Cinsel Yaşam Evlilikte cinsellik ne sıklıkla olmalı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 122 Evlilikte cinsellik ne sıklıkla olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Haftada en az 3 olmalı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En az iki günde bir 2 1 Yorumla electrician_ 1 yıl İlk başlarda. Ancak olur Yorumla
ebru_çiçek2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hergün gir 5 2 Yorumla kanka35 1 yıl sallama Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Hergün her saat yapıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İki günde bir 8 7 Yorumla kanka35 1 yıl mntıklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kanka35 bisey sorcam birini mesajlaşırken engelleyince o mesaj atınca anlaşılıyor mu benim onu engellediğim Yorumla kanka35 1 yıl anlaşılmıyor artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kanka35 anlaşılıyormuş öğrendim Yorumla kanka35 1 yıl engelli nasıl olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kanka35 seni engellediyse ona yazdığında engellendiğiniz kullanıcı falan diye uyarı çıkıyormuş Yorumla kanka35 1 yıl bilmiyordum sağolun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl bana kalsa hiç de erkekler aşırı istiyor 1 22 Yorumla Kenank07 1 yıl Sana kalsa hiç mi 😅Aldirdin mi libidonu 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 he aldırdım Yorumla Kenank07 1 yıl Bağış mi 🤔😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 yok gömdüm Yorumla Kenank07 1 yıl Senden beklenir 🫡 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 evet Yorumla Kenank07 1 yıl Laf attigima pişman ettin saol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 e ayol hepimiz elimiz şeyimizde gezecek değiliz akıllı insanlara da ihtiyaç var Yorumla Kenank07 1 yıl Sen akıllı kesimintemsilen bulunuyorsun yani öyle mi 😅 Yorumla Kenank07 1 yıl Elin bı yerinde de demedim ayrıca 🫡 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 genelde libidosu uçan insanlar öyle yani hep hazır beklerler biri gelse de fanfinifinfon konuşsak diye Yorumla Kenank07 1 yıl Nöbetteyim sabaha kadar burdayım Sabaha kadar da fanfini olmaz herhalde o kadarda değil demi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 valla onu o fanfinifinfonculara sor Yorumla Kenank07 1 yıl Sen onlardan değilsin ama napcaz 🤔Kime sorayım kimlere gideyim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 bir bağır belki sesini duyan olur Yorumla Kenank07 1 yıl Nöbetteyim diyorum sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 e napayım yani askerlere sor Yorumla Kenank07 1 yıl Kışladayim demedim bebeğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 bulursun sen abicim Yorumla Kenank07 1 yıl Askerim mi dedim 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 ayol neysen nesin ay şiştim Yorumla Kenank07 1 yıl Benimde sisirdin mk Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. canın istedikçe yap bi sıklığı yok 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Haftada en az üç. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sıklıgı değil kalitesi önemli 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Haftada 2 olsa ama tadında 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Her gun veya 2 gunde 1 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 0 kez 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Hergün iki defa olmalı 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. her gün 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ayda iki 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Hergün 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haftada 2 0 0 Yorumla
Ahmet3232a Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Haftada en az 2 0 1 Yorumla Ahmet3232a 1 yıl Tabi bunda durumlara göre degisir Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. En kotu iki güne bir 0 0 Yorumla
Ekaan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Haftada 3 ideal bence 0 3 Yorumla Ekaan34 1 yıl Oyuncağın titreşimli mi Yorumla Ekaan34 1 yıl Noldu Yorumla Ekaan34 1 yıl Selam Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Haftada 3-4 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Haftada 1 2 11 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Az değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa sanki her gün yapıyomuşsun gibi hafta 1i mi beğenmedin?😂 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Biliyor musun ki beni😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa bilmiyorum Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Merak ediyor musun etmezsin😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa etmedim pandacık Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Etseydin şaşırırdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa 😂 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Ee napıyosun😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa iyidir sen napıyosun panda Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl İyiyim uyumuşsundur değil mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl haftada 1-2 4 2 Yorumla Jony_Shins 1 yıl Oha ya, çok az. Yok ayda bir deseydin bari Yorumla Aspirin0800 1 yıl En tatlı en fazla haz verici olur özlemek lazım ki zevki çıksın Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zamanı yok ama 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. haftada 3 nornal 0 0 Yorumla
Leonidass7 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Her gece gir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bulursam girerim işten geldi istedim modunda değilim dedi uyuyor şimdi Yorumla Leonidass7 1 yıl Ben olmalıydım onun yerinde Yorumla Leonidass7 1 yıl İşte o döner yatar ben ise seni uyutmazdım Yorumla Soran 1 yıl Şans diyelim… Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haftada bir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Haftada en az 3 0 11 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizin 1 az değil mi? İstemeyen kim Yorumla Soran 1 yıl Benim isteğimle 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi o kadar istiyorsun yoksa eşin mi yanaşmıyor Yorumla Soran 1 yıl Sinir olup akışına bıraktım ayda bir oldu, olan bana olduğunu dusunerekten kendim istemeye devam w Yorumla Soran 1 yıl Ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kadar da olmaz ya sorunu var ya başkası o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Resmen gül bahçesini soldurmuş Yorumla Soran 1 yıl Tek derdin deligin dolmasi, ben burada iki iste çalışıyorum sen yan gelip yatıyorsun kendi a…. inin derdindesin diyor Yorumla Soran 1 yıl Ben çalismadigim için Yorumla Soran 1 yıl Üstü kapalı yazabilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Banlıyorlar valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Haftada en az 3 olmalı bence
En az iki günde bir
İlk başlarda. Ancak olur
Hergün gir
sallama
Hergün her saat yapıyorum
İki günde bir
mntıklı
@kanka35 bisey sorcam birini mesajlaşırken engelleyince o mesaj atınca anlaşılıyor mu benim onu engellediğim
anlaşılmıyor artık
@kanka35 anlaşılıyormuş öğrendim
engelli nasıl olacak
@kanka35 seni engellediyse ona yazdığında engellendiğiniz kullanıcı falan diye uyarı çıkıyormuş
bilmiyordum sağolun
bana kalsa hiç de erkekler aşırı istiyor
Sana kalsa hiç mi 😅
Aldirdin mi libidonu 🙃
@Kenank07 he aldırdım
Bağış mi 🤔😅
@Kenank07 yok gömdüm
Senden beklenir 🫡
@Kenank07 evet
Laf attigima pişman ettin saol
@Kenank07 e ayol hepimiz elimiz şeyimizde gezecek değiliz akıllı insanlara da ihtiyaç var
Sen akıllı kesimintemsilen bulunuyorsun yani öyle mi 😅
Elin bı yerinde de demedim ayrıca 🫡
@Kenank07 genelde libidosu uçan insanlar öyle yani hep hazır beklerler biri gelse de fanfinifinfon konuşsak diye
Nöbetteyim sabaha kadar burdayım
Sabaha kadar da fanfini olmaz herhalde o kadarda değil demi 😅
@Kenank07 valla onu o fanfinifinfonculara sor
Sen onlardan değilsin ama napcaz 🤔
Kime sorayım kimlere gideyim 😅😅
@Kenank07 bir bağır belki sesini duyan olur
Nöbetteyim diyorum sana
@Kenank07 e napayım yani askerlere sor
Kışladayim demedim bebeğim
@Kenank07 bulursun sen abicim
Askerim mi dedim 🤔
@Kenank07 ayol neysen nesin ay şiştim
Benimde sisirdin mk
canın istedikçe yap bi sıklığı yok
Haftada en az üç.
Burada mısınız
Çocuk yoksa ya da planlamıyor iseniz ayda 1-2
Hergün veya iki günde bir idealdir
Yaşlar kaç? Ne sıklıkta yaşıyorsunuz
Seni kıskanmasını sagla.
Ben olsam her gün yaparım eşim sıkılmazsa
Her gün pompa yapılmalı çıkarmasın sakın
Sıklıgı değil kalitesi önemli
Haftada 2 olsa ama tadında
Her gun veya 2 gunde 1
0 kez
Hergün iki defa olmalı
3 yılda 1
Senede bir gün
Her gün ya da iki günde bir
Her gun yapardim baslarda :)
Haftada 3-4 ideal
her gün
Haftada 4-3
Ayda iki
Bence 2 günde bir
Hergun
Haftada 3-4 normal bana kalırsa hergün tabi
Hergün
2 günde bir.
hergün😀
Haftada 2
Haftada en az 2
Tabi bunda durumlara göre degisir
En kotu iki güne bir
Haftada 3 ideal bence
Oyuncağın titreşimli mi
Noldu
Selam
Haftada 3-4
Haftada 1
Az değil mi
@meraklıbirpandaa sanki her gün yapıyomuşsun gibi hafta 1i mi beğenmedin?😂
Biliyor musun ki beni😊
@meraklıbirpandaa bilmiyorum
Merak ediyor musun etmezsin😅
@meraklıbirpandaa etmedim pandacık
Etseydin şaşırırdım
@meraklıbirpandaa 😂
Ee napıyosun😅
@meraklıbirpandaa iyidir sen napıyosun panda
İyiyim uyumuşsundur değil mi
haftada 1-2
Oha ya, çok az. Yok ayda bir deseydin bari
En tatlı en fazla haz verici olur özlemek lazım ki zevki çıksın
Haftada üç idealdir
Hergun
Haftada 3-4
akisina birak esin seni halleder
Ben olsam hergün 2 sefer 🤣
olduğu kadar
Zamanı yok ama
haftada 3 nornal
Her gece gir
Bulursam girerim işten geldi istedim modunda değilim dedi uyuyor şimdi
Ben olmalıydım onun yerinde
İşte o döner yatar ben ise seni uyutmazdım
Şans diyelim…
gün aşırı
Günde üç dört
Ne zaman istersen
Size bagli
Dm gelsene
Her fırsatta olmalı
Nezaman istenirse
Her gece
Her gün
Haftada bir
Haftada en az 3
Sizin 1 az değil mi? İstemeyen kim
Benim isteğimle 1
Sen mi o kadar istiyorsun yoksa eşin mi yanaşmıyor
Sinir olup akışına bıraktım ayda bir oldu, olan bana olduğunu dusunerekten kendim istemeye devam w
Ediyorum
Bu kadar da olmaz ya sorunu var ya başkası o zaman
Resmen gül bahçesini soldurmuş
Tek derdin deligin dolmasi, ben burada iki iste çalışıyorum sen yan gelip yatıyorsun kendi a…. inin derdindesin diyor
Ben çalismadigim için
Üstü kapalı yazabilirsin
Banlıyorlar valla