Cinsel Yaşam Sekste yaş farkı sorun mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 128 Sekste yaş farkı sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Uzak dur bencede çok yaş farkı var 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. olmaz 6 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. erkekler pek takmıyor yaşı ya 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Taksa keşke bir de inanılmaz arsız tersliyorum geri geliyor Yorumla Memoo00007 1 yıl çıtır kadını bulunca bırakamıyor dsfsdf Yorumla Soran 1 yıl Ortak bulunduğumuz yerde benden daha çıtırlar var Yorumla Memoo00007 1 yıl bakireysen seni takmış olabilir kafaya bencee Yorumla Soran 1 yıl Bakire olduğumu nerden bilecek ki Yorumla Memoo00007 1 yıl Erkekler anlarlar bunu genelde Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin Yorumla Memoo00007 1 yıl evet her erkek o darlığı yeniden hissetmek ister Yorumla Soran 1 yıl Hayır anlarlar dedin ya nasıl nerden belli oluyor ki Yorumla Memoo00007 1 yıl Yapan ve yapmayan kadın tavırlarıyla belli ediyor genelde Yorumla Soran 1 yıl Biraz daha açıklayabilir misin Yorumla Memoo00007 1 yıl Bazı kadınlar mesela hiç yapmadıysa cinsellikten midesi bulandığını söyler uzaklaşır kaçar konuşmak istemez utanır. Ama yapan kadın da bunlar neredeyse hiç olmaz Yorumla Soran 1 yıl İyi de elin adamıyla benim ne gibi bir cinsel sohbetim olmuş olabilir ki ben dışardan birinin anlamasından bahsediyorum Yorumla Memoo00007 1 yıl Karşında ki erkek çekici ise her kadın bu dediklerimi yapar enin de sonunda Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Çok fark var hemde 4 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yaş farkı sorun olmaz , tecrübe önemli 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soruj tabj 3 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 10 20 yaş bile olur ben çok yaşadım bunu 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok yaş farkı olunca bence de olmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Cinsellik içindir 0 18 Yorumla Soran 1 yıl İnanılmaz yalakalık yapıyor Yorumla Engin28 1 yıl Verecen mi yapabilir mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Engin28 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Neden veriyim Yorumla Engin28 1 yıl Bilmem sana neden yanaşıyor vermiceksen Yorumla Soran 1 yıl Erkekler vereceğini düşündüğü kişilere mi yanaşır Yorumla Engin28 1 yıl Genelde Yorumla Soran 1 yıl Ama vermeyeceğim çok net. Ben biraz sert ve ciddi biriyim bu gibi durumlarda Yorumla Engin28 1 yıl Mesela nasıl gelişti konuşmanız Yorumla Soran 1 yıl Ben abi diyordum adama ama o sırada o bana yürüyormuş sonradan fark ettim. Seni görmeye geldim falan diyordu anlamıyordum pek ya da ilgimi çekmiyordu Yorumla Engin28 1 yıl Tersle yaşının adamı ol de Yorumla Soran 1 yıl Devam ederse diyeceğim geçen biraz ters davrandım sonra görmedim Yorumla Engin28 1 yıl Dikkatini çekmişsin elemanın Yorumla Soran 1 yıl Benden iğrenmesini nasıl sağlarım Yorumla Engin28 1 yıl Üzerine kus Yorumla Soran 1 yıl Hahaha hoşuna gider bence Yorumla Engin28 1 yıl Fantezi olarak algılanırsa Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl İstiyorsan yap 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum igrendim Yorumla Gezentilkii 1 yıl O zaman hiç gündeminde olmasın boş ver gitsin Yorumla Soran 1 yıl Haklısın ama adamı nerdeyse hergün görüyorum. aklima. geliyor Yorumla Gezentilkii 1 yıl O sıkıntı ama bırak o düşünsün sen takıl Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aşkta ve sekste yaş olmaz gider ve icrat olur 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne alakaaaa 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Yani illaki olur 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok ayıııp 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmaz bence 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen istiyomsn peki 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adamına göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl kiz sende kücük degilsin ki sen galiba korkuyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl belgi dersin benden cok büyüktür peniside büyük olur beni öldürü aciritir diye Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. ayıp gereksiz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Baban yaşında 0 0 Yorumla
DomSahip Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Sorun olmaz 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sahip ne ya kaldı mı öyle şeyler Yorumla DomSahip 1 yıl Evet, ne oldugunu ogren bdsm masterı Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum ne olduğunu Yorumla DomSahip 1 yıl O halde komik beyanlarda bulunma 🫠 Yorumla Soran 1 yıl Kızmayın efendim Yorumla DomSahip 1 yıl Kızmadım çocuğum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire misin 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Verecek misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlgini çekmedi mi adam Yorumla Soran 1 yıl Çekmedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle yaş farkı olan ilişkiler azdırıcı geliyor bana yaaaa Yorumla Soran 1 yıl O zaman kendine bul 45 yaşında birini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var mı çevrende Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınlar arasında cinsellik konuşuyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl Hayır konuşmuyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağda yapıyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl Benim o kadar samimi olduğum biri yok Yorumla Soran 1 yıl Oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimle mesela Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşımla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç beden kullanıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Ne yapacaksın mememizin boyutunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak ettim işte söyle ne vaarr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Uzak dur bencede çok yaş farkı var
olmaz
erkekler pek takmıyor yaşı ya
Taksa keşke bir de inanılmaz arsız tersliyorum geri geliyor
çıtır kadını bulunca bırakamıyor dsfsdf
Ortak bulunduğumuz yerde benden daha çıtırlar var
bakireysen seni takmış olabilir kafaya bencee
Bakire olduğumu nerden bilecek ki
Erkekler anlarlar bunu genelde
Ciddi misin
evet her erkek o darlığı yeniden hissetmek ister
Hayır anlarlar dedin ya nasıl nerden belli oluyor ki
Yapan ve yapmayan kadın tavırlarıyla belli ediyor genelde
Biraz daha açıklayabilir misin
Bazı kadınlar mesela hiç yapmadıysa cinsellikten midesi bulandığını söyler uzaklaşır kaçar konuşmak istemez utanır. Ama yapan kadın da bunlar neredeyse hiç olmaz
İyi de elin adamıyla benim ne gibi bir cinsel sohbetim olmuş olabilir ki ben dışardan birinin anlamasından bahsediyorum
Karşında ki erkek çekici ise her kadın bu dediklerimi yapar enin de sonunda
Sen de seks dusunuyosan sorun olmaz bence
Ver bi iki posta adama ne olacak
Çok fark var hemde
Hoslaanıyosan arzun varsa olabilir yanı senın
Performansına güveniyorsa bi tur binsin canım 😀
3 5 sene sonra swn geliyor sanarsın o gider 🤣
Neden ayıp? Kime ayıp?
Neden ayıp olsun ki
Yaş farkı sorun olmaz , tecrübe önemli
Soruj tabj
Uzak dur pişman olacağın bir şey yapma
10 20 yaş bile olur ben çok yaşadım bunu
Çok yaş farkı olunca bence de olmaz
Cinsellik içindir
İnanılmaz yalakalık yapıyor
Verecen mi yapabilir mi
Hayır
Neden
Neden veriyim
Bilmem sana neden yanaşıyor vermiceksen
Erkekler vereceğini düşündüğü kişilere mi yanaşır
Genelde
Ama vermeyeceğim çok net. Ben biraz sert ve ciddi biriyim bu gibi durumlarda
Mesela nasıl gelişti konuşmanız
Ben abi diyordum adama ama o sırada o bana yürüyormuş sonradan fark ettim. Seni görmeye geldim falan diyordu anlamıyordum pek ya da ilgimi çekmiyordu
Tersle yaşının adamı ol de
Devam ederse diyeceğim geçen biraz ters davrandım sonra görmedim
Dikkatini çekmişsin elemanın
Benden iğrenmesini nasıl sağlarım
Üzerine kus
Hahaha hoşuna gider bence
Fantezi olarak algılanırsa
İstiyorsan yap
İstemiyorum igrendim
O zaman hiç gündeminde olmasın boş ver gitsin
Haklısın ama adamı nerdeyse hergün görüyorum. aklima. geliyor
O sıkıntı ama bırak o düşünsün sen takıl