Bazı şeyler yarım kalmış somra tekrar kök vermiş bir şey tekrar başlıyor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Benimsin izin vermiyorum yeni bir ilişkide olmana gibi şeyler diyorum evlencez bı gün gibi şeyler diyorum atisiyoruz genelde. Arada bir cinsel muhabbet geçiyor. Laf atıp duruyoruz genelde gıcıklık yapıp
Onu kafaya taktigimi fark ettim akşamdan beridir cevap vermedi basks biriyle olma ihtimali beni üzüyor bunu fark ettim. Napmaliyim bu duygularım konusunda üzüldüğümü fark etmek kötü oldu benim için
Benimsin izin vermiyorum yeni bir ilişkide olmana gibi şeyler diyorum evlencez bı gün gibi şeyler diyorum atisiyoruz genelde. Arada bir cinsel muhabbet geçiyor. Laf atıp duruyoruz genelde gıcıklık yapıp. Naptigimizi ben de bilmiyorum tam olarak zaten
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Üç aydır ayrıldığım sevgilimle cinsel mesajlaşmamız oldu flört eder gibi konuşuyoruz. Ne olacak böyle düşünceniz ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bazı şeyler yarım kalmış somra tekrar kök vermiş bir şey tekrar başlıyor
Benimsin izin vermiyorum yeni bir ilişkide olmana gibi şeyler diyorum evlencez bı gün gibi şeyler diyorum atisiyoruz genelde. Arada bir cinsel muhabbet geçiyor. Laf atıp duruyoruz genelde gıcıklık yapıp
İlişkini cinsellik üzerine kurma. Ancak o zaman kullanılmazsın. Sürekli cinsellik konuşma.
Cinsellik sürekli konuşmuyoruz arada bir oluyo ama hiç konuşmamam mi gerekiyor bilmiyorum
Arada bir ise normal.
Benimsin izin vermiyorum yeni bir ilişkide olmana gibi şeyler diyorum evlencez bı gün gibi şeyler diyorum atisiyoruz genelde
O ne diyor?
Gülüyor sen de olma kimseyle diyo şakalasmalar atışmalar oluyo
Seviyor olabilir.
Bakalım ben de anlamadım
Onu kafaya taktigimi fark ettim akşamdan beridir cevap vermedi basks biriyle olma ihtimali beni üzüyor bunu fark ettim. Napmaliyim bu duygularım konusunda üzüldüğümü fark etmek kötü oldu benim için
Zamanla göreceksin başkası var mı yok mu.
Devam reis yapacak bişey yok ateşler yakılmış yine skajaks
Yeniden baslarsinuz
Diğer yorumdakiler kullanıyor seni diyolsr ama
Sen de onu kullan
Ya ben yeniden başlamak istiyor gibiyim hata yapmak istemem cinsellikten uzak mi durmam gerekiyo konuşmalarda
Ne gerek var madem yasamissiniz
Neye ne gerek var
Kendini tutmaya diyorum
Benimsin izin vermiyorum yeni bir ilişkide olmana gibi şeyler diyorum evlencez bı gün gibi şeyler diyorum atisiyoruz genelde. Arada bir cinsel muhabbet geçiyor. Laf atıp duruyoruz genelde gıcıklık yapıp. Naptigimizi ben de bilmiyorum tam olarak zaten
İlişkiye girdiniz mi hic
Hayır yaşamadık sadece seviştik biraz
Yenisini bul ondan kurtul
Neden
Yoksa aynen devam edecek
Amacı seni kullanmak.
Karşılıklı bi zevk var bence normal
E en iyi fb işte, güvenilir fb
Gittiği yere kadar
Yasadinizmi
Sadece sevisme oldu
Kullandırma kendini