AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Bence cinsel temasta olmalı, belki partneriniz ya da sizde sorun var, ömür boyu bununla yaşayabilecek mısınız? Cinsellik çok önemli bir yer tutuyor evlilikte, sadakat ve sevgi gibi...
Tensel teması doğru bulmuyorum libidomuzda sorun yok bu yeterli
Değil maalesef, belki partneriniz sizi mutlu edebilecek durumda değil... Çok boşanan gördüm bu sorun sebebiyle...
Evet vardır her ilişkide cinsellik olmalı yoksa manası nedir
Dinen günah evet. Cinsel hastalıklar açısından dikkatli olunmalı. Bence evlenmeden seks olmasa bile sevişirim belki o kişiyle bu konuda anlaşılmayacak tenleriniz uymayacak vücut kokusunu beğenmeyeceksin yeteri kadar temiz değil fark etmeyeceksin.
bence olmali ama benim sevgilim hic sicak bakmiyor acayip seküler bir ailesi var niye boyle bilmiyorum hic konusunu bile acmaz ben acinca da kapatir
Sevgilin senden daha akıllı aq
teşekkür ederim
ne güzel işte, gönül eğlendirmek istese konuşurdu demek ki ciddi düşünüyor canın susama ve değerini bil 😄
Vardır arabayı bile sürmeden almıyorlar
Kendini mal gibi mi görüyorsun
Erkekler beni mal gibi görüyo
Sen erkeklerle aynı kanaatte misin
Öyleyim
Yazık ne diyim
Yani vardır ama çok ileriye gitmeden
evet doğal bur şey . cinsel olaraqda bir birlərini tanımalıdırlar
Ben 26 yaşındayım ilk defa bi sevgilimle bu konuyu konuştuk 5,10 dk oda rahatladı Ben zaten utancımdan pek fazla konuşamadım yani kelimeler ağzımdan zar zor çıkıyordu o da şey dedi bu seni kötü falan yapmaz diye Çoğu da diyor zaten Seni kullanıyor falan
istersen bana takip at. Rahat olur
sana taklitler vereyim
Her ilişkinin dinamiği farklıdır
Normaldir diye düşünüyorum
doğal
Yok. Şahsen ben yapmam evlenmeden
Tensel değil zaten bir kac dakikalık konuşma nude tarzı şeylerde yok
Sekssiz iliski olmaz ister evli olsun ister olmasin
Hayatta ucu sekse dokunmayan bişey var mı?,
Kaybedenler kulübü
Gayet normal aslında erkekler bu anlarda daha açık olur
evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım
Yine hasta bir erkek kadın hesabı açmış
Yaşadığım bir durum için soruyorum kız olmamı kanıtlamam 5 dk mi almaz
He kardeş he
Sıkıntın ne?
Hasta insanların sa—lakları kandırmak için iğrenç şeyler yapması ! Senin anan bacın yok mu?
Gel lan görüntülü konuscaz
Lan? Pardon terbiyesizleşme
Sıkıntıların olduğunu düşünüyorum lütfen yazma☺️
Sa-pıklara ve hasta ruhlulara karşı evet
Bu sitede sapik görmesem tamam dicem profil fotolarını genital bölgelerinden oluşuyor aynen ben sapığım benim sorum sapık sadece insanların ilişkiye bakış açısını merak ediyorum kendime fikir almak için
Aklınla düşünmediğin için kafamı cinsel organ olarak görmene şaşırmadım
Harbi sıkıntıların var senin için mi söyledim bunları? Bi gider misin şurdan
Benimle konuşurken neden kendin gibi diğer sa-pıklardan bahsediyorsun? Piyasada sapıkların olması senin de sapık olmana mazeret mi?
Ya defolll ruh hastası
İnsanlarla hayali ilişkiye girmekten bahseden adam bana ne diyor?
Tamam sensin
Bence var ve olmalı cinsellik olmadan olmaz
Ben 26 yaşındayım ilk defa bi sevgilimle bu konuyu konuştuk 5,10 dk oda rahatladı Ben zaten utancımdan pek fazla konuşamadım yani kelimeler ağzımdan zar zor çıkıyordu o da şey dedi bu seni kötü falan yapmaz diye Çoğu da diyor zaten Seni kullanıyor falan
Olur mu öyle şey neden seni kullansın ki? Sadece bir kere mi olmuştu peki? Ve daha önceden hiç yaptınız mı bir şey?
Bn hiç cinsel iliski yaşamadım nude de atmadım kimseye ilk defa biriyle böyle sesliden konuştum ve o kişi rahatladı bende dedim beni o biçim kızlardan görme diye saçmalama dedi sevdiğim kadınla oluyor bu daha ne olsn falan
Sadece sesli olarak mı sohbet ettiniz ve hiç buluştunuz mu? Yoksa sadece sanal da mı kaldı? Ve daha önceden hiç böyle yaptınız mı?
Hiç buluşmadık iş için başka şehirde gelecek ama, ilk defa yaptık sadecee bu kdr
Peki geldiğin de yapacak mısınız? Yoksa her şey sanalda mı kalacak?
Hayır tabikide sanalda kalacak bunu ona baştan dedim ben asla istemem diye
hım çok güzel peki sana ne cevap verdi?
Tamam dedi yani ztn demedi yapalım falan
peki başka birisi ile hiç böyle yapmış mıydın? yoksa ilk mi oldu senin için?
Yapmadım ilk
Hım çok güzel o zaman
Sexting saçmalıktır
Sevismek bana uygun degil
Keyfinize göre takılın canım o zaman
Bence dikkatli nasıl olsa evlenicez deyip seni kullanıp bırakabilir de sonra pişman olma.
Evet her ilişkide vardır olması da gerekiyor
26 yaşındayım ilk defa bi sevgimle sexstgn gibi bir şey yaptım sesli ama görüntü yok tabi ben pek anlamda katılamadım ama bana dedi seni kötü kız yapmaz diye çok utanıyorum
Yani yaptığın şey gayet normal bir şey o yüzden çok kafana takmana gerek yok tabii karşındaki kişinin ne kadar ciddi olduğuna bağlı kiminle yaptığına bağlı ilk defa yapıyorsun ya biraz onun çekingenliği ve utangaçlığı var üzerinde yani bunu açman için tabi yapman gereken bazı şeyler var buradan çok detay veremiyorum sana yoksa yardımcı olurdum
normaldir bnce anormal bir durum yok bunda
26 yaşındayım ilk defa bi sevgimle sexstgn gibi bir şey yaptım sesli ama görüntü yok tabi ben pek anlamda katılamadım ama bana dedi seni kötü kız yapmaz diye çok utanıyorum
başlarda bu konuları konuşmak zordur utanman gayet normal ama daha sonrasında utanma ortadan kalkacaktır yavaş yavaş hatta karşılıklı farklı istekleriniz olacaktır birz kendini rahat bırakıp zevk almaya bakmalısın
Ya tamam de ilişkimiz evliliğe gitsin de ben bir şey istemiyorum yani beni o biçim kızlardan görmesini algılamasını istemiyorum
bunu ilk olrak onla yapmış olman zaten o tür biri olmadıgını gösterir cok kafana takma onları bence
Umarım onu senin gibi düşünüyordur
onu bilemem işte :D
Gerçek ilişki mj mesajlaşma tek mi?
@Osanqqec mesaj
@banu_yıldız sen de mi soruyu soranda mj
Sen haz almadıysan boş ver
Ya ben aldım Onunla karşı çekimim çok var ama işte Hep bir baskılamak zorunda kalıyorum utandığım için ve böyle şeyleri doğru olmadığını bildiğim için
Hiç daha önce opusmedin de sanırım
10 senedir Hayır
Sevgilin bişey mi istedi
İlk defa yaptığın için utanman normal. O kişiyle devam ediyor mu ilişkiniz
Evet çok şükür yoksa ben kendimi or§bu sanarim
Evlenirsiniz inşallah
Evlilik varsa o iş olacak
Sexting ne be
Olmamalı
Herkes birbirini kullanmamali
Genelinde vardır.
olmazsa zaten sevgilim değildir param için takılıyordur
Tabiki o olmazsa ilişki yürümez
Olmaz olur mu Çok önemli
Giden yol nişan var mı?
bence alakasız
Bence secting evliliğe giden yolu bozuyor
Yoktur. Cinsellik bundan 25 sene önce çok zordu
Ben tasvip etmiyorum maalesef
Heyecan her zaman canlı tutulmalı
Sexting kesinlikle saçmalıktır🙅♂️
Yani iki tarafa bağlı
Ben bile yaptiysam
İlişki mi sevişme mi
Pişman oldunmu
Önden mi arkadan mı
Sexiting ne ya ilişkide demek seks olmalı
Cinsellik olmasin ama dokunmak falan normal
Anal olmasin , ama emsin , öpsün yalasin ondan bisi olmaz diyorsun
Hayir bunlari kastetmedim
Dudaktan opusmek falan ve ya cinsel organina usten oksamak gibi, ve bunlar heyecanverici ama digerleri evlilikten ssonra olmali bence
Ha kucaga oturmak ve opusmek gibi
Aslinda cinsellikte çok yanlis algilaniyor bence cinsellik bir yasam tarzi , ben evlensem , sadece yatakta cinsellik yapmam , yani cinsellik denilen sey sadece saksofon ya da anal degil bence , 7/24 kucagima oturturdum , bazen bana dönük çevirir dudağini öper kiyafet üstündende olsa goguslerini emerdim , seks yaparkende ön sevismeyi uzun tutardim , yarım saatte anal girerdim , dahada bisi isterse cüs yani , ama mesela benim bir tanidigim vardi , kız dolmusta opmustu beni , bende o cesaret yok mesela , birde birkeresinde sinifta bir kiz dudagima yapismisti , müdür yardimcisi gördü az daha bana dayak atiyordu😊birde benim milletvekili fotoşoplu fotom var onu göstermistim , o günden sonra hic bisi demedi aw yedi fotoşopu
Ulan ben nerden nereye getirdim konuyu aw , en son bi nükleer füzyon , e=mc² , genel göreliliğe felan getirmedim konuyu galiba , erkekler nasil çabuk konu degistiriyor sorusunun cevabi oldum canli canli gordun.
Evet vardir
Pp gerçek mi ya
Her cinselliğin sonu ayrılık olur
Sevsip evlenen çok duydum bilemezsn
Daha önce seks yaptın mı
Hayır asla
O zaman yapma yaparsan çoook pişman olursun
Yapmayan kalmadi heralde
mesaj la yapılır ama daha çok
imzayı atmadan hiçbir şey garanti değil
bu kadarı normaldir bence.
Hepsinde olacak diye bir kaide yoktur.
Normaldir vardır olmalıdır da
E heralde
cinselliğin c si bile olmadı
normal yani arada yalat sende onu yala
Normal
olmasa olur mu
sanalmı
Sesli konusma
ondan etkilendinizmi ikinizde
karşıdaki çok aç kalmış bence
Yoktur...
Bence yok
naptın tam
Sexting ne?
Sesli konuşma veya mesajlasma gibi
Ne konuda
Yazılı veya sesli olarak seks yapıyormuşcasına anlatıp tahrik etmek, sanal seks yani.
Normal olmazssa olmaz
Normal olmalı tabi
Zaten katılamaman normal ilklerde ne kadar çok olursa senin de katılma oranın o kadar artar , kötü kız neden olasın ki bu durumda bunlar olmazsa sıkıntı bence , beraber boşalmak kadar güzel bişey yok
Evlenmeden yapma ne olur ne olmaz
Tabiki hayır
Vardır