Sevgiliniz ya da kocanız şiddetten hoşlanıyor sevişirken size şiddet uyguluyor?

Sizin yaşadığınız toplumda modern, saygın ve entellektüel bir kimliğiniz var. Tam bir kadın hakları savunucususunuz, fakat iş cinsel hayatınıza gelince sevgiliniz ya da kocanız şiddetten hoşlanıyor, sevişirken size şiddet uyguluyor, sizi yatağa bağlıyor, ellerinizi bağlıyor ve şiddet uyguluyor.

İşe gittiğiniz zaman ya da arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz zaman arkadaşlarınıza bahane uydurmak zorunda kalıyorsunuz. Kapıya çarptım, kendimde değildim, hatta bazı yakın dostlarınız sizin şiddet gördüğünüze inanıyor ve toplum yaşantınızda çizdiğiniz portre ile cinsel yaşamınız arasında tamamen bir çelişki mevcut, bu durum sizi de zor durumda bırakıyor.

Peki bu durumu anlatmak istesek

(A) Cinsel yaşantımda yaşadığım şiddet benim gerçek kimliğimi asla yansıtmaz toplum hayatımda güçlü bir kadın olabilirim fakat iş cinselliğe geldiği zaman kendimi erkeğin kollarına bırakır tüm vücudumu onun emrine sunarım

(B) Toplum hayatında çizmiş olduğum güçlü ve kudretli kadın portresi tamamen bir markadan ibaret başka bişi değil evet beni dış dünyada ulaşılmaz kılıyor ancak özel yaşantımda erkeğimin bir geyşası olmakta benim egolarımı hiç acıtmıyor

(C) Bunları yaşamak beni büyük bir orgazm patlamasına girmeme neden oluyor

(D) Erkeğimden korkuyorum ve onun bana yaptığı tüm bunlar aslında benim ikinci bir kişiliğimin var olduğuna dair ipuçları veriyor Dış dünyada çok güçlü olabilirim ancak cinsel aktivitede bu tamamen erkeğin hakim olduğu bir duruma dönüyor

(E) Ben özgür bir kadınım erkeğin tüm kimliksel davranışlarına bende sahip olabilirim bu durum cinsel aktivitelerde bana uyguladığı şiddetin aynısını bende ona uygulamicam anlamına gelmiyor değildir ama bu durum benim daha güölü olduğumu hissettiriyor nezaman istersem kontrolu bir anda erketen alıp kendi ellerime geçirebilirim
Sevgiliniz ya da kocanız şiddetten hoşlanıyor sevişirken size şiddet uyguluyor?