Bana göre oral seks cinselliğin en keyifli hallerinden biri. Kadının erkeğe, erkeğin de kadına zevkle doya doya yaptığı oralin tarifi mümkün değil. Erkekler mi yoksa kadınlar mı oral seks yaparken igreniyor?
Oral seks yapmayı erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çok seviyor?
Oral seksi erkekler daha cok seviyor, yaptiriyor. duyduğum erkeklerin cogu kadini yalamaktan hoşlanmıyor. Bu oral konusunda erkekler cok bencil. Kendine uzun uzun 30 -40 dk yaptırıyor. Sira kadina gelince 10 dk anca yapılıyor geri cekilip icine giriliyor. Kadin devam et desede dinleyen kim. Cogu yakin kiz arkadaslarim da bunu söylüyor. Sadece kendine yaptırıp hic yapmayan erkeklerde cok fazla. Ya hic ya bir. Ya iki tarafta yapmali. Ya da iki tarafta yapmamali
@AtletikBirErkek bana sorarsan ben oralı kadin icin sart ve ihtiyac olarak goruyorum. Cunku kadın orgazm olamiyor ya da zor oluyor. Oral buna zemin hazırlıyor ve kolay orgazm sağlanıyor. Bu yuzden kadına mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum. Erkek her türlü feci sekilde tahrik olup orgazm oluyor zaten. Ve her iliskide orgazm oluyor. Kadin gibi acaba olabilecek miyim kaygısı yok. Erkege de kadinin rizasi ve istegi dogrultusunda yapılmalı. O da baska bir zevk bir sey diyemem. O erkegin partneriyle arasinda bir sey ama kadin icin oral konusunu bu sekilde düşünüyorum.
yüzde yüz katılıyorum.. benim görüşümde böyle.. bir çok erkek istediğini yatakta alıyor zaten kadn ise daha geç orgazm oluyor.. kadına elle, dille bir şekilde yardımcı olmak gerek. kadın temiz olduğu sürece defalarca yapmak gerek ancak sevmeyen erkek/kadına zorlamaya gerek yok.. bu durum aslında çok göreceli, daha geç boşalan erkeklere de yapılmalı diye düşünüyorum.. tabi iki tarafından rızası olması gerek..
herkes bir tadını alsa aslında kimse vazgeçemez bundan o kadar zevkli bir şey..
Aynen çok doğru konuşmuş bayan arkadaş. Doğru söze ne denir. Bencil olmaya gerek yok. Kadının tatmin olana kadar yalamalısın. Ki bu com güzel birşey. Kadının en özel yeri yalanmaz mi ya.
kesinlikle kadında daha ağır basıyor bu durum.. yani kadınlar kendisine yapılırken tadını alsa asla vazgeçemezler devamlı isterler.. tabi bunu en iyi şekilde yapacak bir erkek lazım..:)
erkekler içinse bir şey diyemeyeceğim ancak kendim için bana yapılması olsa da olur olmasa da olur diyorum.. tabi herşeye rağmen yapılmasını da isteyenlerdenim..
@ÇınaR_ubi kimseyi zorlayamayiz bu konuda. Sende mesela kadinin orasindan igrenip yapmak istemeyebilirsin. Bu konuda özgürsün. Kadinda ayni sekilde. Isterse yapmaz. İşi kusturmaya, sacma sapan hallere döndürmeye gerek yok. Ayrica bu filmlerden dolayi hep bu istekler. Eskiden oral mi vardi. Bizden bir iki önceki nesil şunu ağzına soksam diye dusundu mu acaba? Bunu dusunse de eşler boyle seyler istemeye utanırdı. Birbirinin yüzüne bakamazlardı ki eskiden utançtan. Ne hale geldik😊
Hayır kesinlikle. Igrenme tiksinme soz konusu ise her iki taraf için de diyorum o aşk o birliktelik sorgulanmalı. Ayrıca eskiden dem vururken simdi bile bu kalıplara mecbur hissediyordunuz kendinizi. Ne ayıbı ne utanması. Ozaman kalkıp taraflar birbirine istemiyorum birlikte olmayı zorlayamazsın der. Askerlik arkadaşı değiliz ve tavla oynamaya niyetim yok. Haksızlık olmasin her iki tarafa eşit yapıl sin kabul ama istemiyorum yok. Noktalarım orda
@ÇınaR_ubi bende ters bir sey soylemedim zaten. Ilk yaptigim yoruma bakarsan. Ya iki tarafta yapmali. Ya da yapmamalı. Yapilacaksa iki tarafinda rızası olmasi gerekir. Sen yapacaksin zorundasın gibi kalıplar sadece kisiyi seksten ve partnerden soğutur, uzaklaştırır. Herkesin zevki kendine, yasadigi seylerde mahrem zaten. Kim nasil istiyorsa öyle yapsin. Ama karsi tarafin dusuncelerini, rızasını, özgürlüğünü kısıtlamadan.
Hayır canım yapacaksın zorundasın şeklinde tabikide olmasin. Olsada kıymeti kalmaz. Karşılıklı rıza ile yapılabilecek birşey. Ama çoğumuzun da dediği gibi ilişkinin önemli bir argümanı. Çalkalamam diyecek olanda horona girmesin bir zahmet kenardan izlesin
ben ondan zevk alıyorum zaten.. yaparken onun zevk alması beni daha çok istekli hale getiriyor.. ve hem oral sırasında hemde sonrasında yaptıklarımdan zevk alıyor olması onu öyle çaresiz kıvranırken görmek bana daha çok erkek olduğumu hissettiriyor.. ben bunu seviyorum.
Kadın da erkek de sever. Cinselliğin tamamlayıcı bir argümanı. Kadın erkeğinin organını ağzına alıp gozlerine bakarak yalarken herseyimle seninim ve herşeyiyle bana hükmedebilir her yerime ulaşabilirsin mesajı verir. Aynı şekilde erkek de kadınını tatmin için onun en ozel yerini minnetle ve istekle yalamalı. Bu hoş birşey
Igrenen kadın çok yok. Sen kadınların öyle ortam bktan igrenmesine bakma. Bir kadını doğru tekniklerle uyardigin vakit sen teklif etmeden en uc noktaya kendisi gitmek ister. Tabi bu dediğim az tecrübe gerektiriyor. Annesinin koynundan yeni alınmış bir hatun ürkektir tabi.
ben hem yapmayı hemde yaptırmayı severim genc olsun güzel olsun yeterli :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler o kadar iştahlı ve yicekmis gibi yapiyoki sasiriyorum biz zaten yapilirken eriyoruz onlar nasil zevk aliyo bu kadar anlamiyorum bal mi ne var 😂😂😂
Oral seksi bir erkeğin sevmemesini anlamıyorum. Kadının vajina dudaklarını, klitorisini, perineum bölgesini (vajina ile anüs arasındaki duyarlı bölge) dille ve parmaklarla uyarmadan, tabiri caizse kadının "aşk üçgeni" ile sevişmeden yapılan seks erkeğin bencilliğinden olur. Penisle özel olarak ilgilenmeyi seven kadınlar varken, kadından bu zevki esirgemek kadına haksızlık. Hatta vajinal penetrasyon öncesinde bir kez de oral seks ile kadını boşaltmayı tercih ediyorum.
Ben sevmem, yani oral yaptırdıktan sonra bir daha öpüşemem sanırım. Kendi adıma konuşayım, kadına oral yapmayan bir erkek zaten ortalıkta gezmesin. Penis boyunla veya işlevinle doyuramıyorsan, dudaklarınla ve dilinle doyuracaksın.
Neden değişsin ki. Sonuçta herkes ya kadın ya erkek olarak iki fıtrat halinde yaratılmış. Sevdiği birine bunu yapmak herkese zevk verir bence bazıları utanıyor ve bu yüzden sevmiyorum diyor olabilir bence
@Hankesermurat aynen yaptırmak kadar en az yapmasında çok hoş. Tadi ve kokusunun yanında yaparken onun haz aldığını duymak görmek muhteşem. Açık sözüyümdür bu konularda:))
En İyi Cevaplar