Cinsel Yaşam Partneriniz sadist olursa sorun olur mu? Shiira Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 sizin üzerinizde çeşitli şeyler denemek istese 😅 Partneriniz sadist olursa sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sorun olmaz benim için. 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Bu zamana kadar ne gibi şeyler istediler mesela senden 0 4 Yorumla Shiira 1 yıl insanlar için en abzürtü scat istedi Yorumla ax2akrep 1 yıl sadece kızları takip ediyosun sanırım Yorumla Shiira 1 yıl genellikle kimseyi takio etmiyorum ya Yorumla ax2akrep 1 yıl Ama bence beni etmelisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Switch karakteri olsa daha iyi olur. Çünkü farklı farklı şeyleri denemeye daha açık olur. 1 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. acı ile aram yok ama diğer şeyler bdsm'de olabilir. sadece acı verenler yok yaa :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Köle erkeklerden olduğum için sorun olmazdı 1 3 Yorumla Shiira 1 yıl en iyisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siz de sadist misiniz Yorumla Shiira 1 yıl evet Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Benim acimdan harikalar yaratır 😂😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir derecesine bagli 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne olduğuna bağlı 1 0 Yorumla
Arif_89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Ne gibi şeyler nasıl? 0 2 Yorumla Shiira 1 yıl canını yakabilecek şeyler Yorumla Arif_89 1 yıl Daha detay lütfen. Ama genel olarak zevkle karışık can yakmalar candır Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. kafalar uyuşuyosa gzel olur 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denendiğ kadar denenede bilirim 0 0 Yorumla
Alicanbeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Yoo daha güzel 1 2 Yorumla Shiira 1 yıl dimi Yorumla Alicanbeyyy 1 yıl Tabii sende de öyle mi 😂 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen kesin öylesin 0 2 Yorumla Shiira 1 yıl 😁 Yorumla gacar4886 1 yıl Ne seviyorsun sen 😱😱😱 Yorumla
Donjuanlardan1donsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mesela ne gbı 0 2 Yorumla Shiira 1 yıl senin fiziksel acı çekebileceğin hareketler Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Tm :)) detay ver örnek. Nasıl Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 2 sadıst aynı yatakta olmaz bana narsıst lazım 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sınırı olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sorun olmaz benim için.
Bu zamana kadar ne gibi şeyler istediler mesela senden
insanlar için en abzürtü scat istedi
sadece kızları takip ediyosun sanırım
genellikle kimseyi takio etmiyorum ya
Ama bence beni etmelisin
Switch karakteri olsa daha iyi olur. Çünkü farklı farklı şeyleri denemeye daha açık olur.
acı ile aram yok ama diğer şeyler bdsm'de olabilir. sadece acı verenler yok yaa :)
Köle erkeklerden olduğum için sorun olmazdı
en iyisi
Siz de sadist misiniz
evet
Benim acimdan harikalar yaratır 😂😂
Olabilir derecesine bagli
Ne olduğuna bağlı
Ne gibi şeyler nasıl?
canını yakabilecek şeyler
Daha detay lütfen. Ama genel olarak zevkle karışık can yakmalar candır
kafalar uyuşuyosa gzel olur
Denendiğ kadar denenede bilirim