Cinsel Yaşam Yasak biriyle cinsellik yaşadım ama pişman oldum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bunu ona nasıl söylerim? Güncellemeler+1 yıl Eniştem oluyor işte Yasak biriyle cinsellik yaşadım ama pişman oldum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Enistenmi? Off olmamis. Keske yakin biri olmasaydi. Ozaman birakmak kolay olurdu. Sana tehdit falan yapiyormu? 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ben kuzenimin arkadaşlarına yürümüyorum saygıdan enişte hızlı çıkmış 🤣 boş ver bro iyi miydi ona bak sen 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ben de yaşadım pişman oldum söyledim çok kızdı bana her yerden engelledi 0 0 Yorumla
Destandes Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Bize ne zevkten dört köşe olunca aklına geliyomuydu bunlar 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Boluna dememişler baldız baldan tatlıdır diye, ablam giç mi aklına gelmedi altında inlerken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teyzemin kocası Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Kaç yaşında Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Yasak olan kim merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eniştem teyzemin kocası Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Keyfine bak ama benim kuzen çok veriyor Yorumla
solakbiraz Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Yasak biriyle derken biraz daha açar mısın? 0 4 Yorumla solakbiraz +1 yıl Pişman olman normal. burada hata herkesde. Nasıl baş başa kaldınız da bu olay oldu. Baş başa kalmanızı gerektirecek süreç nasıl gelişti. Yorumla Soran +1 yıl Teyzemin evde olmadığını bile bile gittim işte Yorumla solakbiraz +1 yıl oraya gittikten sonra muhakkak olma ihtimali olan bir olay zaten. peki kime açıklamak istiyorsun da tereddüttesin Yorumla solakbiraz +1 yıl Olan olmuş bir kere. Yani artık tevbe edip yoluna devam etmelisin. Dersini almışsın. Ya pişman olmasaydın? Bence o en kötüsüydü. Şimdi kendine kızmayı bırak. Açıksan kapan o biraz seni teskin eder. Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tam olarak ne diceksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Artık birlikte olmak istemediğimi Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Neden derse Yorumla Soran +1 yıl Vicdan azabı çekiyorum Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Neden yasak ki Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani kime söylüceksin bunu kiminle paylaşacaksın 0 3 Yorumla Black1710 +1 yıl Bunu söylğyemezsin bu artık srsnızda bir sır ablan valla ikinizde keser😂 Yorumla Soran +1 yıl Ablamın değil teyzemin kocasi Yorumla Black1710 +1 yıl Oda olmazki nasıl söylüceksin onuda söylüyemezsin ki sır olarak kalacak bu sizinle Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kime göre yasak neye göre yasak 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kime ne söyliyeceksin 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Yaşamasaydın 2 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eniştem Yorumla Handsomee06 +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl söyleme. 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl @AkrepKralBurada aferin büyük başarı Yorumla AkrepKralBurada +1 yıl Teşekkürler Yorumla
sessiz0607 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Söyleyemezsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla sessiz0607 +1 yıl Sen mi istedin enişten mi Yorumla Soran +1 yıl Eniştem ama bende izin verdim istedim yani ama anlık bir şeydi şu an çok utanıyorum Yorumla sessiz0607 +1 yıl Zorlama vs olmadı mı Yorumla
Phill Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kim bu 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Eniştem Yorumla Phill +1 yıl Troll mü ciddi mi Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim ama cidden çok pişmanım Yorumla Phill +1 yıl Ne kadar yaptın bunu Yorumla Soran +1 yıl İlk defa Yorumla Phill +1 yıl Nasıl oldu bu olay baş başa mı kaldınız anlatsana bana Yorumla Soran +1 yıl Çok utanıyorum Yorumla Phill +1 yıl İstersen direk bana yaz daha rahat olursun buradan yazmak zorunda değilsin Yorumla Phill +1 yıl Yaş farkı kaç aranızdaki? Yorumla Phill +1 yıl Yazz Yorumla Phill +1 yıl Son durum ne birşeyler yaşandı mı? Yorumla
DertsizAdam35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl yasak olma sebebi ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eniştem olması Yorumla Soran +1 yıl Ne soracaksın Yorumla DertsizAdam35 +1 yıl detaylar ile ilgili işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Enistenmi? Off olmamis. Keske yakin biri olmasaydi. Ozaman birakmak kolay olurdu. Sana tehdit falan yapiyormu?
Ben kuzenimin arkadaşlarına yürümüyorum saygıdan enişte hızlı çıkmış 🤣 boş ver bro iyi miydi ona bak sen
Ben de yaşadım pişman oldum söyledim çok kızdı bana her yerden engelledi
Bize ne zevkten dört köşe olunca aklına geliyomuydu bunlar
Boluna dememişler baldız baldan tatlıdır diye, ablam giç mi aklına gelmedi altında inlerken
Teyzemin kocası
Kaç yaşında
Yasak olan kim merak ettim
Eniştem teyzemin kocası
Keyfine bak ama benim kuzen çok veriyor
Yasak biriyle derken biraz daha açar mısın?
Pişman olman normal. burada hata herkesde. Nasıl baş başa kaldınız da bu olay oldu. Baş başa kalmanızı gerektirecek süreç nasıl gelişti.
Teyzemin evde olmadığını bile bile gittim işte
oraya gittikten sonra muhakkak olma ihtimali olan bir olay zaten. peki kime açıklamak istiyorsun da tereddüttesin
Olan olmuş bir kere. Yani artık tevbe edip yoluna devam etmelisin. Dersini almışsın. Ya pişman olmasaydın? Bence o en kötüsüydü. Şimdi kendine kızmayı bırak. Açıksan kapan o biraz seni teskin eder.
Tam olarak ne diceksin
Artık birlikte olmak istemediğimi
Neden derse
Vicdan azabı çekiyorum
Neden yasak ki
Yani kime söylüceksin bunu kiminle paylaşacaksın
Bunu söylğyemezsin bu artık srsnızda bir sır ablan valla ikinizde keser😂
Ablamın değil teyzemin kocasi
Oda olmazki nasıl söylüceksin onuda söylüyemezsin ki sır olarak kalacak bu sizinle
zevkler renkler tartışılmaz
Söylersen daha kötü olabilir
Kime göre yasak neye göre yasak
Kime söyleyeceksin unut gitsin olan olmuş
kime ne söyliyeceksin
Yaşamasaydın
Kimle
Eniştem
Anlatmak ister misin
söyleme.
@AkrepKralBurada aferin büyük başarı
Teşekkürler
boş ver söyleme
Kiminle
Bende kankamin annesine girdim
Direk söyle?
Nasıl yani
Söyleyemezsin
Neden
Sen mi istedin enişten mi
Eniştem ama bende izin verdim istedim yani ama anlık bir şeydi şu an çok utanıyorum
Zorlama vs olmadı mı
Kim bu
Eniştem
Troll mü ciddi mi
Ciddiyim ama cidden çok pişmanım
Ne kadar yaptın bunu
İlk defa
Nasıl oldu bu olay baş başa mı kaldınız anlatsana bana
Çok utanıyorum
İstersen direk bana yaz daha rahat olursun buradan yazmak zorunda değilsin
Yaş farkı kaç aranızdaki?
Yazz