10 ayherkesin sevişme dili farklı kimisi sevgiyle fısıldanmayı isterken kimisi de o anın sertliğini yaşamak ister benimkisi ikinciye daha yakın mesela o an kafamı yatağa bastırıp ağzımdan adımı söylerken bir yandan da küfür ettiğinde içimden geçen tek şey daha derin daha sert daha fazla oluyor çünkü o küfürler bazen öyle bir yerden geliyor ki bana sahip çıktığını hissettiriyor ama bu herkes için geçerli değil bazı kadınlar için o kelimeler kırıcı olabilir eğer haz alıyorsan sorun yok ama eğer içini bir yerde tırmalıyorsa konuşmadan geçme çünkü o anın içinde zevk kadar saygı da önemli sen istemediğin halde sürüyorsa bu bir fantezi değil sınır ihlali olur ama iki beden aynı ateşte yanıyorsa o küfürler bile şehvete dönüşüyor
42 Yorumla- 10 ay
Ben de sert seviyorum ancak bunun gerçekten fazlasıyla sert yani. Küfür olarak da normalden ağır küfürler
- 10 ay
Sen de küfür ediyo musun
En İyi Cevaplar
10 ayorgazm ve seks. cinsellik sadece gir-çık veya zıpla-hopla gibi basit yapılardan oluşmaz. farklı nesneler, farklı hareketler vardır. giriş açıları ve şekilleri vardır. kadınların zıplaması için de aynısı geçerlidir. kalça hareketleri ezgiseldir, konuşmalar, fısıldamalar kişiden kişiye değişir, küfür ettiği anda hızlanıp boşalıyordur da kesin 😅🤣
24 Yorumla- 10 ay
Yaaa siz bilgili birine benziyorsunuz
- 10 ay
Bilmem bunlari neden anlatıyorsun onuda bilmiyorum kocan ile aranizdaki aranızda kalsın. Vegas'ta olan Vegas'ta kalır.
- 10 ay
Çünkü başka anlatacak kimsem yok
- 10 ay
Cinsel eğilimi veya haz alma olayı , seks dili öyledir. Sert seviyordur aranızda yaş farkıda varsa normal ileride kırılır bu. 10 sene sonra sana yetmeyecektir. Şimdi meydan onun
Eskiden bir sevgilim vardı ( Takılıyorduk sadece)
İlişki esnasında küfür etmemi istiyordu bana garip geliyordu
ors. pum dememi istiyordu& başkasına yaptırmak vb vb bir sürü şey söylüyordu ve söylememi istiyordu
Hâlâ garip geliyor zor kurtuldum elinden 😅
Bana normal gelmiyor10 Yorumla
Normal tabi yani ben sevgilimi yaparken arada çok sert oluyorum o da bana diyor ki senin analını yapacağım ağzına ayağımı sokup oral seks cektircem diyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
10 ayAblacım ne güzel işte dana daha çok zevk vermesi lazım
81 Yorumla- 10 ay
Ya işte öyle normal değil çok sert
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 aysöyle etmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aykızz eğer yakşıklı+fitkalın ve böyyük penisliyse girdimi çıkmak bilmiyosaaa duymazdan gel. nerden bulcan böylesini... haa çok rahatsız oluyosan kulaklık falan tak... ama eğer tıknaz konya bamyası kadar küççük kürdan gibi ince penisliyse girmesi ile çıkması bi oluyosaa küfür edince tükür suratına kalk yataktan... verme bi daha bu ter biyesize
114 Yorumla- 10 ay
😅
- 10 ay
Hahahaa cok haklı komik yorum
- 10 ay
Duymazdan niye gelsin? Atmosfere ayak uydursun
Kesinlikle altında yatan psikolojik nedenler var. Sertlik başka bişey küfür başka
sekste sertlik sevilebilir. Fantezi çerçevesinde abartilmadan yapılabilir. Ama küfür heleki dozu aşan anneye v. s. edilen küfür asla hoş değil ve kesinlikle psikolojik sorunlara işaret.32 Yorumla- 10 ay
O.. çocuğu gibi şeyler
- 10 ay
Abartmış biraz
10 ayHep böyleler hep severler küüfür hos gelır onlara aman sende ona et ya
93 Yorumla- 10 ay
Sen ediyor musun
- 10 ay
@kızılelma-1 ederiz ne var yaaa isterse ederiz
- 10 ay
Merak etmiştim sadece bir şey yok
Gizli Üye(30-35)10 ayböyle ruh hastalarıyla evlenip üremeyin mümkünse, gelecekte de bu oe tohumlarıyla uğraşmayalım.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGidinin mlları ya izliyorlar erotik filmleri ondan sonra eşlerine küfür ediyorlar nasıl bir vicdan bu hanımları el üstünde tutacaksın abi
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Sana saygisi yok ve araniz da olan saygiyi sevgiyi terketmissiniz
10 Yorumla
10 ayAnne falan karıştırıyorsa çok saçma sadece seninle ilgiliyse bir nebze kabul edilebilir
23 Yorumla- 10 ay
Ya genelde benimle ilgili ağır küfürler
- 10 ay
Valla bilmeden yorum yapamadım şimdi ya
- 10 ay
Yani buradan söyleyemiyorum genelde küfürleri
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayolabilir bunu dert etme bence , erkek olark bu durumda kafamız tam yerinde değil🤭 birde fantazisi bu şekilde demekki idre et daha kötüsüde olabilirdi
09 Yorumla- 10 ay
Pardon da daha kötüsü ne olabilir?
- 10 ay
yani sert seviyor şiddetli yapabiliyor olmsı , anladığım kdarıyla seioft seviyorsun, eğer aile anlamında küfür etmiyorsa çok dert edilecek bişey değil , tabi ne dediğini bilmiyoruz bu arada
- 10 ay
Zaten şiddetli yapıyor.
- 10 ay
soft sevdiğini söyle sakin davranması için telkinde bulun bence , bir anda değil ama zamanla durulacaktır, sürekli sevişmek istemeside normal biraz daha ön sevişmeyi uzun tutmaya çalış yoruldun muhtemelen sayısı azalacaktır kaç yşındasın ya da kç yıllık evlisin bilemedim ama , yeni evlendiğinde her gğn yapmak ister insan 3 5 seneye rutine biner
- 10 ay
20 yaşındayım 3 aylık evliyim
- 10 ay
çek genç ve çok erken , güzel tarafları var tabi 35 den sonr daha özgür olursun, kocanın yaşı kaç bilmiyorum ama dişini sıkman lazım , fakat evlilikte çok şey değişir ilerde seninde hoşuna giden , onun yapmayacağı şeyler olacaktır
- 10 ay
Daha ne kadar dayanabilirim ki
- 10 ay
ne yapıyorki başka?
- 10 ay
Sertlik ayrı istemediğim seyi yapması ayrı küfür konusu ayrı. Cinsellik dışında aslında iyi anlaşıyoruz
Yani tahmin ediyorum neler diyebilecegini senin açından problem olan bir şey yok sa dert etme 😂
04 Yorumla- 10 ay
Benim açımdan problem var ki buraya yazdım
- 10 ay
Yani bana aileme
Kimisi argo kullanmayı tercih eder ve bunu daha fazla zevk için tercih eder, bana göre normal değil ama kişisel bir şey 🤷
11 YorumlaNasıl müzik kafa yaşıyorsunuz siz ya seks yaparken küfür etmek nedir zaten dikiyorsun değil mi yani
06 Yorumla- 10 ay
Öyle evliliğimizin ilk gününden beri bu şekilde
- 10 ay
Oluyorum da ne yapayım kocam
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazı kızlarda sadece ilişki anında çok eder
Sen de et kocana gitsin, denge yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
10 aySenin de hoşuna gidiyorsa sorun olmaz ya da tersini söylersin ona
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayYani kimisi seviyor bunu. Senin hoşuna gitmiyorsa söyle gidiyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayKocanız da benim gibi sert ve argo fantazisi içinde sevişiyor normaldir bence sende eşlik et ona
00 Yorumla
10 ayEğerek sadece yatak odasında kalıyorsa normal olmalı çünkü bu tür şeylerden zevk alıyordur
00 Yorumla
10 ayEğer hoşuna gidiyorsa ayrı ama istemiyorsan iletişim denen bir şey var kendisiyle konuş
00 Yorumla
10 ayKadın seksi ses çıkarsa anlarım inleme gibi ama erkek? Aşırı itici
00 Yorumla
10 ayDm de söylemek ister misin
Kişiliğine dair özellikler verir
Beklentilerine dair de
Ta kip00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki de sizin de küfürlü konuşmanızı istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 aySen de durduk yer nediyon lan sen yaprak de dönüp kalır😂😂😂
01 Yorumla- 10 ay
Ben de sevmem tatlı sözler varken Gülüm aşkım balım kkadinim ömrüm vs
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Argo seviyoruz çoğu kişi gibi tabi sen sevmiyorsan konuş eşinle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben de ediyorum daha zevkli oluyor tam kendine ait hissediyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben de ediyorum ulkenin bu durumunun vs diyip sektiriyorum tam 1 bucuk saat tikir tikir devam bosalmak imkansiz sovdukve sertlesiyorum.
10 Yorumlaboş ver küfürü işçilik iyiyse gerisini salla
00 Yorumlasert seviyorsa küfürde olabilir ama hep yapıyorsa hiç romantizmi yoksa o zaman sorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hoşuna gitmiyorsa söylemesin
12 Yorumla- 10 ay
Dinlemiyor ki beni
10 ayAdam özüne dönüyor demek ki, bazı kadınlar buna bayılır bazılarına garip gelir hoşuna gitmiyorsa söyle kocana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
10 ayGayet doğal bir olay
50 Yorumla
10 ayOooo yeeee. Erkek yhaaa. Tokadı bir koyardım 😅
51 Yorumla- 10 ay
Mantıklı ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Normal ama zevk almıyorsan söyle kendine
31 Yorumla- 10 ay
Yok sevmiyorum
Sende ona küfür et birde yumrk at yüzüne
10 YorumlaOlabilir ağız alışkanlığı dir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 aybence normal karşılamalısın takma çok zevk almaya bak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
10 ayNormal şeyler bunlar artık
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBelki seni oyle goruyordur
11 Yorumla- 10 ay
Seviyormusun sen
Gizli Üye(25-29)10 ayFantezi ama rahatsız oluyorsan söyle
70 Yorumla
10 ayNe kocaymis sendeki de sorunu bitmiyor iki ayda
00 Yorumla
10 ayKesinlikle normal degil pirno film seyrediyor olabilir
00 Yorumlaİstemiyosan söyle ona
01 Yorumla- 10 ay
Söylüyorum tamam diyor sonra yine ilişki esnasında küfürleri etmeye devam ediyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayİki kişi de istiyorsa bence harika bişey
02 Yorumla- 10 ay
Ben hoşlanmıyorum
- 10 ay
O zaman bunu uygun bir dille söyle ona kırmadan dökmeden
Sen nasıl seviyosun
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seksi garip ama derinden yaşamak istiyor
04 Yorumla- 10 ay
Tamam da benim suçum ne
- 10 ay
Beni dinlemiyor ki
Gizli Üye(36-45)10 ayDemekki seni becerirken çok zevk alıyor kendini kaybediyor
04 Yorumla- 10 ay
Yani küfür etmesi normal mi
Cevap sahibi10 ayHoşuna gidiyor demeki sana sahip olduğunu hissediyor
- 10 ay
Ee ben nabim
Cevap sahibi10 ayMutlu ol erkeğin sana doymuyor
Gizli Üye(25-29)10 ayNeler söylüyor
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
10 aybu bir fantezi rahat ol sende et
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayburçlarınız ne?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 10 ayİğrenç bir varlikla evlenmişsin tebrik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Dirty talk seviyor demek ki.. Normal. Büyütme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBırak etsin işte her şekilde içini boşaltsın sana
00 Yorumla
10 ayBen de orspu diye küfür ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. biree hamile sinn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aydoğalll bende severim ama izin alırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayne olacak bu sevdanın hali
00 Yorumla Tahmin edelim seni aq ors seni khbe gibimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
10 ayBazı kadınlar zevk alır bundan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Evet normal erkeklik iç güdüsü
00 Yorumla
10 ayTahrik ediyor adamı demek ki. Evet normal
00 Yorumlaİstemediğini açıkça belirt
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne