Cinsel Yaşam Küçük göğüsler sizi tahrik eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 80b küçük ve dik göğüsler nasıl sizce? Küçük göğüsler sizi tahrik eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben memelere bakmam. 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ucu belirginse benim için en ideali diyebilirim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Baya belirgin Yorumla Rijit 1 yıl Emildiğinde yükseliyor musun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo tam ideal göğüs dik uçlarına dik dik basması halkaları ce uçları iri olması bitirir beni 80 beden en sevdiğim tip 0 0 Yorumla
demirsürgü Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% 1 yıl görsem kalkar. yani tahrik eder evet :D. seninkilerin başı nasıl? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Başı büyük Yorumla Loverfeet 1 yıl Gerçek mi Yorumla
akdenizgüneşi0703 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evet ele göre tam güzel emilir okşanır ama zamanla büyür 0 5 Yorumla akdenizgüneşi0703 1 yıl Kalça da ona göre olması gerek Yorumla Soran 1 yıl Basenim pek yok kalçam küçük ve çıkık Yorumla akdenizgüneşi0703 1 yıl Boy kilo kaç Yorumla Soran 1 yıl Boyum 165 kilom 47 Yorumla akdenizgüneşi0703 1 yıl Bence tam ideal yatak da belki zorlanır ama güzel Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Eder çok güzel dik göğüsleri bayılırım👅 0 1 Yorumla Loverfeet 1 yıl Senin kaç beden Yorumla
SadeBirÜye Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Senin gibi sevgilim olsun isterdim harika vücudun var ☺️ 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel oluyor dik gögüs hele onlarla yapılanlar daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ama ağırlık olarak büyük her zaman sevilir 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. B cup iyidir zaten, elbette tahrik eder. Bi de dik diyorsun, daha ne olsun 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Benim en sevdiğim ölçü bu. Senin ölçünse çok şanslı partnerin... 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 80 kücük degil ama kücük olması önemli degil gögüs ucları cıkık olsun yeter 0 0 Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl evet çok hoşuma gidiyor. hemde çok. cinsel ilişkiden daha çok meme seviyorum , küçük meme 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. inceleyip sölicez 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Dokunmak oynamak emmek dil ile oynamak en çok küçük olan ile mükemmel olur 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sacmalama 80b candır onemlı olan got ne guzel ıste dıpdırı ucları karsıyı gosterıyo daha ne ıstıyosun 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İdeal bence tahrık eder tabı 0 4 Yorumla Avcı4444 1 yıl Ama kalça falanda önemli Yorumla Soran 1 yıl Basenim yok kalça küçük ve çıkık Yorumla Soran 1 yıl Kalçam* Yorumla Avcı4444 1 yıl Buyuk kalça sevmem ıdeal olsun yeterlı Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belki. Duruşuna bakar vucuttaki. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hepsinden daha çok tahrik ediyor 🤤 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ölçüler gayet iyi ideal 0 0 Yorumla
Donjuanlardan1donsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tatlı, göruntuye göre çekici 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Şekli güzel mi 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. ben çok severim hatta çok tatlı olurlar 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. O degilde onunlarin sahibi eder:( 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçmalama 10 numara ölçü kız o 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dik olsun bence küçük daha güzel 0 1 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Görmeden bişey diyemem Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok. Küçük değil bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 90 d olsun istermiydin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok be çok büyük sarkardı kesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok daha kadınsı olmazmiydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy kilon neydi Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Harika bence. Boy ve kilon nedir? 0 0 Yorumla
EvinKedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% 1 yıl 70a ben😅 3 2 Yorumla berkk_52 1 yıl tam benliksin sen ya Yorumla Deli1deli 1 yıl Yok gibi bir şey yani 😂 Yorumla
alper293984839 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Baya iyi ucu belli mi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Belli Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 80 b küçük değil 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Yapma simdi mafoldum 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle 😂 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Gayet çekici 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Beyaz tenlimisin 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. iyi görünce tahrik eder 0 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Küçük iyidir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayakta 3 attırır 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. lezzetli 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Gayet yeterli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 80B mi kucuk? 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl Şaka misin 70A olanlar ne yapsın.Onuda geçtim neyse 80C olsa iyi tabi ama cokta küçük değil sana bunu kim dedi Soran 1 yıl Yoo çevremdekiler kiloma göre büyük durduğunu söylüyor ama bana göre küçük ya sütyen takmayınca yok gibi duruyor bence Cevap sahibi 1 yıl Avucuna gelmiyor mu? Cevap sahibi 1 yıl Fizigin nasil kilo boy Soran 1 yıl Geliyor hatta dolduruyor Cevap sahibi 1 yıl Tamam işte sen bir starsın kilo boy durumunu merak ediyorum tahminlerim gibiyse 😇 Cevap sahibi 1 yıl Sen cevap vermeyince cevaplara baktim senin fizigin 165 47 ise manken gibisin çok uyumlu dururduk.Sevgilin var mi Soran 1 yıl Sevgilim yok Cevap sahibi 1 yıl Demek öyle nerde yaşiyorsun Soran 1 yıl İstanbul Cevap sahibi 1 yıl Bende 😅 Cevap sahibi 1 yıl Bir kahveye ne dersin Cevap sahibi 1 yıl Kahveyi sevmeyen biri çaya ne der Karadenizlimiyiz 😅 Soran 1 yıl Hayır Ankaralıyım 😅 Cevap sahibi 1 yıl Ankara deyince aklima gelen ve içilen tek sey Aslan sütü 😂 Cevap sahibi 1 yıl burada misin Ankarali
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin mi bunlar 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet benim küçük diyorum ama kiloma göre biraz büyük duruyor belim de ince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnce bel de harika duruyor merak ettim seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Trol mü Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla Soran 1 yıl Bi dahakine sorduğumda foto atcam anlarsın o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden gizli Yorumla Soran 1 yıl Niye açık ediyim kendimi Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 80b iyi 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. çok küçük ise olmamm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
ben memelere bakmam.
Ucu belirginse benim için en ideali diyebilirim
Baya belirgin
Emildiğinde yükseliyor musun
Ooo tam ideal göğüs dik uçlarına dik dik basması halkaları ce uçları iri olması bitirir beni 80 beden en sevdiğim tip
görsem kalkar. yani tahrik eder evet :D. seninkilerin başı nasıl?
Başı büyük
Gerçek mi
Evet ele göre tam güzel emilir okşanır ama zamanla büyür
Kalça da ona göre olması gerek
Basenim pek yok kalçam küçük ve çıkık
Boy kilo kaç
Boyum 165 kilom 47
Bence tam ideal yatak da belki zorlanır ama güzel
Eder çok güzel dik göğüsleri bayılırım👅
Senin kaç beden
Senin gibi sevgilim olsun isterdim harika vücudun var ☺️
Çok güzel oluyor dik gögüs hele onlarla yapılanlar daha iyi oluyor
Kişiye göre değişir ama ağırlık olarak büyük her zaman sevilir
B cup iyidir zaten, elbette tahrik eder. Bi de dik diyorsun, daha ne olsun
Benim en sevdiğim ölçü bu. Senin ölçünse çok şanslı partnerin...
80 kücük degil ama kücük olması önemli degil gögüs ucları cıkık olsun yeter
evet çok hoşuma gidiyor. hemde çok. cinsel ilişkiden daha çok meme seviyorum , küçük meme
inceleyip sölicez 😂😂
Tam aradığım. anında ediyor, sert ve uçları.
Dokunmak oynamak emmek dil ile oynamak en çok küçük olan ile mükemmel olur
sacmalama 80b candır onemlı olan got ne guzel ıste dıpdırı ucları karsıyı gosterıyo daha ne ıstıyosun
İdeal bence tahrık eder tabı
Ama kalça falanda önemli
Basenim yok kalça küçük ve çıkık
Kalçam*
Buyuk kalça sevmem ıdeal olsun yeterlı
Belki. Duruşuna bakar vucuttaki.
Hepsinden daha çok tahrik ediyor 🤤
Ölçüler gayet iyi ideal
80 b küçük değil
Çok iyi güle güle kullan 😅
Tatlı, göruntuye göre çekici
Şekli güzel mi
Beni çok fena tahrik ediyor ya
ben çok severim hatta çok tatlı olurlar
O degilde onunlarin sahibi eder:(
Bence herşeyin ayrı çekiciliği var
Saçmalama 10 numara ölçü kız o
Dik olsun bence küçük daha güzel
Görmeden bişey diyemem
Çok. Küçük değil bence
80 küçük değil normal
Bence çok güzel harika
90 d olsun istermiydin
Yok be çok büyük sarkardı kesin
Yok daha kadınsı olmazmiydi
Boy kilon neydi
Harika bence. Boy ve kilon nedir?
çok iyi bence.
Görmeden bişi diyemem
70a ben😅
tam benliksin sen ya
Yok gibi bir şey yani 😂
Baya iyi ucu belli mi
Belli
Hayır.
80 b küçük değil
Yapma simdi mafoldum
Kesinlikle 😂
Gayet çekici
Beyaz tenlimisin
iyi görünce tahrik eder
Küçük iyidir
Ayakta 3 attırır
lezzetli
Görmek lazım.
Gayet yeterli
Önümde olması lazim
Pek tahrik etmiyor
80B mi kucuk?
Evet
Şaka misin 70A olanlar ne yapsın.
Onuda geçtim neyse 80C olsa iyi tabi ama cokta küçük değil sana bunu kim dedi
Yoo çevremdekiler kiloma göre büyük durduğunu söylüyor ama bana göre küçük ya sütyen takmayınca yok gibi duruyor bence
Avucuna gelmiyor mu?
Fizigin nasil kilo boy
Geliyor hatta dolduruyor
Tamam işte sen bir starsın kilo boy durumunu merak ediyorum tahminlerim gibiyse 😇
Sen cevap vermeyince cevaplara baktim senin fizigin 165 47 ise manken gibisin çok uyumlu dururduk.
Sevgilin var mi
Sevgilim yok
Demek öyle nerde yaşiyorsun
İstanbul
Bende 😅
Bir kahveye ne dersin
Kahveyi sevmeyen biri çaya ne der Karadenizlimiyiz 😅
Hayır Ankaralıyım 😅
Ankara deyince aklima gelen ve içilen tek sey Aslan sütü 😂
burada misin Ankarali
Senin mi bunlar
Evet benim küçük diyorum ama kiloma göre biraz büyük duruyor belim de ince