Cinsel Yaşam Sevdiğim adamı çok istiyorum, nasıl açılabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Onunla sevişmek yakın olmak istiyorum kocam olsun istiyorum nasıl açılabilirim çekiniyorum biraz Sevdiğim adamı çok istiyorum, nasıl açılabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. direk konuş 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=Qw9iGDJxTyI&list=RD4tLOG4us6zc&index=13 Bunu dinle 0 0 Yorumla
juıpiter Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Niye açılacaksın o sana açılsın yoksa da yoluna bak 2 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu o erkeğin anlaması gerek yanyana gelince aslında 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anlamıyor çok çekingen beyefendi 😒 Yorumla GaraGuru 1 yıl Bu yorar yahu ne bilim direkt kucağına otursan Yorumla Soran 1 yıl Ooo o zaman direkt saldırır Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Direkt cinsellik dusunuyosan sevmiyosun arzuluyosun 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onla samimiyet kur kendisini evlenmeye razı et 0 0 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Öp onu. Öp onu. Öp onuuuu 😂.🫢 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Yakın olsak öpeceğim her yerini 😂 Yorumla
Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Oww fena hiç böyle bir hayalim olmadı 👎 🥺☺️ 4 15 Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Benim de 🙂 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl @OlgunAdamX bu aşk fena haha 😂 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Kız 🔥 yanıyo:)) Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Sular şelale gibi akar 😃 senin durum nasıl 🙈😉🙂 Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Fena hem de 🔥🔥🔥 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl @OlgunAdamX ben yanmıyorum Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Sende volkan patlaması olcak gibi 🔥 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl @OlgunAdamX yoo Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Tutma kendini fazla Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl @OlgunAdamX ne 😦 tutması ya hayat savaşı veriyoruz Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Aaa noldu ki hayırdır 🙈 Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl @OlgunAdamX boş ver bana iğrenç 🤢 geliyor bu tür sorular ayrıca Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Soruyu bilemem de istekli olmak kötü bir şey değil ki Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl @OlgunAdamX mahrem alanı diye bir şey var kardeşim Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Tamam kardeşim Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cansel olarak mı istiyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet çok hoşuma gidiyor tatlı tavırları keşke benim olsa onu çok arzuluyorum Yorumla poseydonnn 1 yıl Etkileyebilirsin onu Yorumla poseydonnn 1 yıl Sonra başbaşa kaldığınızda da yapış işte Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Geç karşısına söyle. d 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyeceğim Yorumla aslanyy 1 yıl Sevişmek istiyorum diceksin ya da sevişmeye baslicaksin ;) Yorumla Soran 1 yıl Ama onu seviyorum da aynı zamanda beni seviyorsa bunlar olsun istiyorum ve reddedilirsem ya da beklediğim tepkiyi vermezsem diye korkuyorum Yorumla aslanyy 1 yıl Korkcak bir şey yok zaten reddetmezde Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sitemize davet edin.Biz anlatırız 1 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Konu etrafında dolaşan sorular sor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Atla üzerine 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Söyle hoşlandığını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
direk konuş
Bunu dinle
Niye açılacaksın o sana açılsın yoksa da yoluna bak
Bunu o erkeğin anlaması gerek yanyana gelince aslında
Anlamıyor çok çekingen beyefendi 😒
Bu yorar yahu ne bilim direkt kucağına otursan
Ooo o zaman direkt saldırır
Direkt cinsellik dusunuyosan sevmiyosun arzuluyosun
Onla samimiyet kur kendisini evlenmeye razı et
Öp onu. Öp onu. Öp onuuuu 😂.🫢
Yakın olsak öpeceğim her yerini 😂
Oww fena hiç böyle bir hayalim olmadı 👎 🥺☺️
Benim de 🙂
@OlgunAdamX bu aşk fena haha 😂
Kız 🔥 yanıyo:))
Sular şelale gibi akar 😃 senin durum nasıl 🙈😉🙂
Fena hem de 🔥🔥🔥
@OlgunAdamX ben yanmıyorum
Sende volkan patlaması olcak gibi 🔥
@OlgunAdamX yoo
Tutma kendini fazla
@OlgunAdamX ne 😦 tutması ya hayat savaşı veriyoruz
Aaa noldu ki hayırdır 🙈
@OlgunAdamX boş ver bana iğrenç 🤢 geliyor bu tür sorular ayrıca
Soruyu bilemem de istekli olmak kötü bir şey değil ki
@OlgunAdamX mahrem alanı diye bir şey var kardeşim
Tamam kardeşim
Cansel olarak mı istiyorsun
Evet çok hoşuma gidiyor tatlı tavırları keşke benim olsa onu çok arzuluyorum
Etkileyebilirsin onu
Sonra başbaşa kaldığınızda da yapış işte
Geç karşısına söyle. d
Ne diyeceğim
Sevişmek istiyorum diceksin ya da sevişmeye baslicaksin ;)
Ama onu seviyorum da aynı zamanda beni seviyorsa bunlar olsun istiyorum ve reddedilirsem ya da beklediğim tepkiyi vermezsem diye korkuyorum
Korkcak bir şey yok zaten reddetmezde
Sitemize davet edin.
Biz anlatırız
Konu etrafında dolaşan sorular sor
Offf offf alev alev yanıyor buralar
Soyun otur üzerne
Seninle istiyorum demen yeterli
Öpüşme ile baslar
Bana da söylese açılsa keşke birisi
Atla üzerine
Söyle hoşlandığını
Kocan var mı peki