Cinsel Yaşam Libidom yüzünden bana kötü davranan kişiyle tekrar seks yaptım yapmamalı mıydım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 yıl sekste çok iyi o yüzden tekrar buluştum Libidom yüzünden bana kötü davranan kişiyle tekrar seks yaptım yapmamalı mıydım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sana değer verecek o kadar kişi varken neden kendine kötü muameye yaptırıyorsun ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Takıntı olmuştu galiba Yorumla Sitemkarım 1 yıl boş ver başka şeylere odaklan , yaşın kaç senin? Yorumla Soran 1 yıl 18 engelledim komple zaten onu Yorumla Sitemkarım 1 yıl Hmm paylaşmak istermisin anlatmak? Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu şekilde yapman önüm sadece hoşuna gider aşık olmaz 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapmamalıydım sana değer verem birimi bulmalısın emin ol daha çol zevk alırsın 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dünyada tek o mu kaldı biz ne güne duruyoruz kötü de davranmam 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Ham senin dam senin ister öptür ister gömdür ister denize at 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl bu yaşta ne bu azgınlık ya toplumun ahlakini iyice bozdunuz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erken mi Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana iyi davranmış olsaydı onunla yapmazdin ki 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla doganburak65 1 yıl Çünkü onu çekici kılan şey sana kötü davranması. Belki kabullenmesi zor ama bu gercek Yorumla Soran 1 yıl Evet dogru :( Yorumla doganburak65 1 yıl Acı bir gerçek Yorumla Soran 1 yıl Nasıl kppabilirim her yerden ulaşıyor Yorumla doganburak65 1 yıl Çivi çiviyi söker 😉 sende ona kötü davran. Mesaj yaz ama geç yaz, konuş ama kısa kısa ve gönülsüz konuş. Görüşmek istediğinde bahane uydur. Yorumla Soran 1 yıl Sonuç olarak nolacak ki Yorumla doganburak65 1 yıl Bu defa alttan almaya başlayacak. İltifat etmeye ve güzel konuşmaya başlayacak. Öyle olunca senin için bir cazibesi kalmayacak ve teknik olarak kurtulmuş olacaksin Yorumla Soran 1 yıl Ne yapsam bağlanmayacaj dimi Yorumla doganburak65 1 yıl Otorite sana gececek. Ama sende şeyine hakim olmalısın. İradeli davranmazsan bütün emeğin boşa gider Yorumla
SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Abi niye tutamıyorsunuz biraz ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış mı yapıyorum Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Bence çok yanlış yapıyorsun bide soruyor musun Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Yapmamalıydın tabi ki :D kullanıp atıyor seni. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Her şeyi yapıyorum ama bağlanmıyor Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir şekilde Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Bağlanmaz da zaten o seni obje olarak görüyor. Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yapmamalisin daha iyi birilerini bul 0 2 Yorumla Soran 1 yıl üniversiteye hazırlanıyorum bulur muyum orada Yorumla məmùrbəýý 1 yıl Bulursun her yerde Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yapma ciddiyet düşünüyor musun peki 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Bebegim yapma oyle seyler 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Libido yüzünden kötü davranmak nedir 🤔 0 0 Yorumla
Coktakasmaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Tabiki yapmamalydn sana nasıl kötü davraniyo 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anama kadar sövüyor Yorumla Coktakasmaa 1 yıl Peki kötü sert hareketler de yapiyomu Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yanlış 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapma 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kopamazsın 0 0 Yorumla
ensskrci Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Yok yapmam 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden kötü davrandı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaşın kaç 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 20 yaşındayım Cevap sahibi 1 yıl Bekaret yoksa vurdur istediğine, sorun yok Soran 1 yıl Bakire degilim Cevap sahibi 1 yıl Her gün vurdurma da haftada ayda bir sorun yok. Anala dokundurtma ayrıca
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. İstekli misin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sana değer verecek o kadar kişi varken neden kendine kötü muameye yaptırıyorsun ki
Takıntı olmuştu galiba
boş ver başka şeylere odaklan , yaşın kaç senin?
18 engelledim komple zaten onu
Hmm paylaşmak istermisin anlatmak?
Bu şekilde yapman önüm sadece hoşuna gider aşık olmaz
Yapmamalıydım sana değer verem birimi bulmalısın emin ol daha çol zevk alırsın
Dünyada tek o mu kaldı biz ne güne duruyoruz kötü de davranmam
Ham senin dam senin ister öptür ister gömdür ister denize at
bu yaşta ne bu azgınlık ya toplumun ahlakini iyice bozdunuz
Erken mi
Sana iyi davranmış olsaydı onunla yapmazdin ki
Neden
Çünkü onu çekici kılan şey sana kötü davranması. Belki kabullenmesi zor ama bu gercek
Evet dogru :(
Acı bir gerçek
Nasıl kppabilirim her yerden ulaşıyor
Çivi çiviyi söker 😉 sende ona kötü davran. Mesaj yaz ama geç yaz, konuş ama kısa kısa ve gönülsüz konuş. Görüşmek istediğinde bahane uydur.
Sonuç olarak nolacak ki
Bu defa alttan almaya başlayacak. İltifat etmeye ve güzel konuşmaya başlayacak. Öyle olunca senin için bir cazibesi kalmayacak ve teknik olarak kurtulmuş olacaksin
Ne yapsam bağlanmayacaj dimi
Otorite sana gececek. Ama sende şeyine hakim olmalısın. İradeli davranmazsan bütün emeğin boşa gider
Abi niye tutamıyorsunuz biraz ya
Yanlış mı yapıyorum
Bence çok yanlış yapıyorsun bide soruyor musun
Yapmamalıydın tabi ki :D kullanıp atıyor seni.
Her şeyi yapıyorum ama bağlanmıyor
Hiçbir şekilde
Bağlanmaz da zaten o seni obje olarak görüyor.
Yapmamalisin daha iyi birilerini bul
üniversiteye hazırlanıyorum bulur muyum orada
Bulursun her yerde
yapma ciddiyet düşünüyor musun peki
Bebegim yapma oyle seyler
Libido yüzünden kötü davranmak nedir 🤔
Tabiki yapmamalydn sana nasıl kötü davraniyo
Anama kadar sövüyor
Peki kötü sert hareketler de yapiyomu
Ne gibi
Yanlış
Yapma