Şimdi cinsellik kadını silahıdır kocasından beklentileri vardır talepleri vardır o da karşılamıyordur koz olarak kullanır yatağa girmez ya da kendisini üzüyodur beklentilerine cevap vermiyordur yatağa girmez ya tatmin etmiyordur huzursuzluk veriyordur ve kendi ihtiyacını görüp sırtını dönüp yatıyordur o da bahaneler uyduruyordur kısaca kadınlar yatağa silah olarak kullanırlar Kullanırlar ki erkeği yönet bilsinler dizginler ellerinde olsun erkek her istediğinde vermezler onlar ne zaman isterse verirler
Soran
1 yıl
Anladım. Öyle yapmayacağım. Eşimi doyursam mesela yine de başka kadına gider mi? Heyecan arama falan
Cevap sahibi
1 yıl
Seçeceğin erkeğe bağlı düzgün kişilikli birini bulursan oturur sofrada tek tabaktan yemek yer ama açgözlü kişiliği oturmamış kendini geliştirmemiş bozuk bir aileden bozuk bir çevreden yetişmiş onur gururu olmayan birisiyle olursa her dakika bir sofraya oturur her tabaktan bir kaşık kalmaya bakar yetmez başkasının tabağını da göz koyar sana ilgisi taş çatlasın bir sene sürer
Soran
1 yıl
Ben anlamıyorum birde kim iyi kim kötü
Cevap sahibi
1 yıl
Denge kurmayı öğren anlarsın
Soran
1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi
1 yıl
Kızlar genellikle duygularıyla hareket ediyorlar bu durumlarda duyguları ağır basıyor erkekler için de geçerli tabii de önce Yüreğinle aklını teraziye koycaksın ikisinin ortak karar alıp dengede tutup o şekilde karar alıp yoluna devam edeceksin kısaca demem şu duyguların coşuyorsa kendini frenlemeyi bileceksin aklınla düşünüp tartıp sık eleyip ona göre karar vereceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
herkesin isteği olacak diye bir şey yok
hadi onu gectim erkeklerin sertleşme sorunları isteksizlikleri felan kadınların kadınlıgını hissedememesi ben şaşırıyorum böyle
İş erkekte biter erkek vurdum mu tam vurursa kadınına çok zevk aldırırsa o kadın yataktan zor kalkar en az bir hafta kaçar
yaşamadığın için hayallerdeki gibi sanıyorsun
Nasıl normalde
Bazı erkekler sadece kendi isteklerine değer verdiğinden, kadınlar başım ağrıyor diyor.
Evlenince gelen baş ağrısı başka sebeple ondandır 😅
Değişir tabiki basen farklı şeyler dusune biliyorsun fantezi gibi
O evlendiğinde o kadar iyi olmuyor. Evlenmeden dene önce.
Anlayissiz ve yapmayi bilmeyen eslere denk geldikleri icin
Sende hergün yesen o y r g sende istemezsin😅😅
Herkes istekli emin olabilirsin ama herkes aynı kişyi istemiyormfjjf
Kocalarını mi istemiyorlar
Bir çok türk kadını
Tövbe
Gerçek maalesef
Tatmin olamıyor çünkü insanlar
Küçük olsa bile tatmin eder ama
O öyle bir şey değil ki ama olay bu değil bir kere bencillik
Neyse boş ver siteden ban yemek istemiyorum 😅
👍🏿
Bu arada hala cevabı yanlış yerde arıyorsun erkekte doyum orgazm olduğunda olmuyor kadınlar gibi sizdeki ve bizdeki tatminiyet farklı
Ne sizinki
Valla ısırmayacağım korkma djfj
Bende evlenmek istiyorummmmm 😂
Bende evlenecek partner arıyorum
Ben üni bittikten sonra yalnız
Olur bekleriz
Kaç yılın var bitmeye
4.
Yok saol buradan konuştuğumla olmam
onlarda istiyorda baskasından istiyorlar herhalde
Tovbe
orasını bilemem işte
Bende bu yüzden evlenmek istiyorum ama evlilikte monotonlasiyor galiba. Bir de surekli yapinca tadi kalmiyordur diye düşünüyorum
Evli olduğunda bazen bıkıyorsun.
Aynı kişi diye mi
Belkide monotonlaşıyor her şey. Yani ilk günlerdeki heyecan kalmıyor
Cinselliğe yenilikler katilinmazsa bir noktada monotonlaşma doğal olarak ortaya çıkıyor.
Kişiden kişiye değişir canım bu
Genellikle öyle sanki
Yani öyle ama dediğim gibi kişiden kişiye bu durum değişir
Evlenince bıkıyosunuz demek ki
Evet öyle istekli hanım bulmak zor bence
kocaları beceremiyorda ondan
İsteksiz değil kocaları isteksiz
Süreklilik ile yokluk arasındaki kavram sizsiniz
Bende anlamadım bizimkinde öyle istek yok
İşte bütün kadınlar senin gibi değil 😂
Genel olarak zevk almıyorlar ondandır
Hem baş ağrısına da iyi geliyir
Belki evkenince degiisjr
Hiç bilmiyorum
Hiç yasadinmi gercegini
Hayır
Masta vuruyorsun yani kolay kolay doyarmisin
Evet
Kaç yaşındasın yap sende madem istiyor
18.
Normal o zaman genc biriyle biseyler yasadim oda oyleydi istersen tavsiye verebilirim
Yok saol
Herkese senden lazim
Başına vurmuş artık
Onların içi geçmiş
Harikasın o zaman
bekar sınn belli
Evet evlenince istekli olunmuyor mu
hep aybı yemeği yersen
artık sana çekicilik wermez
Uzuyorsun
sende uza
Üzüyorsun
lafını esirgemem diyorsan
sana hayatta bakmam
Yanlış anladın neyse
uzuyorsun ne demekti
neden dedinki
sohbetin en başında
O iş öyle olmuyor
Neden
Şimdi cinsellik kadını silahıdır kocasından beklentileri vardır talepleri vardır o da karşılamıyordur koz olarak kullanır yatağa girmez ya da kendisini üzüyodur beklentilerine cevap vermiyordur yatağa girmez ya tatmin etmiyordur huzursuzluk veriyordur ve kendi ihtiyacını görüp sırtını dönüp yatıyordur o da bahaneler uyduruyordur kısaca kadınlar yatağa silah olarak kullanırlar Kullanırlar ki erkeği yönet bilsinler dizginler ellerinde olsun erkek her istediğinde vermezler onlar ne zaman isterse verirler
Anladım. Öyle yapmayacağım. Eşimi doyursam mesela yine de başka kadına gider mi? Heyecan arama falan
Seçeceğin erkeğe bağlı düzgün kişilikli birini bulursan oturur sofrada tek tabaktan yemek yer ama açgözlü kişiliği oturmamış kendini geliştirmemiş bozuk bir aileden bozuk bir çevreden yetişmiş onur gururu olmayan birisiyle olursa her dakika bir sofraya oturur her tabaktan bir kaşık kalmaya bakar yetmez başkasının tabağını da göz koyar sana ilgisi taş çatlasın bir sene sürer
Ben anlamıyorum birde kim iyi kim kötü
Denge kurmayı öğren anlarsın
Nasıl
Kızlar genellikle duygularıyla hareket ediyorlar bu durumlarda duyguları ağır basıyor erkekler için de geçerli tabii de önce Yüreğinle aklını teraziye koycaksın ikisinin ortak karar alıp dengede tutup o şekilde karar alıp yoluna devam edeceksin kısaca demem şu duyguların coşuyorsa kendini frenlemeyi bileceksin aklınla düşünüp tartıp sık eleyip ona göre karar vereceksin
Senin hayallerine yazık
İşte tam benlik
Sen harikasın
Senin gibi bir karım olsa dunyaları verirdim
Amca ben torunun yasindayim
Benim yasım 24
Öylesine dalga amaçlı 60
Yine küçüğüm sana göre
Olsan olsan 18 bence
Evet
İyi çok küçük degilsin ki
Normal yaş