Yoksa kavgadan sonra girilen ilişkilerin daha heyecanlı ve yüksek olduğu bir şehir efsanesi midir?
:)
:)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuları farklıdır fakat ortak yanları ise öfke anında bedensel olarak etkin, dinç, katı ve en hırçın hâle gelir insan , içerde kan akışı hızlıdır bu sebeple yaşanan ilişkide hırçın tutkulu , yırtıcı , kopartıcı ve parçalayıcı olur. Tabiki bu şekilde bir ilişki için illaki öfkeli olmak şart değildir 😉😀🔥😍
tabi öfkenin testosteronla net bir ilişkisi var o yüzden erkekler çok kavga eder. sistem bunu engellemek için gıdalarla , ilaçlara testosteron seviyesini düşürür erkeklerde. "arıza istemiyor" yani.
Evet kavgadan sonra barışıldığında yaşanan sekste partnerler biraz daha heyecanlı biraz daha sert davranıyor ve her iki tarafında daha çok haz aldığı bir ilişki oluyor.
Eğer partner de bu konudan mutluysa ben bağırta bağırta sevişmeyi seviyorum. O an sinirim geçiyor ve karşı taraf da mutlu oluyorsa bu durumdan bundan keyifli ne var
Cevap
27Cevap
Kadina şiddete hayir ;)) kadina kalkan şeyler eee eller kırılsın ;) kavgadan sonra seks olmaz yaa ancak kavgadan sonra küslükten sonra barışma olursa acı acı seks olur 🥰
Eşimi kıslandığım akşamlarda herşet daha farklı oluyor. Eşimde yangına körükle gidip nasılda baktılar bana diyip beni daha çok delirtiyor
😄
Ama öyle:) siz bekarmısınız
Tahrik olduğun şey başkalarının eşine baktığı düşüncesi mi?
Evet
Hayir öfkelenen bir adamın şeyi bile kalkmaz. Adam rahat iş görmesi için hersey yolunda giderse arzular cinselligi
Öfke duyduğumda korktuğunda heyecan duyduğunda adrenalin yükselir Dopaminde eklenirse Pancar motoru gibi 😀
Öfkeliyken yapılan ayrı ama yine de tercih etmiyorum
Efnene mi bilmem. Ama partnerim sinir ederse acik sekilde yatak da acisini cikartacagimi soyluyorum
Bence doğru orantılı kavgadan sonra yapılan ilişki daha zevkli ve enerjisi yüksek oluyor
Bazen çakışabilir öfkeliyken daha yüksek oluyor
Kişiden kişiye değişebilir. Fakat genel olarak o anda şehvet yüksek olduğu için bu durum gerçekleşir.
Öfkelendiğim bir kadını arzulayamıyorum bende ters tepiyor...
Bende ikiside hat safhada ikisinide baskılamaya çalışıyorum
Kan basıncı ve hormob hareketliliğinin etkisi var.
Kavga ettikten sonra o kızgınlıkla yapılan sert sert seksin tadı başka hiçbir şeyde yok
Değildir, çünkü adrenalinden dolayı ereksiyon daha kolaydır. ama öfkeyle * zararla oturur
Sehir efsanesi değildir, hatta buna hatefuck denilir
Her kavga için geçerli değil bence.
Aslında değil, kavga derken her kavgada olay sekse gelmez ama bazı tartışmalarda şehvet devreye giriyor ve o esnada kavga evrimleşiyor.
Kavga sonrası ilişki gerçekten çok fazla arzu dolu
Bu soruyu sormak nerden aklına geldi
Bence dogru orantili degil
Öfkeyle başladığımda hep şiddetle devam ediyor
Efsane olma gercek ol
Zevkli
Denebilir doğrudur
barışma seksi diye bişey var. harika ötesi
Efsane felan değil kesinlikle doğru bir şey
Gerçekten de öyle
Olabilir
Doğru