derdin anlaşıldı. derdin seks ve seks için evlenen aciz birisin
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burası Türkiye ve hiçbir kız seks için evlenecek kadar aciz değildir. Kendinizle bir tutmayın kadınları. Zina yapmak istemeyenler düğünü beklemek zorundadır sadece
Madem ciddiye almayacağın kadar saçma bir soru sordum o zaman neden cevap yazma tenezzulunde bulunuyorsun be adam. Ben abuk subuk gördüğüm sorulara yazmiyorum görmezden geliyorum. Sen bu kadar eleştirdiğine göre benim fikrime gizli bir hayranlık duymuş olmayasın?🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Oynasin ya da oynamasın fark etmez ama erkekler oynamasın ya onlar yatakda daha çok yoruluyor
derdin anlaşıldı. derdin seks ve seks için evlenen aciz birisin
Burası Türkiye ve hiçbir kız seks için evlenecek kadar aciz değildir. Kendinizle bir tutmayın kadınları. Zina yapmak istemeyenler düğünü beklemek zorundadır sadece
kızım soruyu ben değil sen sordun ek olarak kendi iğrenç düşünceni karışdakine empoze etmeye çabalama.
Sen herseyi bu kadar ciddiye alırsan çok uzun yaşamazsın Hakan 🤣🤣
ben azda yaşasam çokta yaşasam fark etmez en azından senin gibi uçkur derdinde goygoy derdinde bom boş yaşamamış olurum.
Madem ciddiye almayacağın kadar saçma bir soru sordum o zaman neden cevap yazma tenezzulunde bulunuyorsun be adam. Ben abuk subuk gördüğüm sorulara yazmiyorum görmezden geliyorum. Sen bu kadar eleştirdiğine göre benim fikrime gizli bir hayranlık duymuş olmayasın?🤣🤣
Yazık acınacak haldesin ve bu halinle övünüyor musun? senin fikrine hayranmışım uydur kıçından inan hadi
Tamam Hakan sinirlenme. Karın ve çocuğun varsa git onlarla ilgilen hadi.
Yooo neden ayıp olsunki insan ömründe bir kez evlenir
Kızım kutlama yapıyor gece illa yapacan dşye bir şey yok
Ben eşimi öyle görmek istiyorum ama dikkat çeksin düğüne gelen erkekler arzulasın
Niye ayıp olsun ey yobaz kardeşim
Haklisinn bencedee 😅
Kafanda ne fanteziler dönüyor
biraz sulandiriyor belki 😄
yol canım onu herşekilde yatakta oynatırım
Keyf ediyor düğündede yataktada
Sen çok yaramazsın ama 😏
Degill
ablam be
sen nerde oynadin 😀
Ahahhaha 😂
Niye ayıp olsun