Cinsel Yaşam Düğün günü regl olmak neden kötü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 bakirelik belli olmuyor diye mi yoksa iliskiye girilmiyor diye mi? veya baska nedeni mi var Düğün günü regl olmak neden kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Distimi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Düğün günü regle denk getiren biri sizi kandırıyordur beyler evlenmeden önce hangi aralıklarla regl olduğunu öğrenin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl sakin ol sampiyon regl iken ilsikiye girilmez zaten emin olmak isteyen sabretsin ajan olmaya gerek yok Yorumla Soran 1 yıl güvenmiyorsaniz da bastan evlenmeyin ne sacma yorum olmus bu yine de tesekkürler Yorumla Distimi 1 yıl Girilmez mi ahaha regl 3-4. günlerinde öyle bir girilir ki Yorumla Soran 1 yıl sagliksiz haram igrenc ama sen bilirsin Yorumla Distimi 1 yıl İşte kadın yapıyor bakire olmadığı anlaşılmasın diye saf kızım Yorumla Soran 1 yıl beni tanimayanin da saf demesi fazla artik Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkiye girilmez reglken ayrıca regl bitince olur onda sıkıntı nyok da Asıl gelin için problem gelinlikle felan regl zor olur bence 0 0 Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl ilişkiye girilmiyor diye damat hayal kırıklığı yaşıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Benim kari da regl olabilirim demisti olmadi Allahtan 😛 0 2 Yorumla Soran 1 yıl olsaydi ne yapardin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapacaktik bekledik o kadar beklerdik 😀 Yorumla
ebru_çiçek2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Regl olsanda gerdeği gircen 0 26 Yorumla userrr1818 1 yıl Yoo girmek zorunda değil Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Zorunda Yorumla userrr1818 1 yıl değil Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Penis o vajinaya girecek. Yorumla userrr1818 1 yıl Sen yaptınmı hiç Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl 7/24 Yorumla userrr1818 1 yıl Wayyy Yorumla userrr1818 1 yıl Penis çok mu seviyon Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Evet Yorumla userrr1818 1 yıl Vajina Yorumla userrr1818 1 yıl Peki Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Evettt Yorumla userrr1818 1 yıl Pembemi Yorumla userrr1818 1 yıl Bugün gittiğim bi cafede lüx ama Yorumla userrr1818 1 yıl Arkada yiyişiyolardı o senmiydin 😂😂 Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Pembe Yorumla userrr1818 1 yıl Nıe mor değil vajinan Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Gel boya Yorumla userrr1818 1 yıl Olur seve seve Yorumla userrr1818 1 yıl Sen kaç kere seks yaptın doğru de Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl 200 den fazla Yorumla userrr1818 1 yıl Ohh maşallah hepsinde prezervatif kullandılar mı Yorumla userrr1818 1 yıl ya da senmi korundun Yorumla userrr1818 1 yıl Penis mükemmel bi organ demi Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Hiç korumam Yorumla userrr1818 1 yıl Eee sen nasıl hamile kalmıyon Yorumla
Scmustafa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bu krizi fırsata çevirenler var o yüzden sıkıntı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Başka neden yok ama bakirelik diye de bir şey yok 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Girilmiyor diye bide ağrın falan da olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Basit sorular bunları nette arastirabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl senin fikrini merak ettim ama Cevap sahibi 1 yıl Bilmem benim bakire vs o tarz bir inanç yapısı yok. Belki partner irenebilir sevmez uzaklaşır senden diye de olabilir bu süreçte bir da ağrı var neden ağrıyı arttirasin diye düşünür
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Pompa yok ondan kötü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire misin sen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl ne alakaaa😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorun saçma geldi seni merak ettim Yorumla Soran 1 yıl senin sorun daha sacma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsellik seviyorum Yorumla Soran 1 yıl ayrica sacmaysa neden merak eder insan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya kötü bişey demedim ki yanlış anladın saçma dememi sanırım. Özür dilerim Yorumla Soran 1 yıl sacma bulabilirsin sorun yok 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin hakkında konuşmak istiyorum. Evli misin Yorumla Soran 1 yıl ben istemiyorum ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne zaman oldu? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl evli degilim ben olmadi birsey merak ediOrum sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladim canim sende soylersin olur biter beklesin işi ne? Yorumla Soran 1 yıl damat yok ortada bir videoda gördüm merak ettigimden sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidon yüksek sanirim Yorumla Soran 1 yıl ay Allahim öyle video degillll Instagram da bir video gördüm kiz evlilikten korkuyorum o gün regl olmak var falan diyordu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş ver ya fazla takilma kurgu olabilir de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Düğün günü regle denk getiren biri sizi kandırıyordur beyler evlenmeden önce hangi aralıklarla regl olduğunu öğrenin
sakin ol sampiyon regl iken ilsikiye girilmez zaten emin olmak isteyen sabretsin ajan olmaya gerek yok
güvenmiyorsaniz da bastan evlenmeyin ne sacma yorum olmus bu yine de tesekkürler
Girilmez mi ahaha regl 3-4. günlerinde öyle bir girilir ki
sagliksiz haram igrenc ama sen bilirsin
İşte kadın yapıyor bakire olmadığı anlaşılmasın diye saf kızım
beni tanimayanin da saf demesi fazla artik
İlişkiye girilmez reglken ayrıca regl bitince olur onda sıkıntı nyok da
Asıl gelin için problem gelinlikle felan regl zor olur bence
ilişkiye girilmiyor diye damat hayal kırıklığı yaşıyor
Benim kari da regl olabilirim demisti olmadi Allahtan 😛
olsaydi ne yapardin?
Ne yapacaktik bekledik o kadar beklerdik 😀
Regl olsanda gerdeği gircen
Yoo girmek zorunda değil
Zorunda
değil
Penis o vajinaya girecek.
Sen yaptınmı hiç
7/24
Wayyy
Penis çok mu seviyon
Evet
Vajina
Peki
Evettt
Pembemi
Bugün gittiğim bi cafede lüx ama
Arkada yiyişiyolardı o senmiydin 😂😂
Pembe
Nıe mor değil vajinan
Gel boya
Olur seve seve
Sen kaç kere seks yaptın doğru de
200 den fazla
Ohh maşallah hepsinde prezervatif kullandılar mı
ya da senmi korundun
Penis mükemmel bi organ demi
Hiç korumam
Eee sen nasıl hamile kalmıyon
Bu krizi fırsata çevirenler var o yüzden sıkıntı
Başka neden yok ama bakirelik diye de bir şey yok
Girilmiyor diye bide ağrın falan da olur
Basit sorular bunları nette arastirabilir
senin fikrini merak ettim ama
Bilmem benim bakire vs o tarz bir inanç yapısı yok. Belki partner irenebilir sevmez uzaklaşır senden diye de olabilir bu süreçte bir da ağrı var neden ağrıyı arttirasin diye düşünür
Vajinusmus olabilir misin
Pompa yok ondan kötü
Bakire misin sen
ne alakaaa😂
Sorun saçma geldi seni merak ettim
senin sorun daha sacma
Cinsellik seviyorum
ayrica sacmaysa neden merak eder insan
Ya kötü bişey demedim ki yanlış anladın saçma dememi sanırım. Özür dilerim
sacma bulabilirsin sorun yok 😅
Senin hakkında konuşmak istiyorum. Evli misin
ben istemiyorum ama
Peki
Ne zaman oldu?
evli degilim ben olmadi birsey merak ediOrum sadece
Anladim canim sende soylersin olur biter beklesin işi ne?
damat yok ortada bir videoda gördüm merak ettigimden sordum
Libidon yüksek sanirim
ay Allahim öyle video degillll Instagram da bir video gördüm kiz evlilikten korkuyorum o gün regl olmak var falan diyordu
Boş ver ya fazla takilma kurgu olabilir de