Evli bir adamla ilişkim var maddi destek var sağolsun. Uygun olduğunda şehir dışına gidiyoruz ya da bana geliyor. Ona sevgilim kocam gibi davranıyorum cinsellik yaşıyoruz. Başlarda çok cömertti. Ben de onun evli olmasını kabul ettiğim için trip atmamaya çalışıyorum onu bunaltmamaya çalışıyorum. yanımda eşi arayınca stres olmasın diye konuşmasına izin veriyorum. Bazen ani misafirleri geliyor beni ekiyor hiç kızmıyorum fakat son zamanlarda bişey alacağım zaman sen al kendi paranla ben veririm demeye başladı zorlayınca para attı. Sevgililer günü hediyesi aldı ama alırken yine gitti param diye espri yaptı. Sevgililer gününü eşiyle geçirecek yine trip atmadım sonraki gün buluşacaktık misafir gelecekmiş ekti yani. Tekrar para istedim zaten destek oluyorum deyip sinirlendi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evli bir adamla ilişkim var. Böyle davranması normal mi?
Güncellemeler
1 yıl
Ahlak bekçisi olacaklar gelmesin ciddi fikir istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kullanmış sıkılmış l a v u k ya da bu para mevzusuna başlarda seni alıştırmak için yapmış artık zoruna gidiyor belli ki.
Ayril Engelle ne istiyorsan mutlu ettigin surece alinir. Yazlari da bol bol tatil trip de atabilirsin
Adan evli öncelik karısına bunu baştan kabullenmek zorundasın
Bence heyecanı da ilgisi de azalmış sana karşı
Maddi durumu bozulmuş
Veya eski heyecanını yitirmiş sana karsi
Zaten evliyse , er geç senle ilişkisini bitirecektir diye düşünüyorum
Seni değiştirecek yani sıkılmış yolunu yapıyor yavaş yavaş
Artık yatakta bıkmış senden maddi bir şey vermeden becermek istiyor seni beni keriz yerine koyduğunu düşündürmeye başlamışsın adama 😄
Sen metres misin eskort musun? Sana para vermek zorunda değil ki. Ahlak bekcisi ile ilgisi yok. İliskiniz hangisi ise ona gore gider.
Senden sıkılmaya başlamış bence biraz kendini kıskandır veya daha fazla heyecan yaşat ona
Zaten bugün mesaj attım herşeyini kabul ediyorum zaten ters çıktım
Herşeyini kabul ediyorum derken
Gülü seven dikenini sever. Ya kabül ed, ya da git.
İşte o yüzden ben onun bütün şeylerine susuyorum aile durumları olduğunda beni ekmemesine susuyorum benimle yatılı olarak kalması susuyorum yanımda karısının aramasına susuyorum bana çok vakit ayırmaması susuyorum bunları kabul ediyorum ama başlarda cömert olup şimdi kendi paranla al demesi o zaman ben neden evli adamla görüşüyorum mantık olarak tamam yine destek oluyor sağ olsun ama bu lafı beni çok kırdı
Sana sus diyen mi var? Susma. Elde etmiş, Hevesini almış ve eskimişin. Durumu beğenmiyorsan yol alırsın.
tüm yaptıgı hersey normal
Ne yuce gonullu insansin sen ya
Dalga mı geçtiniz bilmiyorum ama ben elimden gelen fedakârlığı yapıyorum onu trip atmamaya ve bunaltmamaya çalışıyorum peki onun yaptığına ne diyorsunuz kendi paranla al ne demek evli bir adam metresini kendi paranla al demesi normal bir şey mi
Herseyin bi bedeli var o da seni istiyorsa gonulleyecek. Zugurtse de
Koysun gitsin
Yeni metres bulmuştur
Yazık cidden bu kafa basit olmamalısın
Fazla darlama adamı
Zaten manevi olarak hiç darlamamaya çalışıyorum dediğim gibi her türlü rahatlığı sunuyorum evle alakalı bir durum olduğunda benle görüşmesini iptal edebiliyor hiç kızmıyorum vakti olmadığında görüşmüyoruz hiç kızmıyorum bu darlamak mı sadece maddi taleplerim var
Anladım zaten manevi daralmadığını ama belki de ödemenin de limiti var onun için
sonun olmayan yol
Yeni paralı birini aramaya baslal kanka sen
Eee artık hamın eskidi
Sıkılmış diyorum
Arka plandasın artık sanki