Cinsel Yaşam Sevdiğim erkekle birlikte olmak istiyorum, bu konuyu nasıl açarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunu ona nasil söylerim Sevdiğim erkekle birlikte olmak istiyorum, bu konuyu nasıl açarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Önce sırtım kaşınıyor kaşırmısın de, sonra şeyim kaşınıyor hazır elin değmişken onu da kaşı de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sana orsp gözüyle bakar boş ver kıymetin anca orsp gibi olur onun gözünde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyosun Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Açıkça onu arzuladığını söyle bunda bir sorun yok. 1 0 Yorumla
ssefaarslannn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Söyleme yansit ona o baslasin gel ozele anlstiyim istersen 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benimle başbaşa kalsan ne yapardın de 👌 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bu da güzel Yorumla gacar4886 +1 yıl Nefesini hissetmek istiyorum de mesela Yorumla Soran +1 yıl Waow bu da güzel Yorumla gacar4886 +1 yıl Merak ettiğim bir konu var ama yazamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben yazayım Yorumla gacar4886 +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla gacar4886 +1 yıl Tamam gördüm Yorumla
Sherlockun_Piposu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyleyemezsin belli edersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Sherlockun_Piposu +1 yıl Sarılıp iyiyce dibine girersin falan Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bize yazdığın gibi onada soyle 1 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Bi mesajla bile çok kolay olur yani 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl zaten mesajda demem lazım Yorumla Oxseli +1 yıl burada dediğin gibi açık açık de Yorumla Soran +1 yıl Kızım git başımdan diyormuş 😂 Yorumla Oxseli +1 yıl Onda iş yok Yorumla Soran +1 yıl Demez herhalde Yorumla Oxseli +1 yıl Dese bil ki ötmüyor kuşu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Genç daha ya 😂 Yorumla Oxseli +1 yıl Orasını bilemem Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla
Emrullahaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sen ona dekolte foto at o olayı açar 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl O an boşalır blki Yorumla Soran +1 yıl O zaman ister belki Yorumla Emrullahaslan +1 yıl İstemek ne kelime hemen yanına gelir aşkım de sütyenim nasıl de anlar o Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha 😂 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl At at haber bkliyorim ins seni boşaltır Yorumla Soran +1 yıl Bakacaz Yorumla Emrullahaslan +1 yıl İlkin mi olucak yoksa acimasin Yorumla Soran +1 yıl İlk Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Hadi ya o zaman manitan şanslı kızlık bozucak Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Hamile kalma sonra Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok 😂😂 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Özelden bişey sorsam Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Musaitsen Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Belli et 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Basbaya seninle evde başbaşa kalsak nolurdu de Yorumla Soran +1 yıl Fena şeyler olurdu 😄 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Fena şeyler olacağı belli 😀 o da başlamazsa işte yavaş yavaş anlatmaya problem vardır Yorumla Soran +1 yıl Inşallah yoktur problem 😂 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Varsada artık manuele devam 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Soyleme opmeye basla musiat bir zaman gelir gerisi
Önce sırtım kaşınıyor kaşırmısın de, sonra şeyim kaşınıyor hazır elin değmişken onu da kaşı de
sana orsp gözüyle bakar boş ver kıymetin anca orsp gibi olur onun gözünde
Doğru diyosun
Açıkça onu arzuladığını söyle bunda bir sorun yok.
Söyleme yansit ona o baslasin gel ozele anlstiyim istersen
Benimle başbaşa kalsan ne yapardın de 👌
Bu da güzel
Nefesini hissetmek istiyorum de mesela
Waow bu da güzel
Merak ettiğim bir konu var ama yazamıyorum
Ben yazayım
Tamam
Yazdım
Tamam gördüm
Söyleyemezsin belli edersin
Nasıl
Sarılıp iyiyce dibine girersin falan
Bize yazdığın gibi onada soyle
Tahrik et seni istiyorum falan de
Bi mesajla bile çok kolay olur yani
Nasıl zaten mesajda demem lazım
burada dediğin gibi açık açık de
Kızım git başımdan diyormuş 😂
Onda iş yok
Demez herhalde
Dese bil ki ötmüyor kuşu 😂😂
Genç daha ya 😂
Orasını bilemem
😊😊
Cilve kur yap kıvama getir
Sen ona dekolte foto at o olayı açar
😂😂😂
O an boşalır blki
O zaman ister belki
İstemek ne kelime hemen yanına gelir aşkım de sütyenim nasıl de anlar o
Ahahaha 😂
At at haber bkliyorim ins seni boşaltır
Bakacaz
İlkin mi olucak yoksa acimasin
İlk
Hadi ya o zaman manitan şanslı kızlık bozucak
Hamile kalma sonra
Sorun yok 😂😂
Özelden bişey sorsam
Musaitsen
Belli et
Nasıl
Basbaya seninle evde başbaşa kalsak nolurdu de
Fena şeyler olurdu 😄
Fena şeyler olacağı belli 😀 o da başlamazsa işte yavaş yavaş anlatmaya problem vardır
Inşallah yoktur problem 😂
Varsada artık manuele devam 😀
olma
I * horny de
Vayy super
Konuş