. Sevdiği ile evlenenler nasıl yapmıyor olabilir. Saçma değil mi? Eririm ben eşimi görünce. Öpmeden falan duramam. Saçma geliyor bana olmaması.
Her gün olursa bi tadı kalmaz bence. Rutin sevmiyorum ama 3 günde 1 olmalı. Evliliğin % 80 ni cinsellik. Olmayacaksa niye evleneyim. Uzaktan sohbet ederim muhatap olmam kimseyle.
Korkuyor dediğim gibi ben de olsam korkarım. Hassas bölgemiz bizim. Kibar ve anlayışlı olmalısın. Ayrıca ha diyince olmaz. Eşine nasıl yaklaşman gerektiğini öğren. Oynaşman lazım ilk başlarda sonradan sonradan mevzu ilerler. Korkusunu yenmesine yardımcı olman gerekiyor. Unutma yumuşak huylu, kibar ve anlayışlı olursan istediğini alırsın. Başarılar ikinize de.
O zaman problem sende değil onda. Vajinismus diye bi şey var ve tedavisi de var. Korkusunu yenmesi gerekiyor. 8 ay baya uzun bi süre. Zaman kaybetmeden jinekoloğa gitsin karın. Utanacak bişe yok bunda.
Youtube a " Ayşe Duman Vajinismus " yaz videoları var izle onları. Önce kendin izle. Eşine de söyle tatlı dille. O da izlesin. Bu videonun yorumlarında doktora gidip 3 günde tedavi olmuş hastalar var. Hamile kaldım diyenler var. Çözümü var yani. Evlisiniz daim olsun. 🙂 Ama cinsellik önemli zaman kaybetmeyin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Emin ol herkes Hergün ya da 2 günde bir mutlaka ister ama haftada ya da ayda bile zor bir kere yapar ülkede yanlış eş seçim oranı %80
Ölulerde dirileri her gün helva yiyor sanirmis 😅
Valla öyle sanıyorum ben. Sevdiği ile evlenenler nasıl yapmıyor olabilir. Saçma değil mi? Eririm ben eşimi görünce. Öpmeden falan duramam. Saçma geliyor bana olmaması.
Her gün de yapılır mı yaaa iş var güç var sende ki libido da maşallah
Her gün olursa bi tadı kalmaz bence. Rutin sevmiyorum ama 3 günde 1 olmalı. Evliliğin % 80 ni cinsellik. Olmayacaksa niye evleneyim. Uzaktan sohbet ederim muhatap olmam kimseyle.
Yaş kaç senin
27 yaş
Sen bir an önce evlen bence ya da bul birini sende ki bu potansiyel boşa gitmesin en azından bir erkek mutlu olsun
Evlencem. Evlenmeden yapmam.
Yapma zaten ilk bı kaç ay seni alan yaşadı onu yapmam bunuyapmam dersen
Anlamadım tane tane yaz. Karışık yazıyorsun
Takip et
Gerek yok.
Okkk
Bilmiyorum haftada 3 kere diyenler var 🤷♀️.
Sence az mı?
2 günde 1 en doğrusu bana göre. Ne çok özleyeceksin ne çok özleteceksin.
Kızlar bu sonuçlar ne yalan mı söylediniz erkolara
Evli değilim ama annemler haftada iki ya da bir
ŞkA gibi ama aylar oldu biz evleneli halen daha bsey yapamadık biz kafayı yicem
Utanıyor musunuz? Baya zaman geçmiş
Asla olmuyor alamıyor içine
Kendini kasıyor korkuyor olabilir ya da büyükse canını acıtıyor olabilirsin.
Öyle söylüyorsun büyük oldu için almıyorum diye bana bahane gibi geliyor
*söylüyor
Korkuyor dediğim gibi ben de olsam korkarım. Hassas bölgemiz bizim. Kibar ve anlayışlı olmalısın. Ayrıca ha diyince olmaz. Eşine nasıl yaklaşman gerektiğini öğren. Oynaşman lazım ilk başlarda sonradan sonradan mevzu ilerler. Korkusunu yenmesine yardımcı olman gerekiyor. Unutma yumuşak huylu, kibar ve anlayışlı olursan istediğini alırsın. Başarılar ikinize de.
Ya yaptım herseyi knka 8 ay oldu
O zaman problem sende değil onda. Vajinismus diye bi şey var ve tedavisi de var. Korkusunu yenmesi gerekiyor. 8 ay baya uzun bi süre. Zaman kaybetmeden jinekoloğa gitsin karın. Utanacak bişe yok bunda.
Azıcık zamının varsa bulur musun beni
Youtube a " Ayşe Duman Vajinismus " yaz videoları var izle onları. Önce kendin izle. Eşine de söyle tatlı dille. O da izlesin. Bu videonun yorumlarında doktora gidip 3 günde tedavi olmuş hastalar var. Hamile kaldım diyenler var. Çözümü var yani. Evlisiniz daim olsun. 🙂 Ama cinsellik önemli zaman kaybetmeyin.
Bul ya bi lütfen
Evlilerle özelden konuşmuyorum
Ya maast yapmicaZ😀
Sırıtma komik değil. Uslu ol aklına bile getirme böyle şeyleri. Gir karının koynuna uyu.
İlk sene hergün olmalı diye düşünüyorum
Her gün olmalı şartlar dahilinde
İlk zamanlar her gün, sonraları 2 günde 1
Diğer seçenler ayda bir mi? En az haftada üç
Hergun 3 sefer
Her gün 😈
2 günde 1
Çoook