Bence ikisi başka şeyler ve olabilir.. Hatta karşılıklı dokunuşlarla başka bir boyuta da taşınabilir olay.. Keyifli günler.. 🥂

Bence ikisi başka şeyler ve olabilir.. Hatta karşılıklı dokunuşlarla başka bir boyuta da taşınabilir olay.. Keyifli günler.. 🥂

Hayır, ilişkisi olan birinin mastürbasyon yapması anormal bir durum değil. Bu tamamen doğal bir ihtiyaç Mastürbasyon, kişinin kendi bedenini tanıması, stres atması ve rahatlaması için sağlıklı bir yöntem ama bence ilişkide olmak, kişinin ihtiyaçların tamamen ortadan kalktığı anlamına gelmez. Bu durum hayatındaki kişiye olan ilgisizliği göstermez; aksine, bazı insanlar bunu cinsel isteği artırmak veya daha iyi bir cinsel deneyim yaşamak için yapar.
28 yıl boyunca cinsellik yaşamayıp evleneceğim kadına sakladım kendimi, evlendikten sonra bu aşağılamayı neden yapayım kendi kendime? Mastürbasyon yapacaksam eğer, kadınımı küçük görüyorum ve istemiyorum demektir. Karşı tarafın yapıldığını görürsem de, yetemiyorum algısı oluşacaktır.
Alakası yok neden anormal olsun çok normal bir durum herkes için geçerli, insanlar illa bir partner ile ilişkiye mi girmesi gerekiyor tabi ki hayır mastürbasyon bu durum da devreye girebilecek en iyi şey olabilir
Gif çok iyi bu arada 😂
İlişki olsada hep yanında olmuyor o zevkte elle tutulan engel olunup ertelenecek bişey değil ki al karşına konuş bugün yok sonra gel diye mecbur düz duvar mı yapıcak insan ya da başkasına mı saldıracak haliyle oluyor öyle yaramazlıkkkkk🥰
Cevap
44Cevap
Katılıyorum ikisi başka şeyler ve olabilir bence. zaten belki de evlenmeden cinsellik istemiyorlardır bu yüzdende mastürbasyon tercih ediyor da olabilirler. Keyifli günler.. 🥂
Önümüze et yemeği ve ekmek konsa et yemeğini tercih ederiz ama bazen ekmek yemekte gerekiyor mideye iyi gelir bu örnekten yola çıkarsak seks tabiki daha fazla cazip gelsede bazen tek kalmamız vücudumuzda zaman geçirmemiz de bize iyi gelir.
Açıkcası libidosu yüksek olanlar için normal. Ben tasarruflu kullanıyorum gerek yok wkdksk
Tasarruflu nasıl oluyor yaa 😂😂😂
değil. evlenince yaşamak istiyorlardır kişi bu yüzden tercih ediyordur. evlenince eşi yapmak istemezse, bir sebebi varsada yapılır.
Evli olupta yapıyorsa bu ilişki heyecan bakımından bitmiştir. Normal olmadığı gibi zihinsel bir aldatılma şeklidir bu.
Yapılabilir ama ne derecede yağıldığı önemli ilişkiye girmek yerine yapıyor ise sıkıntı demektir
Olabilir böyle şeyler bence bir anormallik yok insan bazen seks yapmak yerine kendi hayal dünyasını kullanarak tatmin olmak isteyebilir
İkisi farklı haz veriyor farklı tatlar... Ancak biri diğerini engellerse hoş olmaz. Çiftler arasındaki ilişkiye bağlı gelişmektedir normaldir.
Bazen mastürbasyon ilişkinin önüne geçebilir zevk olarak, yeterki aşırıya kaçmasın, bence problem yok insan bazen kendiyle kalmak isteyebilir.
Gayet normal oraya mastürbasyon yaparak ya da geldik normal ilişkiye terfi ettik elbet eski alışkanlığı tatli bir şekilde devam ettirmek uyar
Anormal değil ama ikili ilişkiyi etkilediği an anormale döner.
@vahitt34 eşinle olmazsam etkiler
Aktif bir cinsel hayatı var ise zamanla uzaklaşır.
Gayet normal. İlk eşimle karşılıklı mastürbasyon yapardık. Müthiş zevkli olurdu. Senin ilişkin var ve mastürbasyon mı yapıyorsun
bence çok normal bir durum yani o an yanımda değilse ne yapmalıyım? es*ort alamam ki
Kesinlikle değil fantezi dünyası sonuçta başka şeyler ister sürekli
İlişki olsun olmasın, mastürbasyon bir gerekliliktir.
Ee ama detayda cevabı vermişsin, bize bir şey kalmamış yazacak. Olmuyor böyle sjj
Çok ta abartmamak lazım aktif bir cinsel yaşam sürüyorsa.
Bence değil ilişkim olduğum zamanlarda yapıyordum şimdi daha çok yapıyorum 😂😂
Yoo isteyen istediği gibi takılabilir. Hatta karşılıklı olursa da çok eğlenceli olabilir bence
Evli veya ilişkilerinde cinsellik varsa mastürbasyon gereksiz
Anormal değil. Karşılıklı da yapılabilir (mutual masturbation)
Ya bazen ilskide bile biraZ tereddüt ve korku yaşayan kişiler mastta sorunu hallediyor bence
Bağamlılığı varsa maalesef normal bir durum oluyor
Uzun vadede mastürbasyon yapanlar için beyin kendini adapte etmiş o olmadan bit. ez algısında oluyor ne kadar ilişkin olsa da beyin mastürbasyon için sinyal veriyor bağamlılık kısaca
Yoo değil seviştikten sonra yaptığım bile oldu. ikisi cidden farklı.
Normal değil ilişkide doymuyor ya da doyurulmuyordur
erkekse gayet normal, kadınsa bir sorun var, çünkü kadınların uyarılmadan cinsellik istemesi ve ihtiyacı olması çok garip bir durum
Gayet normal bir durum. Hatta bazı bazı partnerler birbirlerine bile uygulayabilir, şahsen gayet güzel oluyor.
Anormal değil tabi alışkanlık olmadığı sürece
İlişkiyle alakası yok. Zevk işi 👌. 🔥
E herhalde evliysen ama bekarsan normal
zevk meselesi bence eşimle 8 yillik evliyiz eşimde yapiyo bende yapiyorum bazen mastin yeri ayrı bence
yani elinin altında partner varsa mastürbasyon yapması saçma
Mastürbasyonun yeri ayrı tabiki.
Evli olanlar bile yapıyor normal bir zevk
Çok saçma ilişkin varsa ilişki yaşa
Varken de yaparım.
Farkındalık yaratmak herzaman güzeldir
anormal değil bence
Normal bence
ilişkim olmadığı için rahatım ;)
yani sürekli yapıyorum demek istedim :)
mastürbasyon enerhi kaybı elbette anormal
Ben yapıyorum hem o hemde diğeri.