Kadınlar mı erkekler mi daha fazla oral seks yapmayı seviyor ya da kim kendine yapılmasını daha çok seviyor?
Oral seks yapmayı da yapılmasını da sevmeyen var mı?

Kadınlar mı erkekler mi daha fazla oral seks yapmayı seviyor ya da kim kendine yapılmasını daha çok seviyor?
Oral seks yapmayı da yapılmasını da sevmeyen var mı?
Senin şu cesur sorularına ve yorumlarına hayranım :) Bence yapmayı hangisi daha çok seviyro dersen; Kadınlar! Yapılmasını hangisi daha çok seviyor dersen, orada ibreler birbirine çok yakın ama bence Erkekler emilmeyi daha çok seviyor <3
Ben her ikisinde de %5 kadına zevk vermekten yanayım Yani her ne kadar bana yapılmasına bayılsam da, oral yaparak partnerimi bitirmeyi de çok seviyorum
Ben hem yapmayı hem yapılmasını çok seviyorum yaparken özellikle kadını dakikalarca yalamayı onun altımda dakikalarca kıvranmasını vücudunun her noktasını yalamayı o zebki verdikten sonra da beni sert sert yalamasını çok isterim 69 yaparken de hem ben altta hem kadın altta ikisi de olmalı
Cevap
36Cevap
Tabii ki yapılmasını istemeyen ve yapmayan bir sürü insan var. Bence yapmayı becerebilen zevk alır ve karşısındakine de zevk verir.
Çok haklısın tatmak gerek o zevki 🌼
Tabiki Daha Çok istekli istekli olanlar
Oral yapmayı Seviyor ❤️❤️❤️
Oral a EVETTT 😍😍😍
Her kadın ve her erkek ister. Ben bazı kadınların istemediklerine şahit oldum. Ama genel olarak herkes ister.
Ben yapmasınida seviyorum yapilmasınıda ammmaa yapmasını daha çok seviyorum 😉
Bence erkekler yapmayı daha çok seviyor kadınlar da yapılmasını.
Ben 40 50dk yalamaktan çok zevk alıyorum eğer kadın da işini biliyorsa zaten o an seni tatmin edecek sözler söyleyip olayı ateşlendiriyor.
Bence karışılıklı yapmak lazım. Özellikle erkek başlarsa daha güzel ve sürükleyici 🔥
Bu bence kişiye göre değişir ben yapmayıda bana yapılmasınıda seviyorum
Ben çok sevıyorum sulu sulu dudakları emıp yalamayı baskasını bilmem
Erkekler yaptırıyor emdirip kadınlar çok değil
Ben yalamaya bayılıyorum, saatlerce oral yaparak kadını zevkten deliye çevirebilirim
Her erkek yapmıyor ama bence her kadın yapıyor
Yap
Nasıl yapmıyor be temiz olduktan sonra her erkek yapar
Bence erkekler daha çok seviyor
İki tarafta bu konuda istekli bence
Erkeler vajina gibisin yok
Çılgın kadınlar tsbiki
Kadınlar tabi ki
Kadınlar onlara yapılmasını daha çok seviyor bence
Bence kadınlara mutlaka yapılmalı.
Bana yapan yok
Lolipop seviyolar