Tabiki değildir kızlar bakire değilse deforme olmuş demektir bir şey kaybetmiş demektir ama erkek öyle mi eksilen bir şey yok deforme yok devam vurkaç 😀
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben mesela bakire olmayan hasarlı erkek kabul etmiyorum 2. El mal istemez
Ama biz gir çık yapıyoruz eskime deforme yok kanka 😀
Peki bakir olmayan erkek bakire kızı hakediyormu? Sen bakir değilsen bakire isteme hakkın yok
Fiziken hasar durumu farklı olabilir ancak kendini kirleten bir erkek tercih etmez bazılarımız ve senin gibiler senin gibiler gibi olana kalır
Kanka aynı şey değil ama siz bakir olmayanı kabul etmeyn
Benim nasıl olduğumu nerden biliyosun ki
Ne demek siz zikismeyi yapsanizda birsey olmuyor kadin yapincami oluyor
Evleneceğin kızcağıza acıdım şu an
Gvt ol diyen yok sana ama madem böyle şeylere önem veren birisin kendinide koruman gerekir. Bende kendimi koruyorum ve Allah korusun ilerde bakir olmayan bir erkekle kesinlikle evlilik düşünenem. Senide bakire kız kabul ederse o onun düşüncesi der geçerim. Herkesin fikri kendine bende senin gibi düşünen birisiyle olmam. Bakir erkek istiyoruz ama hepiniz 2. Mal olmuşsunuz çok zor
Yokki bakir erkek sıfır binde bir ozaman evde kalırsın he diceksin bakire kız var mı o da çok zor önden vermeyip bakireyim diyip arka kapıyı gelene geçene açtıran da var mesela 😀 işte bende bekar kalcam büyük ihtimal
Hem bakir değilsin hemde bakire mi istiyorsun onu anlamadım? Eğer bakirsen iste ama değilsen çok zor
Ya ben bakirim desem de nerden bilcen olmadığımı mesele bu değil işte
O zaman mesele bu kadar önemliyse zikmiceksiniz anladın mı senin gibilerin bakir olup olmadığını direk farkedilir zaten hava yapma burada
Yav ne havası ben * kanka bakire bir kızın elini bile tutmadım nerde or os bu var çaktım geçtim hepsi bu 😀
Sen zaten laikin olanlarla olmuşsun. Bakire bir kıza laik değilsin olabilmen için bakir kalman gerekirdi 2. Malsın
Elin kızlarını patlat sonra bakire iste hmm deforme eden taraf deform olmazmı? Kirleten kirli olur öyleyse sizler kirlisiniz. Etrafta patlak istemiyorsan patlatmıcaksın ya da git erkek sk
Ha birde hastalık kapıncada doforme kim görürsünüz
Kanka mutlaka prezervatif kullanırım ve bu yaşıma kadar bakire hiçbir kıza dokunmadım 😌
Kendini kandırmaya devam et umarım eşin bakireyim diyip diktirip anlaşılmayan biri olur max onu hak ediyorsun
Sende umarım ömür boyu aldatılırsın al sana beddua
ŞAŞFLWLGKWPGMPWMTLWMTLWLLGLELGLEKPGKELFMEPRLPELELDLŞAŞDŞELEŞDLD
😂😂
Aynı değil kardeşim patlamış lastik le yola devam edilmez ki
Aynen açıklamaya yazdım zaten
Patlak patlakla evlensin bize gelmesin
Aynı bence
Değil iyi oku
Okudum şimdi mantıklı geldi
Tşeekkürler hayatom
Hayatım😀
Rica ederim