Hiç diğer yarısı ile birleşememiş, onu hiç tanıyamamıştır neticede..

Diğer yarısıyla ne fiziken, ne zihnen seks yapamamıştır da..
Sen ne düşünüyorsun😀?
Belki de elma yarımken mutludur 😂?
Hiç diğer yarısı ile birleşememiş, onu hiç tanıyamamıştır neticede..

Diğer yarısıyla ne fiziken, ne zihnen seks yapamamıştır da..
Sen ne düşünüyorsun😀?
Belki de elma yarımken mutludur 😂?
Cinselliğin onun hayatında yerine, yüklediği anlama, kişilik karakterine ve hayata bakışına bağlı.
İlk olarak ne elma ne de başka bir şey yarımlığının farkında olarak yarımken mutlu olamaz 😇 Farkında olmayarak o yarımın bütün olduğunu düşünüyorsa ancak o şekilde olur.
Cinselliği tadacağı, yaşayacağı kişiyi burada bahsettiğin gibi elmanın diğer yarısı olarak gören kişiler için evet ona benzer. Fakat sadece cinsellik de değil zaten cinsellik haricinde de ona benzer.
Mesela bu kişi için yani bu histeki, diğer yarısı olduğunu düşünmediği kişi veya kişilerle cinselliği tatması bile bunu değiştirmez. Tatsa bile yarım hisseder.
Bunun yanında cinselliğe böyle bakmayanlar için tabi ki hayır, yarım falan hissetmezler. Tam olarak tatmin olamazlar sürekli yeni vücut ararlar ama o his yoktur onlarda.
Mantıklı bir yorum😀
Eksiksiz incelemişsin
Bir yerde okumuştum "cadı, kırmızı kafalı kıza bir elma veriyordu. Zehirli miydi , değil miydi tartışılası bir şeydi.
Buda öyle bir şeydi kesinlikle. ileride pişman olacağınızı düşünüyorsanız. buna karşı bir takim şeyler geliştirmeniz gerekir.
He.. pişman olacağınızı düşünmüyorsanız.
Uygun kişiyi bulduğunuzda , güveniyorsanız o samimiyet oluşmuşsa yaşanılabilir. kesinlikle korunun insanın karakteri her şey bittiğinde ortaya çıkar.
(Ben din görevlisi değilim) Herkes 3 aşağı 1 yukarı her şeyi biliyor ya da bilmesi gerekenleri.
Her kelimesine katılıyorum.
Çünkü benzer şeyleri düşünüyoruz:)
Sorun olabileceği durumunu destekleyen durum ne idi😂?
Hee anladım😂
Daha önce seks yapmamış bir insan hayattaki en büyük gayesi yerine getirmemiş bir insan değildir tabii ki önemli olan seksi kiminle yaptığın aslında herhangi birisi ile bir kişi birlikte olsa bir şey kazanmış sayılmıyor bir şey kaybetmiş de sayılmıyor ama gerçekten isteklerin doğrultusunda sana hitap eden birisiyle olursan mesela işte o çok büyük bir kazanç amaçsız yaşanan cinsel ilişkiler sadece insanın ruhundan götürür seks aslında fiziksel değil daha çok ruhsal bir şey bence ruh duymadıktan sonra seks olsa ne olur beden el ile de doyan bir şey
Noktalama işareti kullanır misin🤧🥵
Peki🥹
Ühüüü
Cevap
29Cevap
Her ilişkinin bi yükseliş bir de düşüş evresi var. Delicesine aşık olduğun kişiyle hayranlığının pik yaptığı zaman aralığında sevişememiş olmayı dalında duran güzel bi elmaya benzetiyorum. Çoğu zaman en tatlı anında ısırımazsın o elmayı. Ya olgunlaşmadan koparırsın ya da buruşmuşken.
Bazen de en olgun anında kayıp gider elinden o güzelim elma. Bir daha da bulamazsın. Kaybetmiş olmanın hırsıyla dadanırsın elma ağacına. Sevdiğin için değil! sırf karnın doysun diye. Öylesine ısırırsın elmaları. Ha yemişsin, ha yememişsin. Tat da vermez zaten.
Belki de elma hep tamdı, cinsellik ısırılmış elma olmaktı sjj
Elma var, elma var şimdi 😂
Sonuçta cinsellik dürtüsel bir eylem, vahşilik de içerisinde bulunan, bol ısırmalı falan ahaha
Isırılmış elma demek xjxj
Organik, felsefe konusu mu, yoksa yeni bir bencenin ayak sesleri mi🤣🤣?
Bir elmanın iki yarısına bakıyorum, oldukça düz ve muntazam şekilde iki eşit parça ama insan böyle değil ki; girintileri, çıkıntıları olan bir varlık.
Bu yüzden ısırılmış elma metaforu daha gerçekçi geldi😄
Hem ilişkilerde de bu şekilde bir eşitlik durumu olmuyor ki.
Bir taraf daima daha fazla verici veya alıcı oluyor..
Bazı kalıpları artık toplumca kırmamız gerekiyor. Cinsellik; yemek, içmek ve barınmaktan sonraki en temel ihtiyaçlarımızdan biridir. Kim bunun aksini söylüyorsa bilin ki dürüst değildir. Cinsellik, doğru insanla doğru zamanda mutlaka yaşanmalı. Yaşanmazsa bu sefer insanlar mutsuz, sinirli ve gergin hissediyorlar. Bu da toplumsal yaşam dahil her yere yansıyor.
Aseksüeller bize cinselliğin mecburi bir ihtiyaç olmadığını kanıtlıyorlar bence, çok da büyütmemek lazım diye düşünüyorum
elmanın yarısını karartarak dolduracağıma
evlenince bembeyaz doldururum tıpkı diğer yarım gibi
Hiçte bile cinselliği tatmadım diye niye yarım kalmış elmaya benzeyim ki
İşte bu konudaki görüşlerinizi öğrenmek ve buna göre bu fikri düzenlemek istedim teşekkür ederim 🙏
Valla öyle yani bencede. Cinsellik başka bişey ya..
Sanmam ama kendi yapamadı diye de bekaret önemli ayağına yatan çok var.
Bence hayatta her şeyi yaşamak lazım. Bir şeyden bile eksik kalırsan yarım kalırsın
Yarım elmada her şey apaçık ortadadır. Bilakis, tam elmaya benzer.
Evlen öyle tat bence. Çünkü baska türlüsü Haramdır.
Başkasının hakkına girenlerin canı cehenneme kul hakkına giriyorlar
Ben bakireyim, sadece oral yaşadım. Kendimi yarım kalmış elma gibi görmüyorum
Bakire ne demek biliyor musun?
@sabırlıolmakgerekli, Kızlık zarım duruyor
Duruyor evet ama oral yapmışsın. Seni yargılamiyorum yanlış anlama lütfen turkiyede o kadar çok kendini bakir bakire sanan kişiler var ki. Bakire demek hiçbir fiziki anlamda birbirlerine yakinlasmamis demek. Hayat senin yap ya da yapma ama bakir ve bakirelik hep yanlış anlaşılıyor.
Bu arada kizlik zarının cinsellik le bir alakası yok kizlik zarı denilen yer mikrop olmasın diye herkeste olan birsey...
Tatlım o senin bakirelik tanımın. Ben en özel yerimi vermedim ve bakire sayılıyorum bu yüzden
Tatmayan insan yarım elmaya benzemez, hiç tatmadığı için hiç ısırılmamıştır ve tam olarak hayatına devam eder. Ama bir kere o hazzı ve duyguyu tadarsan o zaman yarım olursun ve seni tamamlayanı daima arzularsın.
Sevdiğin biriyle yapmadığın sürece anlamı yok bence. Cinsellik kolay. Sevdiğinle yapman zor. Çünkü gerçekten seven birini bulmak zor.
köre renk anlatmak gibi bişiydir cinselliği tatmamış insan 😂😂
Cinsellik abartılıyor evet fozyolojik ihtiyac ama bunu yapmadan ölen insanlar var
Aynı ben 28 yıldır Bi öpüşmenin bile :(
Aynen doymayan insan gibidir
Vay be yarim kalmis elmamiyim ben simdi
Bu kişiye bağlı, yarım hissetmiyorum
Yarım kalmış elma gibiyim zaten
Mantıklı benzetme:))
Buna da kendisi karar versin
Yarım kaldım evet
yarımbile değil
Yarım bile olmaz
Evet
çok şeyden mahrum kaldığı kesin