Herkeze selam. 2.5 sene önce boşandım. o zamandan beri kimseyle birlikte olmadım. Bu aralar seks yapmayı özlediğimi hissetmeye başladım. Daha sık mastürbasyon yapmaya başladım. Üstelik yaparken çevremde beğendim adamlar gözümün önüne gelmeye başladı. Sizce normal mi bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yetişkin ve öncesinde aktif cinsel hayatı olan her insan senin hissettiklerini hisseder. Ben evli olmama rağmen birkaç gün seks yapmadan geçince etrafımdaki insanlar gözüme potansiyel cinsel partner olarak görünür. Sen yetişkin ve cinsel aktivitelerinin ve olgunluğunun zirvesinde olması gereken yaşlardasın. Hissettiklerin normal. Henüz yorumları okumadım. Ama tahmin eddbiliyorum. Sana burdan yürüyen insanların çokluğunu görünce ne demek istediğimi anlarsın. Seks herkese lazım. Umarım düzgün birini bulursun. Buradakilere fazla güvenme derim. Çoğu sosyopat tipler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEski zamanda ben de aynen senin gibi düşünürdüm ve uzun yıllar boyunca asla ilişkiye girmedim kendime saygı duydum ve hayatımı alacağım kişiyi ilk kim olsun diye uğraştım Ama kalıcı hasar ve hastalık olduğunu doktor söyledikten sonra mecburen ilişkiye girmek zorunda kaldım ve doktor düzenli olmasa bile ilişkiye girmem gerektiğini söyledi
02 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim sağ ol umarım sen de benim yaşadığım o hastalık durumlarını yaşamazsın çünkü erkeğe nazaran kadında bu hastalık daha fazla gözükebilirmiş çok ciddi ve rahatsızlık verici durumlar yaşadım her ne kadar haz edilmeyen bir durum olsa dahi mecburen sağlık sorunları için mecburen yaşıyoruz 🤷
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzlenir, çünkü bedenin de cinsiyet farketmeksizin, cinsel uyarılma ve doyuma ihtiyacı vardır. Yemek yemek su içmek gibi. Sen istediğin kadar kendini başka şeylere ver beden ve ruh ister bunu. Önemli olan doğru kişiyle yapmak. Özlemen de normal. Fıtratımızda var çünkü. Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama gerçek bu
05 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle
Cevap sahibi1 yılDilersen sohbet edebiliriz
Cevap sahibi1 yılKafalar uyarsa fb de olabiliriz
Soran1 yılUzaktan fb istemem
Cevap sahibi1 yılUzaktan derken
Gizli Üye(30-35)1 yılSelam.
Yani 2.5 yıl az bir süre değil. Hadi hiç yaşamamış biri olsan belki bir yere kadar tutarsın. Ama yaşamış biri olarak gayet normal bir durum. Hatta fazla normal. mastürbasyon. Dediğimiz olay zaten ya hayal kurarak , ya da birilerini düşünerek yapılır. Onda da sorun yok. Seni rahatsız eden ne peki?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben özlemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNormal canim kac sene iliskiye girmemissin istekte olunca insan kuduruyor
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik ihtiyaç duyulmaya başladıkça özlenir masturbasyonla bu özlem giderilir tam olmasada.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. özlenir tabi yerine göre uzun sürmüş... kendini baya kapatmışsın anlaşılan
sağlıklı biriysen özlemen istemen çok normal10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzlenir elbette, sonuçta bu bir ihtiyaç ve vücut istedikçe daha çok mastürbasyon yaparak ihtiyacını gidermeye çalışıyorsun ama yetmiyor haliyle. Her ne kadar mastürbasyon yaparsan yap, o doluluk hissini tatmadıkça kesmez.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİyi dayanmışsın yalnız
1 yılHer canlı gibi istemek istenmek istekli olmak senin de hakkın. Uzun süre olmayınca beyin ister istemez o yöne gidiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok bnormal evlilik hayatın boyunca yaptın ve alıştın uzun zaman oldu ve hormonlar fazlasıyla canlandı artık... etrafında beğendiğin birileri varsa bir tanesiyle böyle iletişime geç belki muhabbet samimiyet ilerler sonrası ne olur bilinmez..
00 Yorumla 2.5 sene herifsiz kalmak nedir lan, kafayı mı yedin sen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılgayet normal.. özelnmez mi ihtiyaç herşeyden önce. bunun ayıbı yok..
10 Yorumla
1 yılNormal tabıkı bosanma sonrası bır sure ıstekler kaybolur pskolojık olarak sonra gerı gelır... kendıne guvenılır senı doyuracak bı partner bul doyasıya sevıs ilişkini yasa hayatın zevkını kacırma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBir zahmet normal olsun. Tadını biliyorsun. Tadını alan kadın vazgeçemez, senin 2.5 sene dayanman bile mucize.
05 Yorumla
Soran1 yılDayandım valla kapattım kendimi
- 1 yıl
Libidon açacak zaten. Çok sürmez.
Soran1 yılYalnış biri olmasın da
- 1 yıl
O senin seçiciliğine bağlı
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTabiki özlenir. insanın isteği artar. yakınlardaki birileri hayal edilerek mastürbasyon yapılır. normal şeyler bunlar. neden sevgili yapmadın?
02 Yorumla
Soran1 yılAdam yok doğru düzgün
- 1 yıl
Takip eder misin konuşalım
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gayet normal bir durum. mastürbasyon cinselliğin yerini tutmaz asla. Gelen teklifleri değerlendirip gönlünü hoş tutabilirsin. Kalben de doyuma ulaşmak ister bir kadın...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu durum normal, sonuçta yalnız bir kadınsın isteklerin oluyor ve olacaktır. Mesela benim en son tanıstigim dul kadın boşanmıştı ve 4 sene kimseyle beraber olmamasti taki benimle beraber olana kadar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
1 yılVaysssssss sen Şu an patlamaya hazır volkan gibisin artik kim bu sansli olup givenini sagliyack kisi 👌
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet çünkü uzun zaman vücut yapmayınca istemeye başlıyor çok normal bir durum bir de son zamanlarda yaşadığın durumlarda bunu etkiliyor
00 Yorumla
1 yılözlenir elbette neden özlenmesin
sanırım doğru insanla beraber olmanızın zamanı gelmiş
ancak seçiçi olmanızı öneririm
00 Yorumla
1 yılCinsellik bir ihtiyaç bunu yasak bir şekilde yaşamaktansa yeniden bir bahar yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum
00 YorumlaÇok normal. Yaşınızı merak ettim +30 olunca benim daha arttı sizinde öyle mi
013 Yorumla
Soran1 yılEvet bende 31 yaşındayım
Soran1 yılEvet ama aynı zamanda düzgün bakımlı hijyenik ve güvenilir olacak
- 1 yıl
Gizlilik ve güvenilirlik en önemlisi tabii ki. Seni anlaması ve ten uyumu seni tatmin etmesi kendi işini görüp bırakmaması tabii ki hijyeni olmayan bakımlı olmayan kimseye artık kimse şans vermiyor fit vücut beğeni ön kabul gibi olmuş ayrıca işi gücü olması düzgün eğitimi olması sana sarmaması tamam bitti dersen kabullenip gidecek kapasitede olması gerekiyor kendimi övmüş gibi olmayayım ama saydığım özellikler bende haiz diye düşünüyorum
Soran1 yılKendinin fragmanını verdin bana sağol 😂
Soran1 yılNerde yaşıyorsun
Soran1 yılGiresun
Soran1 yılİnşallah şansın bol olsun😅
Soran1 yılUmarım
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. hayatın yalnız gecmiyecegini anlamaya başlamışsın ;)
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok fazla normal. Güvenilir bir erkek bulup doyasıya sevişmenin zamanı gelmiş artık.
00 Yorumla Evet normal de iyi dayanmışsın 2,5 sene ama boşanma stresli mi geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yasindasin bilmiyorum ama hepimiz insaniz cinsel ihtiyaclairmiz var tipki yemek yemek su icmek kadqr dogal tabii. Bu ihtiyac karsilanmayinca eskiler özlenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Aslında o birlikte olma duygusunu özluyorsun biriyle o kadar yakın olmayi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Gayet normal rahat ol ve güvendiğin birisi ile seviş zamanı gelmiş
00 YorumlaVay be, bu durum normal, insanin dogasinda seks var ve sende sana deger veren birini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Normal çünkü onun tadını alanın durma şansı yok mutlaka yapmak istiyor insan
01 Yorumla
1 yıl2,5 sene çok zor geçmiştir. bence bul birini artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanına ilk ilişkiye girdiğim kişi sen gibiydi 3 yıl önce boşanmış hiç ilişki yaşamamıştı benle beraber yaşadı sonra ve o ilk birlikte olduğumuz gece resmen 3 yılın acısını çıkardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMakina değilsin insansın bırakta olsun o kadarda geçmişte hoşuna bir tattan ne zamandan beri mahrum kalmışsın
027 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEşinle neden bitti
Soran1 yılAnlaşamadık
Cevap sahibi1 yılKimleri hayal ediyorsun peki
Soran1 yılPatronumu😅
Cevap sahibi1 yılİşte şimdi ilgimi çekmeye başladın 😅
Cevap sahibi1 yılSenin çözümün güvenilir fb ama güven önemli
Soran1 yılÇevremde kimsem yok ne arkadaş ne biri
Cevap sahibi1 yılBu arada patronun nasıl biride onu arzulamaya başladın
Cevap sahibi1 yılKüçük bir yerde mi yaşıyorsunda kimse yok
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılEvli ya ama çok tatlı bir adam bir kere yatsak tadına baksam yeter😅
Cevap sahibi1 yılSenin fiziğin giyinişin filan nasıl dikkatini çekiyor musun adamın 😀
Soran1 yılBen çirkin bir kadın değilim. Yaşımı da göstermiyorum. Benim de bir kızım var üç yaş var aramızds adamla. Giyime dış görünüşe çok özen gösteriyorum. Ama adam evli ve çok zengin karısıda güzel ve çok zengin. Napsın beni😅
Cevap sahibi1 yılBence giyim ve bakımlı olmanın yanında vücut dolgunluğu çok önemli 😀
Soran1 yılİyiyim iyi 😅
Cevap sahibi1 yılÜst ve alt ikiside ama bir taraf kurtarmıyor😀😅
Cevap sahibi1 yılBu arada bu konuda ciddiyim dolgun fizik öyle bir dikkat çekiyor ki ama mesela göğüsler öyle aşırı aşırı büyük olmayacak tadında 😀
Soran1 yılBen tam kıvamında bir hatunum valla 😅
Cevap sahibi1 yılMütevaziliğin gözlerimi yaşarttı 😂😂
Soran1 yılSaol. Mütevazi olduk da noldu mahvettiler psikolojimi hayatımı ya
Cevap sahibi1 yılÜst tarafın mı daha iyi alt taraf mı 😀
Cevap sahibi1 yılBöyle olman daha iyi boş ver sen kesin tutkulu ve sert seviyorsun😀
Cevap sahibi1 yılKim mahvetti hayatını
Soran1 yılValla öyle hard seviyorum 😂
Cevap sahibi1 yılPeki üst tarafın mı daha iyi alt tarafın mı dürüst ol😀
Cevap sahibi1 yılBelli zaten kadınlığını sana sonuna kadar hissettirecek ki deli gibi zevk alasın😀
Cevap sahibi1 yılHakan Altuğ gibi telefonun başında cevap gelsin diye çaresiz bekliyorum 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDurumun çok normal. 2,5 yıl, seks yapmadan geçirmek için oldukça uzun bir süre.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılgayet normal bir durum bende 2019 yılında boşandım ama 3 ay yapmadan durabildim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal tabiki sağlıklı bir kadınsın ozleyebiilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet normal neticede insansın ve yaşanması gereken şeyler için kendini sınırlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın kritik ve fb falan en güzel yıllarını kaybettirir. Abazalarin fikirlerine dalıp hayatının içine etme. Git düzgün birini bul evlen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Çok normal. Bu kadar zevkli birşeyden bu süre uzak kalabilmenin sonucu diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabii ki de özlenir. Güvenebileceğin flört ya da partner bulabilirsin aslında, düzenli şekilde görüşebileceğin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBul bi fb bak keyfine. Bir daha cinsellik için evlenecek değilsin ya.
02 Yorumla
Soran1 yılBulabilsem
Cevap sahibi1 yılİstedikten sonra bulunur
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alışmış kudurmuştan beterdir 😂😂 güvenilir birini bul işini gör
00 YorumlaKadınların durumunu anlamam ama her insan buna ihtiyaç duyar. Bence normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzun zamandır yapmıyorum diyosun birde boşanmışsın hergün yapsan yetmez sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal değil bu durum bu denli olması hele ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTadını alan birakamaz der sevdigim mastürbasyon hic bi işe yaramaz maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılözlenir sonucta hormonların var insansın vücut ister
00 Yorumla
1 yılNormal. Yapman da gerekiyor sağlıklı birisin sonuçta
09 Yorumla- 1 yıl
Gizli olmasaydın bişey sorardım sana
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Takip edebilir misin beni
- 1 yıl
Gizli
- 1 yıl
burada mısın
Soran1 yılBurdayım
- 1 yıl
Bulsana beni
- 1 yıl
Burdan soramiyorum
- 1 yıl
burada mısın?
Normal hatta helal olsun sana bu kadar zaman tutmuşsun kendini :D
00 Yorumla
1 yılKendini ne kadar çok kontrol edebiliyorsun ve en son ne zaman ihtiyaç giderdin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzel bir soru aorabilirmiyim. Bende buna benzer durum yaşadım. Peki eski eşini arzuladigin anlar aklına geliyor mu?
020 Yorumla
Soran1 yılHayır asla. Başkaları geliyor.
Cevap sahibi1 yılBende 3 yıl önce boşandım ve bende özlüyorum o yüzden sormustum
Cevap sahibi1 yılNasıl baş ediyorsun bu durumla peki?
Cevap sahibi1 yılBu konuyu seninle konuşmak isterdim
Soran1 yılKendimi tatmin ediyorum
Cevap sahibi1 yılUzaktan da olsa karşında biri olması hoş olmazmıydı?
Soran1 yılYok ya yanımda isterim
Cevap sahibi1 yılElbette öyle da güzel ama int her an iletisimde kalınabilir ve fantezi olur bence. Hemde guvenilir
Cevap sahibi1 yılFırsat tanısan belki fikrin degisirdi
Cevap sahibi1 yılOn yargıyı bı kenara bırak
Soran1 yılYaş tutmuyor üzgünüm
Cevap sahibi1 yılYaşım sizden büyük 36
Cevap sahibi1 yılYanlışlıkla yazmıştım sonra duseltemedim. İzin ver konuşalım sonra uyum yoksa konusmayiz
Soran1 yılNerde yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılAnkara siz
Cevap sahibi1 yılKamuda çalışıyorum tek yasiyorum
Cevap sahibi1 yılSize söylemek istediklerim var en azından ona izin verin
Soran1 yılValla Ankara da iş arıyorum bulamıyorum. Evliyken orada yaşıyordum. orada olsam düşünebilirim
Cevap sahibi1 yılBelki sohbet ilerlerse ben yanına gelebilir. Bunları özelde konissak
Cevap sahibi1 yılIsrar etmeyi sevmem. Net olmak istiyorum. Son teklifim Eğer kabul edersen gizliden cikicam
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet normal benim eşim hamile 3 aydır yapmadık ben bile özlüyorum hergün mastürbasyon yapıyorum kendimi kontrol edemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok mu istiyor canin yoksa böyle hafif bir istek mi?
02 Yorumla
Soran1 yılBu aralar çok
Cevap sahibi1 yılKim d yorcak seni
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes mutlaka birilerini düşünüyor gayet normal
02 Yorumla
Soran1 yılEvli birini düşünmekte normal mi
Haftada kaç kez mastürbasyon yapiyorsun peki?
05 Yorumla
Soran1 yıl4
Soran1 yılPek değil
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konuda fazlasıyla yardımcı olabilirim düşünürsen yaz
00 Yorumla
1 yılSeksin gelmis bence yapistir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 buçuk sene diyorsun içinde volkan var jfhhfhg
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÖzlenir tabiki iyi dayanmışsın
00 Yorumla Ne güzel ya böyle istekli kadın gerek bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özlenmezmi hemde nasıl
00 Yorumla
1 yılGayet normal sen de bir insansın sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAzmis libidonuz tavan yapmis.
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih