18 yaşındayım 16 yaşındayken oldu bu doktora gitmeye korkuyorum evdeki tw yi bile oturmak yaptircam bidaha aynı şey olmasın diye :(
Özel hastaneye gitsem kayıtlarda çıkmaz dimi
salakmisin vajinadan gaz cikip kizlikmi bozulur ben tip okuyorum daha boyle birsey tipta gorulmedi daha saglam bir yalan bulursan yardinci olurum
Ben biriyle da yatmadim başka nasıl bozuldu ozaman
elinle falan oynamis olamazmisin ya da dusmus falan olabilirsin doktora gidip sakin boyle oldu deme inanmaz hemde dalga gecer senle
Diktirmek dürüstlük değil. Müstakbel eşine her şeyi anlatırsın. Sen de daha mutlu olursun böylece.
Ama ben bişi yapamadım :(
İnanmaz hemdoktorları la konuştum dediki biz oraya yeni bir kızlık zarı yapıyoruz dedi
Zaten içim rahat değil :( ona karşılık hiç bir erkekle konusmam içimi bir nebze rahatlatmak için :(
gizli sorduğun için inanıyorum , bence bunu evlenmeden konuş diktirmek o bir yalana geçiyor anlarsa aciklayamazsin
Ama doktorlar diyoki biz kızlık zarının dikmiyoruz bozulur diye BiBiz oraya yeni bir kızlık zarı yapıyoruz diyo
Cevap
16Cevap
korkma senıde boyle seven cıkar dıktırme bosuna ben olsam severdım senı
bir arkadaşımında başına geldi ama diktirmedi evli şu an doktora gittiklerinde ortaya çıkmıştı neden olduğu ama o voleybol oynarken ters bir hareket sonucu olmuştu.
Bisikletten düşmüşsündür eminim.
Gercekten iliskiye girmediysen hak falan olmaz
Ama Vajinam :( ilişkiye girmis gibi duruyor diktirmezsem ben asla yapmam annemin yüzüne nasıl bakicam son:( :(
Iliskiye girmediysen nedenn girmis gibi
Yapmadan Nasıl oldu o olay
😂 kendi kendine mi bozuldu o kizlik
Bisikletten mi dustun
Nasıl becerdin onu 😀
vışş başımıza gelenler
Çift dikiş yaptır bence ilerde açılma yapar
Sonuçta cinsel ilişki yok bu kadar dert etme
Kimse inanmaz :(
O zaman diktir sende ayrıca kimseyede inandırmak zorunda değilsin
Kül hakkınhakkına girmem dimi :(
Hayır canım ne alaka eğer sevişmiş olsaydın kul hakkına girmiş olurdun